Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlım geçmiş olsun...
Benim de fena halde başım ağrıyor, burnum akıyor...
Sanırım grip oluyorum...
Hemen bitki çaylarını karıştırmaya başlamam lazım :)

Tatlım geçmiş olsun...
Benim de fena halde başım ağrıyor, burnum akıyor...
Sanırım grip oluyorum...
Hemen bitki çaylarını karıştırmaya başlamam lazım :)

sağol canım, aman kendimize dikkat edelim geçmiş olsun sana da...

günaydın kızlaaaaarrr....bugün nasıl moraller

günaydın canım iyi diyelim günümüz iyi geçsin...

her sabah bi umutla bizimkiler ne yaptı acaba die koşa koşa siteye geliorum yemin ederim eşim bile hayret edio....sen başardın da koçluk mu yapıosun die
sizi motive görünce neşem yerine gelio

Cok tesekkur ederim burasi bana gercekten iyi gelecek galiba.Insallah atlatabilirim.cok iyisiniz.tesekkur ederim tekrar

gunaydın arkaadaslaaaaaaaaaaaar yıne umutsuz bır gun de sızlerle beraber olmanın keyfını yasıyorum ıyı kı varsınız dert ortaklarım can yoldaslarım cok bunaldım ya ben annemı ozledıııııım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa off dunya off :84::84:

kesinlikle ıyı geleceginden eminim canım. göreksin sende basaracaksın

ilgileriniz icin cok saolunn:)

life83 aramıza hos geldın canım burası varya burası mukemmel bır yer sana sunu solım bı kerem burası bagımlılık yapıyo valla bak herkes okadar ıyı ve durust kı tum sıkıntılarımızı paylasan melekler onlar yanı benım ıcın en azından oyle burası sana ıyı gelecek emın olabılırsın ınsaallah en yakın zamanda kurtulursun canım

aynı sehırdeyız de yanı 20 gundur yanına gıtmedım cok ozledım bugun gıdecegım ama canım hayattan sıkılınca annemı ıstıyorum dıye bagırıyorum ne yapım

benim annemle aramda bi mahalle bile yok nerdeyse ama o zamanlar okadar çok anne die ağladım ki...onu düşünüp düşünüp ağlardım ne alakaysa o olayla=) öle oluo işte neyse canınızı sıkmayın hadi

merhabalar arkidislerrr
valla bacilar anneniz helede ayni sehirdeyseniz gidip gorün ellerini öpün kiymetlerini bilin.benim gibi uzaklarda olunca ancak telefonlardan özlemini gidermeye calisiyorum.olsun ama buna da sukur allah basimizdan eksik etmesin onlari (amiiinnn) canlarim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…