- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.021
kızlar nasılsınız??? iki gün yoktum ortalık karısmıs yawww ne oluyonuz buarada bende mantar oldum 2 gündür evde yatıyorum ... tatildeyim yani :)))) ara verdik calısmalara :)))
selam canımm. geçmişş olsunnn .
ya sanırım bende de mantar var doktora bi gidicem.
selam canımm. Geçmişş olsunnn .
Ya sanırım bende de mantar var doktora bi gidicem.
bende 3 aylık evliyim 1 ay sonunda yendim aynı şekilde destek olmak için geldim buraya inanın keyfi gelmedim...neler yaptığımı,neler yaşadığımı,nasıl yendiğimi paylaşmak için...fakat biraz fazla açık sözlü oldum kendi yaşadıklarımla ilgili bunun için tekrar özür diliyorum ...ayrıca şunu da belirteyim bir sürü uzman jinekolog ve psikologla görüştüm hepsinin tek birleştiği konu cinsel ilişkide acı olmaz olursa sebebi kadının kendini rahat bırakmayıp kasmasıdır demişsin ben bunu inkar etmedim ki kesinlikle cinsel ilişkide acı olmaz aynı şeyi bende savunuyorum...hatta ilk pipetle denediğimde ne kadar derin ve geniş bir yer olduğunun şaşkınlığını yaşadığımı da ifade ettim o günden beri durmak yok yola devam diye espiriyle geçiştirdim üstelik...ben sadece kızlığım bozulduğunda acı hissettiğimi söyledim...arkadaşların daha fazla olumsuz yönde etkilenmemeleri adına bende konunun daha fazla uzatılmamasını rica ediyorum...kusura bakmayın arkadaşlar iyi sohbetler...
aferin sana tatlım :)))
kaşıntı ve süt beyaz akıntı varsa kesin mantar git eger öyleyse ...
kaşıntı ve süt beyaz akıntı varsa kesin mantar git eger öyleyse ...
kaşıntı olmuyor bi ara oluyordu ama şuan kaşıntım yokta bu egzersizleri denerken jel sürüyoruz ya jel içimi yakıyor neden anlamadım. evde s xtiva diye bir jel vardı bir senedir duruyordu. onu kullanmıştım
kaşıntı olmuyor bi ara oluyordu ama şuan kaşıntım yokta bu egzersizleri denerken jel sürüyoruz ya jel içimi yakıyor neden anlamadım. evde s xtiva diye bir jel vardı bir senedir duruyordu. onu kullanmıştım
canım tarihi geçmiştir o jelin ondan yakıyordur bence kullanma bi daha yok yere bişey bulaştırıcan kendine delüüüü bi sene önceki jel kullanılırmı hazinene iyi bak bebişim o sana çok lazım olacak
bende o jelden kullanıyorum su bazlı hiç rahatsızlık vermiyor ama kişiden kişiye göre değişir demekki sei rahatsız etti
ilk kullandığım zaman bir sene önce yakmamıştı. sonrasında yakmaya başladı venüsün dediği gibi tarihi geçti sanırım bozuldu heralde.. başka kullancam bende. bide bendeki kırmızıydı hem istek arttırıcı hemde kayganlaştırıcıydı .
arkadaslar ben cikiyorum.isler yogun aksam da oluyor.beynim döndü yahuuu
hadi hepinize bol atesli geceler diliyorumayip mi oldu acep:26:
neyse amannn ayip ayip nereye kadar demi yahuuu.yarina hayirli haberler gelir insalllahhhhh (aminnnn)
öptüm canlarim sizi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18
nolduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?