Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok benım kı uzak ta bıraz 1 saat falan var araba ıle kımseye anlatmadım sızce bırısıne anlatmalımıyım dunden berı delı gıbıyım arkadasım la 1 hafta ara ıle evlendık dun aradı hamıley mıs 2 aylık o kadar narın hassas bır kız dı kı nasıl olur ya dıyo ınsan yanı o yaptı ben neden yapamıyorum:85::85::85::85::85:dıyorum ama haksız mıyım ya kızlar ben gercekten ıyı degılım kafayı yemek uzereyım sureklı aglıyorum yaaaaaaa kızlar yaaaaa:

Son düzenleme:

YALNIZ değilsin canım benim..birisine anlattın mı o devamlı soracak baskı olacak... psikolojinin en zor zamanına denk gelir falan gözünde büyütürsün..bence burada içiğndekileri paylaşmaya devam et..
narinliğe gelince bak gör çıt kırıldım tipler bile acı duymuyor,korkmuyor olayın tamamen psikolojik oldugunu anla eger fizyolojik olsaydı heralde bizim gibi güçlü kadınlardan kaçmazdı canımcımm :))

ruyam da gordum bugun esımle beraber oluyo duk hıssettım onu gercek gıbıydı aynı cok kolaydı bıraz cesarette geldı bana ne kolaymıs ddım ama bılmıyorum cok yoruldum kızlar

babam öldü ya benım sonra evlendım ya bılıyorsunuzdur belkı ondan olabılır mı psıkolojımın bozuk olması esı m ole dıyo ondan dıyo yahu ne cok acım var mıs benım yaaaaaaaa

Merhaba arkadaşlar,
Yazmasam da ara ara bu başlık dikkatimi çekiyordu..
Artık daha dikkatli okumaya çalışacağım burayı..Umarım bana da faydası olur...
Mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım ikizlerime...

Gelelim konuya,evet çocuklarım var,ama sanırım vajinusmus denen olay bende de var....Hiç bir zaman kolayca ilişkiye giremedim..Evleneli 3 yıl oldu hep kendimi kasıyorum,yani o an eşimle olmayı çok istesem de kasıyorum...Nişanlıyken rahimden bir ameliyat geçirdim,işte o ameliyat sırasında kızlık zarı olayı sorunu ortadan kalktı..Yani eşimle birliktelik sonucu olmadı..3 yıl geçmesine rağmen kendimi hala kasıyorum...Gevşemem çok zaman alıyor,genelde de canım acıyor..Aslında çoğu zaman gevşeyemiyorum...İlk defa buraya yazıyorum bunu...Şu kegel egzersizini sadece wc de idrarını bir süre tutup sonra bırakmak olarak duymuştum,yanılıyormuyum ?

benim kuzenimle düğünlerimizin arası 4 ay...o benden 4 ay sonra evlendi ve okadar saftı ki arzulamak ne demek ki derdi kelime anlamını bilmezdi ilk geceden yapmıştı ve ben hala yapamamıştım inanamadım...şimdi hamile 2,5 aylık deli oluodum....hırs yapmıştım=)

ruyam da gordum bugun esımle beraber oluyo duk hıssettım onu gercek gıbıydı aynı cok kolaydı bıraz cesarette geldı bana ne kolaymıs ddım ama bılmıyorum cok yoruldum kızlar

slm cnm nasılsın aaaa karamsar olma ama ne güzel rüyanda görmüşsün rüyan dogru çıkmış inanki bişey yok nasıl gidiyor egz. buarada gecen yazılarını okudum eşinin parmgınada prez. tak mikrop kapmassın merak etme.muck.

gercekten de ınsan delı oluyo demı hırs yapıyo valla bı basarayım halayı bırak göbek atacagım yaaaaaaaaaa

inşallah 2 çocuğun var ne işin var aramızda demezsiniz....

hosgeldin cnm bend bu hastalıgı bı site sayseinde yenenlerdenim. bebeğinin olmasıyla bu sorunun bir alakası yok tamam bebek yapmanın yolu ordan geçiyo olabilir ama cinselliği yaşamak sana hem kadın oldugunu hissettirir hemde evliliğin %80 i cinselliktir. anlattıgın kasılmalar vajinismus onun için kegel egz. dediğin gibi idrar tutup bırakma ile calısan kaslarla yapılır. buarada parmak egz. yapman gerekiyor. forumdaki geçmiş yazıları oku orada hem cesaretlenmiş oluyorsun hemde tedavinin nasıl yapıldıgını görmüş olursun ben yazarım ama senin okuman inan daha faydalı cesareti forumda yazılanlarla edineceksin çünkü takıldıgın yerde sor lütfen şimdiden geçmiş olsun.

Hoşbuldum,evet onlar canım.Allah ım isteyen,dileyen herkese nasib etsin inşallah..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah allah bagıslasın cok sekerler ne mutlu sana hıc degılse senı tesellı eden yavruların var darısı basımıza

maşallah Allah bagıslasın darısı hepimizin başına.

Teşekkür ederim,elimden geldiğince okumaya çalışırım..

yaw mantar oldum sorma dün izinliydim yattım evde pazar gece uyutmadı kasıntı ve yanma (( fitil yaptım çok ii geldi bakalım 15 gün ilişki yok sonra regl 3 hafta tatildeyim anlıyacagın :))

gecmıs olsun canım hıc ıyı olmadı bu ya tam basarmıs ken hem de cok gecmıs olsun gözlerım yollarda kalmıstı bı daha olmasın he

maşallah Allah bagıslasın darısı hepimizin başına.

Aminnn,darısı başınıza..Evet bebeklerim var...Yani ilişki olmasa da bir şekilde hamile kalabiliyorsunuz....Tıbbın da yardımıyla İlişki olmazsa çocuğunuz olmaz diye bir şey yok günümüz şartlarında..Ama evliliğimde ilişki ,cinsellik yok gibi bir şey işte.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…