Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar alakasız belki ama bn kendi konumla ilgili bir yazı bulamadım bnm sorunum kıl dnmesi bacaklarda lütfen bn bir çare sunun yaz gelicek zaman çabuk geçiyo bıktım artık:78::78:

merhab arkadaslar.Bir muddettir bu siteyi takip ediyordum.bu baslik ihtiyacim olan yerdi.artik yazabilmek icin uye oldum daha yeni.en azindan biseyleri sizinle paylasabilirim diye dusundum.yeni evlendim 4 ay oldu.Ve esimlebir iliskimiz olmamad bu surecte.Cok bunaldim artik.Esim anlayisli ama cok buda beni dahada rahatliga itiyor ve bu dertten kurtulmak icin gayret edemiyorum.hep erteliyorum .cok arastirdim ama doktora gidemiyorum korkuyorum cunku.muayene edicek diye aklim gidiyor.Bendeki baya saglam bir vajinismus.Direncli oldukca hep erteliyorum biseyleri.Esime cok kiziyorum yok yere.evliligimizide etkiliyor bu durum.esim benim soguk olmamdan uzuluyor.ben surekli onu uzuyorum.yaptigi en kucuk hatalari ona soylemek yerine gunlerce konusmamayi yegliyorum.aklima ayriliklar geiyor.esim yillar gecsede bise yapamasakta benimle hayatini gecirmeyi istiyor sadece cocugumuz olamaz diyor.Bende onu saglilkli bir evlilikten mahrum birakmamak icin aklimdan ayrilik geciyor.resmen kendimi darda hissediyorum.bunaliyorum.evlilik kabusum oldu sanki..sadece ise gittigim zaman unutuyorum biseyleri..yoksa hep aklimda..
lutfen bana biseyler soyleyin icim rahatlasin..

canım öncelikle hoşgeldin.. 1 hafta sonra evliliğimizde 4 ayı doldurmuş olacağız.. bu siteyi bulmadan

önce ben de çok umutsuzdum bilgisizdim, 10-15 gün olcak siteyle tanışalı... şimdi hiç olumsuz

bakmıyorum.. senin durumunda olan birçok kişi var .. yapman gereken önce şu umutsuzluğu kafandan

atman.. önceki sayfalarda arkadaşlar egzersizerden bahsetmişti onları oku istersen..acele etme bura

2-3 yı levli olupta yeni başaranlar var... yalnız değilsin önce cesaret ardından sırayla yapman

gerekenleri öğrenceksin zaten...

yaaa ufff tamam işte acı yok iki parmakta oluyor.derdi ne bu vajinin.p...denemesi yaptık yarıya kadar tamam azıcık yanma hissettim kaldım orda.:44::97yyy oyyy daha işim var anladım

acımıyooo, ön sevişmede gerekli isteğe ulaşırsanız kayganlaştırıcının da yardımıyla hiiiç acımıyo,benden kırmızı bile gelmedi yaa bırakın acıyı :) o ilişki sırasında acıdan bagıran arkadaş aslında zorla kocası yüzünden ilişkiye girdiği için o kadar acı çekmiş,kocam bana zorla yapsaydı eminim bende çok acı çekerdim ! kendinizi akışa bırakın hiiiç acı olmuycak gerçekten

evet cnm direk itmeye çalışırsak ilerlemiyo ama yavaş yavaş parmagınızı aşağı doğru ittirin milim milim ilerlesin o zaman daha kolay oluyo...

kelebekcim geçmiş olsun,parmak egzersizinde hijdene çook dikkat etmek gerekiyomuş bendede olmuştu

cnm ayrılığı bence hiç düşünme tedavisi %100 mümkün olduğu için hemen boşamıyolarmış malesefki dr gitmeni şart koşuyolarmış anlattıklarında kendimi gördüm resmen akşam eve gelince yorgunum diye erteliyodum hafta sonu evi temizliycem diye :) ama aslında bu bi erteleme hastalıgıymış erteledikçe süre uzuyo, bende daha bikaç gün önce yendim vajiyi 5.5 aylık evliyim, dr a gidince önce vaji oldugunu söylersin öyle deynce dışarıdan bakıyo resmen sadece bi dokunuyo ve bakıyo hiiç bişey yapmıyo hatta çekiniyosan özellikle bayan dr tercih et daha rahat olursun... ama kendi başına sürekli erteleyeceksen dr a gitmeni öneririm 4 günde sıkı bi çalışmayla kurtuluyosun bu sorundan... bozma moralini ne kadar cesaretli olursan o kadar kolay atlatırsın...

evet canım üzülme bende 4 aylık evliyim.aynı durum bende de var.şimdi egzersiz yapıoruz.parmak egzersizleri canım 2 parmaktayız şimdi.yakında deneyecez canım.sana tavsiyem üzülme bu günlerde geçecek inş.parmakla oranın içini incelemeni tavsiye ederim.ben hiç yapamıodum.eşim yapıo bana.bide krem sürüoruz emla kremi uyuşturuo canım .özel bi sorun olursa cvplayabilirim.inş hep beraber yeneriz canım

Ağzına sağlık hayatım...

ahh tatlım ben de sürekli o konudan şikayetçiyim biliyorsun...
Sınavlarım bitti artık buradayım...
Birilerine en ufak bir yardımımız bile dokunursa ne ala...

Günaydınnn... inanılmaz bi mide bulantısıyla uyandım kahvaltı yapmadım hala midem ağzımda resmen..

Başımda ağrıyor hasta mı olcam nedir..

Bu arada reglm bitti bugün, kendimi iyi hissedersem akşama bi heyecan katarız artık

Tavsiyeye ihtiyacım var...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…