Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizi çok iyi anlıyorum özürümü de diledim zaten fakat saldırır nitelikte "kınıyorum" "pes" gibi söylemler yanlış insanız insan gibi konuşalım...burası bir forumsa her fikre acık olmalı...o yazdığım mesaj iyi okunduysa bende nasıl yendiğimi anlattım pipet denedim onu bunu yaptım dedim ama yok illa negatif olan alındı içinden...ne denilebilir ki herkes gergin en ufacık olumsuzluğa tahammül yok haklısınız...anlayışlı olan herkesten tekrardan özür dilerim

Son düzenleme:
ya sonucta pe..isede pr....vatif kullaniliyor.parmagina da onu tak bence esini bir sekilde ikna et.ben o kadar cok arastirdim ki bu konuyu doktorada gitsen bu cozme yontemi bu baska sekilde olmuyor.bence canim sen esinle iyice bir konus.

pardon canım benden önce önermişsin zaten

Arkadaşım tabiki başına ilk ilişkide kendini kastığın için bir talihsizlik yaşamış olabilirsin ama çok rica edeceğim bunu anlatırken sözcüklerimize biraz daha dikkat edelim...Rahat bir ilişkide,kendimizi kasmadığımızda kesinlikle böyle bir durum yok...Tamam diyelim sen doğru söylüyorsun biz yanlış...Peki bu işin uzmanı ve yıllarını bu araştırmalara vermiş olan drlar ve onların yazmış olduğu kitaplarda mı yanlış?
Burada çatışma derdinde değilim ama sadece uslübe dikkat edelim lütfen..

Son düzenleme:

herkesin genitel yapısı pisikolojik yapısı farklıdır bu dürüm birimize göre çok acıtır başka birimize göre hiç hissetmedim bile olabilir
ama vajili kadınların izlemeleri gerek yollar burda açıkça belirtilmektedir o yüzden hiç tartışmaya gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış yolları deneyerek bundna kurtulmaya çalışmak gerekir bunun içinde bu ortam süper bir yer

kızlar egzersizime jelide dahil ettim.vayyy beee vaji geç buyur yol senin diyor parmağadeneyin valla kızlar iki parmakla vaji kanki oldular iyi anlaşıyor kimse kimseyi incitmiyor bide p... le kaynaştırabilsem ufff ne süper olacak

arkadaşım ben sana kasıtlı olarak bunu yazdın demiyorum zaten ama bu konuda yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz intihardan bahseden arkadaşlar var eşiyle ipleri kopmak üzere olan arkadaşlar var onlar için bir umut bu sayfa…100 kişi acımadığını söyler bir kişi acıdı der ama vajili bir kadının psikojisi direk olumsuzu alır olumlu 100 düşünce silinir gider…seninki acımış olabilir geçmiş olsun dedim ama kendinde belirtmişsin zaten ‘’dediğin de doğru ayrıca bu acı hissi sanırım fizyolojik bi durum vucut yapısına ve kızlık zarı yapısına göre değişiklik gösteriyo...’’ kişiye göre değişiklik gösterebilir diyorsun ama acıdığını burada yazmak zorunda değildin… şimdi bundan etkilenip arkadaşlar egzersizi bırakırsa ne olacak ? bi daha denemeye kalktıklarında akıllarına gelecek tek şey çok acıyacağı duygusu başka hiçbir şey gelmeyecek….. sen kendini onların yerine koy egzersiz yapsaydın ve biri gelip bunu yazsaydı bizim 4.günümüzde kızlığım bozuldu çığlıklarım duyulmasın diye yüzüme yastık bastırdığımı hatırlıyorum deseydi bi daha denemek istermiydiniz ? hee denemişsin hayal kırıklığına uğradığın halde yine cesaret etmişsin ama herkes senin kadar cesaret edemeyebilir buna…kasıtlı olduğuna inanmıyorum yardımcı olmak için yazdığını biliyorum arkadaşım ama şu an buradaki amacımız arkadaşların bir an önce bundan kurtulmaları için el birliği yapıp yardımcı olmak…bir sürü uzman jinekolog ve psikologla görüştüm hepsinin tek birleştiği konu cinsel ilişkide acı olmaz olursa sebebi kadının kendini rahat bırakmayıp kasmasıdır…bizim burada amacımız o kasılmaları yok etmelerine yardımcı olmak….o yüzden lütfen kötü tecrübeleri bir yana bırakıp arkadaşları korkutmayacak yazılar yazalım…önceki sayfalarda yazdım sizi rahatsız edecek bi şey yazarsam lütfen beni uyarın diye..fazla uzatmaya gerek yok ama lütfen şu an bununla uğraşan arkadaşları düşünelim....benim burada olma sebebim sadece onlar yoksa ne işim var burada yeneli 1 sene olcak işim gücümmü yok sabahtan akşama kadar burada olayım...bak yenen herkes teker teker gitti kimse kimseyi umursamadı bile herkes neler çektiğini unutuverdi....

pen...le yapın diorummmmmmmm.daha kolay oldu bittiye gelecek....yapmanız şart deil.sadece değsin ufak ufak yanaşın=)

saol canım inş. bende üstte olduğum pozisyonda yapıyorum kendin kontrol ediyosun denemeni öneririm.tabiki herkesde farklı ama denemekte yarar var.

Çok haklısın tabi genital yapıda bir problem varsa bunu bir jinekoloğa giderekte öğrenebiliriz ama psikolojik olarak genelde benziyoruz vajili bayanlar olarak...olumsuz şeylerden çok çabuk etkileniyoruz,okadar olumlu kelimelerin içinden direkt olumsuzları kafamıza takıyoruz...dilerim bu sorunu yaşayan hiçbir bayan kalmaz..

aşkolsun bende burdayım.yendim ama burdaki arkadaşların da yenmesini okadar çooookkkk istiorum ki...neler düşündüklerini yaşadıklarını en ii biz biliriz......o yüzden deli gibi sabahtan akşama bizi bağlamayan bi konudayız zaten.....birini kurtarsak kardır....ne kadar mutlu olurum anlatamam.......

canım bu gece bir deneyecem valla bu jel fena ya.farkında olmadan geçiriverecek diye tırstım:26:.ne şapşallık demi zaten bunun için uğraşmıyormuyum.Allah beni ne yapmasın

yemin ediorum sana bende ben farketmeden geçecek die eşimin en çok ilerlediği pozisyonları hayır yapmayalım diodum....ne manyaklık dimi??

aynen öyle canım aradan seçeriz bir tane olumsuz obje ve ona tüm olumsuzlukarı yükleriz
şöyle bir örnek vermek gerekirse ben eşimin kafasına bir şey takıpta boşalamadığını hiç görmedim
ama biz öylemiyiz eğer motive olmazsan yandın:-(

canım sözüm meclisten dışarı onlar kendini biliyor (hamileler ve sınavları olan arkadaşlar hariç) diğer yeneyim bende herkese yardımcı olacağım deyip yener yenmez vınnnn kaçıp başka konularda dallanıp budaklanıp buraya hiç uğramayan arkadaşlar.....gerçi içlerinden yardımcı olmak gelmiyorsa kimseyi zorla getiremessin oda ayrı bir konu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…