- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.041
merhab arkadaslar.Bir muddettir bu siteyi takip ediyordum.bu baslik ihtiyacim olan yerdi.artik yazabilmek icin uye oldum daha yeni.en azindan biseyleri sizinle paylasabilirim diye dusundum.yeni evlendim 4 ay oldu.Ve esimlebir iliskimiz olmamad bu surecte.Cok bunaldim artik.Esim anlayisli ama cok buda beni dahada rahatliga itiyor ve bu dertten kurtulmak icin gayret edemiyorum.hep erteliyorum .cok arastirdim ama doktora gidemiyorum korkuyorum cunku.muayene edicek diye aklim gidiyor.Bendeki baya saglam bir vajinismus.Direncli oldukca hep erteliyorum biseyleri.Esime cok kiziyorum yok yere.evliligimizide etkiliyor bu durum.esim benim soguk olmamdan uzuluyor.ben surekli onu uzuyorum.yaptigi en kucuk hatalari ona soylemek yerine gunlerce konusmamayi yegliyorum.aklima ayriliklar geiyor.esim yillar gecsede bise yapamasakta benimle hayatini gecirmeyi istiyor sadece cocugumuz olamaz diyor.Bende onu saglilkli bir evlilikten mahrum birakmamak icin aklimdan ayrilik geciyor.resmen kendimi darda hissediyorum.bunaliyorum.evlilik kabusum oldu sanki..sadece ise gittigim zaman unutuyorum biseyleri..yoksa hep aklimda..
lutfen bana biseyler soyleyin icim rahatlasin..
çok doğru söylüyor bilinçlendirmek lazım gençleri
allah gönlünüze göre versin bu arada inşallah bebişiniz olur
kızlar nasılsınız??? iki gün yoktum ortalık karısmıs yawww ne oluyonuz buarada bende mantar oldum 2 gündür evde yatıyorum ... tatildeyim yani :)))) ara verdik calısmalara :)))
okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.
sevgilerimle
Geçmiş olsun,canıııım..
geçmiş olsun cnmmmmmmm bende baya başarılıyımm aleti filan geçtim p... aldım geçennn çok mutluyummmm
yaaa ufff tamam işte acı yok iki parmakta oluyor.derdi ne bu vajinin.p...denemesi yaptık yarıya kadar tamam azıcık yanma hissettim kaldım orda.:44::97yyy oyyy daha işim var anladım
cesarettt..... bak ben yendim akıl veriyorumm :)))
offf offf bukadar aşamaya gelmişken tamda aklımın takıldığı yerde nasıl ağrıdı kızlık zarı bozulurken diye yazılarınız hiç iyi gelmedi.bide buna takılırsam yandım ya.hiç acı hissetmeyen yokmu ya.onlarda yazsın.:18:
arkadaşlar sayfanın başlarına göz atmıştım ilişkide yarıya kadar geldim ilerleyemedim diye
gerçi hemen regl oldum zaman da olmadı ama yine de bi sebep aradım.
baş sayfalarda şunu özellikle belirtmişler parmak egzersizi yapanlar için de geçerli bu...
bi noktaya kadar gelip ilerleyemeyenler yönümüzü yanlış alıyormuşuz
biraz girince popo yönüne doğru ittirmemiz gerekiyomuş...
ilişkiyi tam yaşayanlar özellikle ayrıntılı yazarlarsa bizler için daha verimli olur...
merhab arkadaslar.Bir muddettir bu siteyi takip ediyordum.bu baslik ihtiyacim olan yerdi.artik yazabilmek icin uye oldum daha yeni.en azindan biseyleri sizinle paylasabilirim diye dusundum.yeni evlendim 4 ay oldu.Ve esimlebir iliskimiz olmamad bu surecte.Cok bunaldim artik.Esim anlayisli ama cok buda beni dahada rahatliga itiyor ve bu dertten kurtulmak icin gayret edemiyorum.hep erteliyorum .cok arastirdim ama doktora gidemiyorum korkuyorum cunku.muayene edicek diye aklim gidiyor.Bendeki baya saglam bir vajinismus.Direncli oldukca hep erteliyorum biseyleri.Esime cok kiziyorum yok yere.evliligimizide etkiliyor bu durum.esim benim soguk olmamdan uzuluyor.ben surekli onu uzuyorum.yaptigi en kucuk hatalari ona soylemek yerine gunlerce konusmamayi yegliyorum.aklima ayriliklar geiyor.esim yillar gecsede bise yapamasakta benimle hayatini gecirmeyi istiyor sadece cocugumuz olamaz diyor.Bende onu saglilkli bir evlilikten mahrum birakmamak icin aklimdan ayrilik geciyor.resmen kendimi darda hissediyorum.bunaliyorum.evlilik kabusum oldu sanki..sadece ise gittigim zaman unutuyorum biseyleri..yoksa hep aklimda..
