- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.081
benim annemle aramda bi mahalle bile yok nerdeyse ama o zamanlar okadar çok anne die ağladım ki...onu düşünüp düşünüp ağlardım ne alakaysa o olayla=) öle oluo işte neyse canınızı sıkmayın hadi
yok benım kı uzak ta bıraz 1 saat falan var araba ıle kımseye anlatmadım sızce bırısıne anlatmalımıyım dunden berı delı gıbıyım arkadasım la 1 hafta ara ıle evlendık dun aradı hamıley mıs 2 aylık o kadar narın hassas bır kız dı kı nasıl olur ya dıyo ınsan yanı o yaptı ben neden yapamıyorum:85::85::85::85::85:dıyorum ama haksız mıyım ya kızlar ben gercekten ıyı degılım kafayı yemek uzereyım sureklı aglıyorum yaaaaaaa kızlar yaaaaa:
yok benım kı uzak ta bıraz 1 saat falan var araba ıle kımseye anlatmadım sızce bırısıne anlatmalımıyım dunden berı delı gıbıyım arkadasım la 1 hafta ara ıle evlendık dun aradı hamıley mıs 2 aylık o kadar narın hassas bır kız dı kı nasıl olur ya dıyo ınsan yanı o yaptı ben neden yapamıyorum:85::85::85::85::85:dıyorum ama haksız mıyım ya kızlar ben gercekten ıyı degılım kafayı yemek uzereyım sureklı aglıyorum yaaaaaaa kızlar yaaaaa:
ruyam da gordum bugun esımle beraber oluyo duk hıssettım onu gercek gıbıydı aynı cok kolaydı bıraz cesarette geldı bana ne kolaymıs ddım ama bılmıyorum cok yoruldum kızlar
inşallah 2 çocuğun var ne işin var aramızda demezsiniz....
slm cnm nasılsın aaaa karamsar olma ama ne güzel rüyanda görmüşsün rüyan dogru çıkmış inanki bişey yok nasıl gidiyor egz. buarada gecen yazılarını okudum eşinin parmgınada prez. tak mikrop kapmassın merak etme.muck.
hos geldın canım burada herkese gonlumuzun kapılarını acıyoruz allah bagıslasın resım de kı onlar mı
benim kuzenimle düğünlerimizin arası 4 ay...o benden 4 ay sonra evlendi ve okadar saftı ki arzulamak ne demek ki derdi kelime anlamını bilmezdi ilk geceden yapmıştı ve ben hala yapamamıştım inanamadım...şimdi hamile 2,5 aylık deli oluodum....hırs yapmıştım=)
inşallah 2 çocuğun var ne işin var aramızda demezsiniz....
Hoşbuldum,evet onlar canım.Allah ım isteyen,dileyen herkese nasib etsin inşallah..
nerdesın kız özledım valla
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah allah bagıslasıncok sekerler ne mutlu sana hıc degılse senı tesellı eden yavruların var darısı basımıza
hosgeldin cnm bend bu hastalıgı bı site sayseinde yenenlerdenim. bebeğinin olmasıyla bu sorunun bir alakası yok tamam bebek yapmanın yolu ordan geçiyo olabilir ama cinselliği yaşamak sana hem kadın oldugunu hissettirir hemde evliliğin %80 i cinselliktir. anlattıgın kasılmalar vajinismus onun için kegel egz. dediğin gibi idrar tutup bırakma ile calısan kaslarla yapılır. buarada parmak egz. yapman gerekiyor. forumdaki geçmiş yazıları oku orada hem cesaretlenmiş oluyorsun hemde tedavinin nasıl yapıldıgını görmüş olursun ben yazarım ama senin okuman inan daha faydalı cesareti forumda yazılanlarla edineceksin çünkü takıldıgın yerde sor lütfen şimdiden geçmiş olsun.
yaw mantar oldum sorma dün izinliydim yattım evde pazar gece uyutmadı kasıntı ve yanma(( fitil yaptım çok ii geldi bakalım 15 gün ilişki yok sonra regl 3 hafta tatildeyim anlıyacagın :))
günaydın herkese.p...denemelerine başladık ama eşi idare etmek zor bir an önce olsun istiyor :78:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah allah bagıslasıncok sekerler ne mutlu sana hıc degılse senı tesellı eden yavruların var darısı basımıza
maşallah Allah bagıslasın darısı hepimizin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?