- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.121
ecrinciğimmnasılsınn ?
hayra yoralim hayir olsun insallah canlarim benim.
az kaldi azzzz
hadi bu ara biri daha basarsada ben de halayin basini ceksem gariiii
tabiki oyle insanlarin bakis acisiyla alakali.
sen o cinsellik 0 diyenleri yollasana buraya ömrü hayatlarinda yasamadiklari cinsel hayati yasasinlar
of bayaa olmuş Allah ömür boyu birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah....
sagol canim benim iyiyim.sizlerle konusmak daha da iyi geliyor bana.bende bir ilerleme yok henuz.deligi gorduk ya saskinim haladiyorum size aranizda benim gibisi yok diye inanin valla
sen nasilsin canim varmi bir degisiklik?
ne jeli bu ? adı ne ?
ultarson jeli yada gleit gel cnm egzersizlerde kullanlılyro
işe yarıyorsa ben de araştırıp alayım bari...
ilişki sırasında da kullanılırsa işe yarar mı sizce?
bu jeller kayganlastırı cnm ilişki sırasında yeterli ıslanma olmuyorsa tabiki kullanmalısın. rahat ilişki saglar egzersizler sırasındada ıslanma olmadıgı için bu kayganlasıtırıııcıları kullanıyoruz.
bu jeller kayganlastırı cnm ilişki sırasında yeterli ıslanma olmuyorsa tabiki kullanmalısın. rahat ilişki saglar egzersizler sırasındada ıslanma olmadıgı için bu kayganlasıtırıııcıları kullanıyoruz.
merhaba ; hoşgeldiniz aramıza
ne kadarlık evlisiniz ? sizindemi korkularınız vardı hiç doktora gittinizmi ?
Doktora gittim ama anestol pomad verdi ve vazelin kullanmamı istedi. Onları kullandım hatta yağlar, vaselinler denedim ama olmadı işte. En son bir doktor duydum hipnoz yöntemiyle 3 seansta çözüyormuş ama o da çok para istiyor
şu üzgün suratları çıkarın hayatınızdan nolur ya......bi süre yalandan da olsa gülün bi bakacaksınız ki kafanıza yerleşmiş bu olumlu düşünceler.....olayın psikolojik olduğuna hepimiz kanaat getirdik işte..doktor ikinci aşama derim ben....ben ne egzersiz yaptım ne doktora gittim.ama 5 ay sıkıldım bunaldım.....yine ne oldu buranın da desteğiyle KENDİM atlattım...anestol a devam et....bana bi de şey vermişti jinekolog sandoz un bi şurubu 15 dk önce içiosun rahatlacı istek artırıcıymış.....hemen ''yaramadı işte'' deyip bırakmak yok kızlar.....o yöntemden o yönteme de 1 günde 2 günde geçmeyin....bi süre birini deneyin sonra öteki.....ne kadar konuştum yaww yoruldum1,5 seneyi geçti evlendiğimize
1,5 seneyi geçti evlendiğimize
evet canim kesinlikle alakali cunku benim de esimde vardi halan bazen oluyor gibi.en son 1 yil onceye kadar bir tup bebek uzmanina gittik.cok bebek istiyordum boyle deneyelim dedik ama adam yapmasam daha iyi dedi cunku sizin sorununuz baska onu cozun bence dedi orda esim sormustu erken bosalmayla bir alakasi varmi diye.evet dedi vucut normal bir iliski yasayamadigi icin sardirmaya hazir zaten dedi.ama her gun kendin bosal dedi esime o zaman rayina girer dedi.gercekten oyle olmaya basladi.artik kendi kendine yanagindan bile opsem bosaliyordu adam o derece yani.yanina gitmeye korkuyordum cok sukur ama gecti.
bide o manyak doktor dediki cabuk cozun bu olayi zaten kac yillik evlisiniz sonu bosanma olur dedi.nasil aglayarak ciktim o doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?