Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabiki oyle insanlarin bakis acisiyla alakali.
sen o cinsellik 0 diyenleri yollasana buraya ömrü hayatlarinda yasamadiklari cinsel hayati yasasinlar

Arkadaş her gece olmasını,hatta her gece bir kaç kere olmasını istiyordu..değilse ya boşancaz ya aldatçam bu gidişle diyordu...

şimdi buraya göndersem,her gece isteyen arkadaşın moralleri bozulur,eziyet etmeyeyim

Son düzenleme:
sagol canim benim iyiyim.sizlerle konusmak daha da iyi geliyor bana.bende bir ilerleme yok henuz.deligi gorduk ya saskinim haladiyorum size aranizda benim gibisi yok diye inanin valla
sen nasilsin canim varmi bir degisiklik?

bende diyorum ya benim gibisi yok diye

ya bende de bi değişiklik yok henüz jel alamadım hala. dün eşim getircekti. eczaneye yetişememiş.
bugün alcam bakalım deniycem. önceki yakıyor birşey yapamadım o jel yüzünden

ama o kulak çubuğunun hepsini aldı ya içerisi bende onun şokundayım demekki ilerisi varmışş kızz

bakalım hep beraber ilerleyecez inşallah

çok teşekkürler evet,yeterli ıslanma olmuyor bende de...

Son düzenleme:
merhaba ; hoşgeldiniz aramıza
ne kadarlık evlisiniz ? sizindemi korkularınız vardı hiç doktora gittinizmi ?

Doktora gittim ama anestol pomad verdi ve vazelin kullanmamı istedi. Onları kullandım hatta yağlar, vaselinler denedim ama olmadı işte. En son bir doktor duydum hipnoz yöntemiyle 3 seansta çözüyormuş ama o da çok para istiyor

1,5 seneyi geçti evlendiğimize
şu üzgün suratları çıkarın hayatınızdan nolur ya......bi süre yalandan da olsa gülün bi bakacaksınız ki kafanıza yerleşmiş bu olumlu düşünceler.....olayın psikolojik olduğuna hepimiz kanaat getirdik işte..doktor ikinci aşama derim ben....ben ne egzersiz yaptım ne doktora gittim.ama 5 ay sıkıldım bunaldım.....yine ne oldu buranın da desteğiyle KENDİM atlattım...anestol a devam et....bana bi de şey vermişti jinekolog sandoz un bi şurubu 15 dk önce içiosun rahatlacı istek artırıcıymış.....hemen ''yaramadı işte'' deyip bırakmak yok kızlar.....o yöntemden o yönteme de 1 günde 2 günde geçmeyin....bi süre birini deneyin sonra öteki.....ne kadar konuştum yaww yoruldum

1,5 seneyi geçti evlendiğimize

merhaba canım...hoşgeldin aramıza..bende yaklaşık 1,5 yıllık evliyim,bu siteyi bulmadan önce kendimi çok çaresiz hisediyordum..buradaki arkadaşlarımın yardımlarıyla yendim..3 ay önce başardım,dra falan gitmedim sadece kk ile başardım.. Onun için hiç canını sıkma egzersizlerle bu iş başarılıyor...

tatlım hiç doktora gitmedin mi

evet yarencim nazlıya katılıyorum benim de en büyük destekçilerimden biri sorularımla bayıttım onu:) ve şu an iki parmak sokabiliyorum ve hiç acımıyor hemde hiiiiiiiiçççççççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…