- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.061
Günaydınnn... inanılmaz bi mide bulantısıyla uyandım kahvaltı yapmadım hala midem ağzımda resmen..
Başımda ağrıyor hasta mı olcam nedir..
Bu arada reglm bitti bugün, kendimi iyi hissedersem akşama bi heyecan katarız artık
Tavsiyeye ihtiyacım var...:18:
Tatlım geçmiş olsun...
Benim de fena halde başım ağrıyor, burnum akıyor...
Sanırım grip oluyorum...
Hemen bitki çaylarını karıştırmaya başlamam lazım :)
günaydın kızlaaaaarrr....bugün nasıl moraller
Günaydınnn... inanılmaz bi mide bulantısıyla uyandım kahvaltı yapmadım hala midem ağzımda resmen..
Başımda ağrıyor hasta mı olcam nedir..
Bu arada reglm bitti bugün, kendimi iyi hissedersem akşama bi heyecan katarız artık
Tavsiyeye ihtiyacım var...:18:
günaydın kızlaaaaarrr....bugün nasıl moraller
esracım günaydın nasılsın ?
bi esra ya mı günaydın nasılsın:26:
canım öncelikle hoşgeldin.. 1 hafta sonra evliliğimizde 4 ayı doldurmuş olacağız.. bu siteyi bulmadan
önce ben de çok umutsuzdum bilgisizdim, 10-15 gün olcak siteyle tanışalı... şimdi hiç olumsuz
bakmıyorum.. senin durumunda olan birçok kişi var .. yapman gereken önce şu umutsuzluğu kafandan
atman.. önceki sayfalarda arkadaşlar egzersizerden bahsetmişti onları oku istersen..acele etme bura
2-3 yı levli olupta yeni başaranlar var... yalnız değilsin önce cesaret ardından sırayla yapman
gerekenleri öğrenceksin zaten...
Cok tesekkur ederim burasi bana gercekten iyi gelecek galiba.Insallah atlatabilirim.cok iyisiniz.tesekkur ederim tekrar
evet canım üzülme bende 4 aylık evliyim.aynı durum bende de var.şimdi egzersiz yapıoruz.parmak egzersizleri canım 2 parmaktayız şimdi.yakında deneyecez canım.sana tavsiyem üzülme bu günlerde geçecek inş.parmakla oranın içini incelemeni tavsiye ederim.ben hiç yapamıodum.eşim yapıo bana.bide krem sürüoruz emla kremi uyuşturuo canım .özel bi sorun olursa cvplayabilirim.inş hep beraber yeneriz canım
kesinlikle ıyı geleceginden eminim canım. göreksin sende basaracaksın
gunaydın arkaadaslaaaaaaaaaaaar yıne umutsuz bır gun de sızlerle beraber olmanın keyfını yasıyorum ıyı kı varsınız dert ortaklarım can yoldaslarım cok bunaldım ya ben annemı ozledıııııım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoff dunya off :84::84:
annen nerde sen nerdesin?
aynı sehırdeyız de yanı 20 gundur yanına gıtmedım cok ozledım bugun gıdecegım ama canım hayattan sıkılınca annemı ıstıyorum dıye bagırıyorum ne yapım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?