Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimde de erken boşalma sorunu var..bunun benim vajinusmus olayını pekiştirdiğini düşünüyorum zaman zaman.... Genellikle hep hayal kırıklığı.........

merhaba
hosgeldin aramiza.bu sitede o kadar cok sey ogreneceksin ki sadece kendinde yasadigini zannettgin seyi buradaki butun arkadaslar yasadi ve hala yasiyoruz.ama bu isi cozen arkadaslarimiz bizi hic yanliz biramiyorlar hep yanimizdalar bize destek oluyorlar.gor bak o kadar cok cesaretleneceksin ki sende kendine sasacaksin.insallah sende kisa zamanda cozersin.
bebislerini allah bagislasin.rabbim anali babali buyumelerini nasip etsin insallah.
bizlerede bu gunleri gorebilmeyi nasip eetsin rabbim insallah...

Amin canım..Zaten uzun zamandır sitedeyim de sadece bu başlığı gördüğüm halde es geçiyordum...
İkizlerime de bu siteden öğrendiklerim sayesinde kavuştum..Zor geçti hamileliğim..
Allah sizlere de anneliği nasib etsin inşallah..

Eşimde de erken boşalma sorunu var..bunun benim vajinusmus olayını pekiştirdiğini düşünüyorum zaman zaman.... Genellikle hep hayal kırıklığı.........

evet canim kesinlikle alakali cunku benim de esimde vardi halan bazen oluyor gibi.en son 1 yil onceye kadar bir tup bebek uzmanina gittik.cok bebek istiyordum boyle deneyelim dedik ama adam yapmasam daha iyi dedi cunku sizin sorununuz baska onu cozun bence dedi orda esim sormustu erken bosalmayla bir alakasi varmi diye.evet dedi vucut normal bir iliski yasayamadigi icin sardirmaya hazir zaten dedi.ama her gun kendin bosal dedi esime o zaman rayina girer dedi.gercekten oyle olmaya basladi.artik kendi kendine yanagindan bile opsem bosaliyordu adam o derece yani.yanina gitmeye korkuyordum cok sukur ama gecti.
bide o manyak doktor dediki cabuk cozun bu olayi zaten kac yillik evlisiniz sonu bosanma olur dedi.nasil aglayarak ciktim o doktordan

kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin acaba arkadaşım....bu konunun başından beri okuorum ama herkesinkini unutuorum karışıo=)

yok canım,ilişkide sorun yaşıyoruz diye boşanmayız ama yaşayabilsek çok daha iyi olur tabi..evliliğe renk katar..o doktor herkesi kendi gibi sanıyormuş sanırım,saçmalamış..

kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin acaba arkadaşım....bu konunun başından beri okuorum ama herkesinkini unutuorum karışıo=)

yas 24,evlilikte 4,5 yil oldu canim.anaaaa bayagi olmus be yaww yazinca fark ettim 5.yildan gun aliyoruz da saymiyorum artik da arada annem hatirlatiyor hala bebek yapamadiniz diye:26:

yok canım,ilişkide sorun yaşıyoruz diye boşanmayız ama yaşayabilsek çok daha iyi olur tabi..evliliğe renk katar..o doktor herkesi kendi gibi sanıyormuş sanırım,saçmalamış..

oyle deme ama bakma bizim cok sukur eslerimiz iyi.ne insanlar var esine bu yuzden etmedikleri hakaret kalmiyor.allah korusun ya oyle bisey gelmedi basima ama doktor benccede kendi gibi sandi heralde sapsal sey.

selam kızlarr
iyi haberler vardır inşallah

ya rüyamda 3 tane çocuğum olmuşş
ayy üçüzz doğurmuşumm sonrada birden büyüdüler..
off yaa bi tane olsada oluur ne zaman bebeğimiz olacak bizimm

oyle deme ama bakma bizim cok sukur eslerimiz iyi.ne insanlar var esine bu yuzden etmedikleri hakaret kalmiyor.allah korusun ya oyle bisey gelmedi basima ama doktor benccede kendi gibi sandi heralde sapsal sey.

evet canım boşananlar var evet..ama ben de kendi adıma konuştum :))

biz bu sorunu yaşarken,bu sitede eşim sadece haftada 3 kez ilişki istiyor,cinsellik sıfır yani diye konu açanları da okumuştum..hayret etmiştim....tamamen bakış açısı yani...

Son düzenleme:

tabiki oyle insanlarin bakis acisiyla alakali.
sen o cinsellik 0 diyenleri yollasana buraya ömrü hayatlarinda yasamadiklari cinsel hayati yasasinlar

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben vajinismusluyum. Hiç ilişki yaşayamadık bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…