- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.001
aynen öyle canım aradan seçeriz bir tane olumsuz obje ve ona tüm olumsuzlukarı yükleriz
şöyle bir örnek vermek gerekirse ben eşimin kafasına bir şey takıpta boşalamadığını hiç görmedim
ama biz öylemiyiz eğer motive olmazsan yandın:-(
canım bu gece bir deneyecem valla bu jel fena ya.farkında olmadan geçiriverecek diye tırstım:26:.ne şapşallık demi zaten bunun için uğraşmıyormuyum.Allah beni ne yapmasın
Evet erkekler hiç böyle olumsuz şeyler düşünmüyor...ama biz herkesin her söylediğine inanıyoruzki bazı bayanlarda özellikle abartarak anlatıyor,genç kızları cinsellikten uzaklaştırmak için sanırım..İleride bunların olumsuz etkilerinide kızlarımız çekiyor,bizim gibi.
yemin ediorum sana bende ben farketmeden geçecek die eşimin en çok ilerlediği pozisyonları hayır yapmayalım diodum....ne manyaklık dimi??
yemin ediorum sana bende ben farketmeden geçecek die eşimin en çok ilerlediği pozisyonları hayır yapmayalım diodum....ne manyaklık dimi??
valla bir ben değilmişim meğer biz vajililerin beyni cidden aynı çalışıyor yaw.sen uğraş, okadar parmakla kendini geçsin diye .şimdide geçecek diye tırs tövbe tövbe .alem beynimiz var vesselam. 60:
aslında kadın olmakta korkularımızdan biri[/QUO
aynen öyle valla:44:
evet canım haklısın zaten genç kızlarımız bu konuya hiç girmemeli bunları okumamalı hiçbir sıkıntı yokken tereddütten vajili olurlar
rana cım bu jelın adı ne canım
Evet çok doğru söylüyorsun,canım..Eşim ve ben bu sıkıntıyı yaşadığımız için eşim sürekli kızımız olursa onu doğru bilgilendirelim,etraftan yalan yanlış şeylere inanmasın diyor..Biz bu sıkıntıyı çektik,gençler çekmesin diyor...Ne yapsın,canım benim yaa..
arkadaşım ben sana kasıtlı olarak bunu yazdın demiyorum zaten ama bu konuda yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz intihardan bahseden arkadaşlar var eşiyle ipleri kopmak üzere olan arkadaşlar var onlar için bir umut bu sayfa…100 kişi acımadığını söyler bir kişi acıdı der ama vajili bir kadının psikojisi direk olumsuzu alır olumlu 100 düşünce silinir gider…seninki acımış olabilir geçmiş olsun dedim ama kendinde belirtmişsin zaten ‘’dediğin de doğru ayrıca bu acı hissi sanırım fizyolojik bi durum vucut yapısına ve kızlık zarı yapısına göre değişiklik gösteriyo...’’ kişiye göre değişiklik gösterebilir diyorsun ama acıdığını burada yazmak zorunda değildin… şimdi bundan etkilenip arkadaşlar egzersizi bırakırsa ne olacak ? bi daha denemeye kalktıklarında akıllarına gelecek tek şey çok acıyacağı duygusu başka hiçbir şey gelmeyecek….. sen kendini onların yerine koy egzersiz yapsaydın ve biri gelip bunu yazsaydı bizim 4.günümüzde kızlığım bozuldu çığlıklarım duyulmasın diye yüzüme yastık bastırdığımı hatırlıyorum deseydi bi daha denemek istermiydiniz ? hee denemişsin hayal kırıklığına uğradığın halde yine cesaret etmişsin ama herkes senin kadar cesaret edemeyebilir buna…kasıtlı olduğuna inanmıyorum yardımcı olmak için yazdığını biliyorum arkadaşım ama şu an buradaki amacımız arkadaşların bir an önce bundan kurtulmaları için el birliği yapıp yardımcı olmak…bir sürü uzman jinekolog ve psikologla görüştüm hepsinin tek birleştiği konu cinsel ilişkide acı olmaz olursa sebebi kadının kendini rahat bırakmayıp kasmasıdır…bizim burada amacımız o kasılmaları yok etmelerine yardımcı olmak….o yüzden lütfen kötü tecrübeleri bir yana bırakıp arkadaşları korkutmayacak yazılar yazalım…önceki sayfalarda yazdım sizi rahatsız edecek bi şey yazarsam lütfen beni uyarın diye..fazla uzatmaya gerek yok ama lütfen şu an bununla uğraşan arkadaşları düşünelim....benim burada olma sebebim sadece onlar yoksa ne işim var burada yeneli 1 sene olcak işim gücümmü yok sabahtan akşama kadar burada olayım...bak yenen herkes teker teker gitti kimse kimseyi umursamadı bile herkes neler çektiğini unutuverdi....
soru 1eğiştirmeye karar verdiğiniz şey ne?
soru 2-Olmaya karar verdiğiniz insan kim?
soru 3-Hangi önermeleri kabullenmeyi seçiyorsunuz?
cevap 1 vajinismus hastalığımdan kurtulmak.parmak egzersizlerini tamamlamak.p...egzersizlerinde aynı performansı göstermek.böylece korkularımdan kurtulmak.
cevap 2-erotik filmdeki kadınlar gibi bu işin tadını çıkarmak.aynı tadı eşimede yaşatmak
cevap 3-sadece zevk var.kesinlikle yaşanması gereken bir olay.sakın yaşamakta geç kalma kendini geri çekme.[/QUOTE
canım senin 1-2 günün var ben sölim=)
cevap 1 vajinismus hastalığımdan kurtulmak.parmak egzersizlerini tamamlamak.p...egzersizlerinde aynı performansı göstermek.böylece korkularımdan kurtulmak.
cevap 2-erotik filmdeki kadınlar gibi bu işin tadını çıkarmak.aynı tadı eşimede yaşatmak
cevap 3-sadece zevk var.kesinlikle yaşanması gereken bir olay.sakın yaşamakta geç kalma kendini geri çekme.
cevap 3-sadece zevk var.kesinlikle yaşanması gereken bir olay.sakın yaşamakta geç kalma kendini geri çekme.[/QUOTE
canım senin 1-2 günün var ben sölim=)
inşallah hepberaber canım ya .bende kendimi çok moralli hazır gördüm.:44:bakalım hayırlsı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?