Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yawru kuşum ben seni anlıyorum benim için hava hoş başka bi sayfada olsaydık herşeyi paylaş hiç önemi yok ben o kadar salakça bi şeyden vaji oldumki hala gülüyorum ama vajiyken düşünüp düşünüp ağlıyodum...ben artık çözmüşüm işi şu arkadaşlarda bi çözsün herşeyi geyiğe alacas hep beraber başka bi sayfada

kaşıntı ve süt beyaz akıntı varsa kesin mantar git eger öyleyse ...

bebişim onun çeşitleri varmış bende ne kaşıntı vardı nede akıntıda bi tuhaflık sadece deli gibi bel ağrısı çekiyodum mantar çıktı....hatta dr dedim ne mantarı kaşıntı yok akıntı yok mantar olamaz kan ve idrar tahlilinde çıktı dedi çeşitleri var vaji sonrası malesef sık rastlanan bir durum allah acil şifalar versin kuşum

bende o jelden kullanıyorum su bazlı hiç rahatsızlık vermiyor ama kişiden kişiye göre değişir demekki sei rahatsız etti

canım tarihi geçmiştir o jelin ondan yakıyordur bence kullanma bi daha yok yere bişey bulaştırıcan kendine delüüüü bi sene önceki jel kullanılırmı hazinene iyi bak bebişim o sana çok lazım olacak

doğru söylüyorsun canım bendeki akıl işte ne bilim hiç kullanmadım boşa gitmesin diye kullandım ama daha kullanmam zaten her defasında yakıyor çünkü.. başka jel alcam inş bugün.

bende o jelden kullanıyorum su bazlı hiç rahatsızlık vermiyor ama kişiden kişiye göre değişir demekki sei rahatsız etti

ilk kullandığım zaman bir sene önce yakmamıştı. sonrasında yakmaya başladı venüsün dediği gibi tarihi geçti sanırım bozuldu heralde.. başka kullancam bende. bide bendeki kırmızıydı hem istek arttırıcı hemde kayganlaştırıcıydı .

arkadaslar ben cikiyorum.isler yogun aksam da oluyor.beynim döndü yahuuu
hadi hepinize bol atesli geceler diliyorumayip mi oldu acep:26:
neyse amannn ayip ayip nereye kadar demi yahuuu.yarina hayirli haberler gelir insalllahhhhh (aminnnn)
öptüm canlarim sizi

hımm seninki farklı bendeki beyaz dediğin gb olabilir tarihi geçmişse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…