lutfen bana biseyler soyleyin icim rahatlasin..
cnm ayrılığı bence hiç düşünme tedavisi %100 mümkün olduğu için hemen boşamıyolarmış malesefki dr gitmeni şart koşuyolarmışanlattıklarında kendimi gördüm resmen akşam eve gelince yorgunum diye erteliyodum hafta sonu evi temizliycem diye :) ama aslında bu bi erteleme hastalıgıymış erteledikçe süre uzuyo, bende daha bikaç gün önce yendim vajiyi 5.5 aylık evliyim, dr a gidince önce vaji oldugunu söylersin öyle deynce dışarıdan bakıyo resmen sadece bi dokunuyo ve bakıyo hiiç bişey yapmıyo hatta çekiniyosan özellikle bayan dr tercih et daha rahat olursun... ama kendi başına sürekli erteleyeceksen dr a gitmeni öneririm 4 günde sıkı bi çalışmayla kurtuluyosun bu sorundan... bozma moralini ne kadar cesaretli olursan o kadar kolay atlatırsın...
arkadaşım ben sana kasıtlı olarak bunu yazdın demiyorum zaten ama bu konuda yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz intihardan bahseden arkadaşlar var eşiyle ipleri kopmak üzere olan arkadaşlar var onlar için bir umut bu sayfa…100 kişi acımadığını söyler bir kişi acıdı der ama vajili bir kadının psikojisi direk olumsuzu alır olumlu 100 düşünce silinir gider…seninki acımış olabilir geçmiş olsun dedim ama kendinde belirtmişsin zaten ‘’dediğin de doğru ayrıca bu acı hissi sanırım fizyolojik bi durum vucut yapısına ve kızlık zarı yapısına göre değişiklik gösteriyo...’’ kişiye göre değişiklik gösterebilir diyorsun ama acıdığını burada yazmak zorunda değildin… şimdi bundan etkilenip arkadaşlar egzersizi bırakırsa ne olacak ? bi daha denemeye kalktıklarında akıllarına gelecek tek şey çok acıyacağı duygusu başka hiçbir şey gelmeyecek….. sen kendini onların yerine koy egzersiz yapsaydın ve biri gelip bunu yazsaydı bizim 4.günümüzde kızlığım bozuldu çığlıklarım duyulmasın diye yüzüme yastık bastırdığımı hatırlıyorum deseydi bi daha denemek istermiydiniz ? hee denemişsin hayal kırıklığına uğradığın halde yine cesaret etmişsin ama herkes senin kadar cesaret edemeyebilir buna…kasıtlı olduğuna inanmıyorum yardımcı olmak için yazdığını biliyorum arkadaşım ama şu an buradaki amacımız arkadaşların bir an önce bundan kurtulmaları için el birliği yapıp yardımcı olmak…bir sürü uzman jinekolog ve psikologla görüştüm hepsinin tek birleştiği konu cinsel ilişkide acı olmaz olursa sebebi kadının kendini rahat bırakmayıp kasmasıdır…bizim burada amacımız o kasılmaları yok etmelerine yardımcı olmak….o yüzden lütfen kötü tecrübeleri bir yana bırakıp arkadaşları korkutmayacak yazılar yazalım…önceki sayfalarda yazdım sizi rahatsız edecek bi şey yazarsam lütfen beni uyarın diye..fazla uzatmaya gerek yok ama lütfen şu an bununla uğraşan arkadaşları düşünelim....benim burada olma sebebim sadece onlar yoksa ne işim var burada yeneli 1 sene olcak işim gücümmü yok sabahtan akşama kadar burada olayım...bak yenen herkes teker teker gitti kimse kimseyi umursamadı bile herkes neler çektiğini unutuverdi....
canım sözüm meclisten dışarı onlar kendini biliyor (hamileler ve sınavları olan arkadaşlar hariç) diğer yeneyim bende herkese yardımcı olacağım deyip yener yenmez vınnnn kaçıp başka konularda dallanıp budaklanıp buraya hiç uğramayan arkadaşlar.....gerçi içlerinden yardımcı olmak gelmiyorsa kimseyi zorla getiremessin oda ayrı bir konu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?