- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.141
ha bu arada birde venüscüm var çok teşekkürlerevet yarencim nazlıya katılıyorum benim de en büyük destekçilerimden biri sorularımla bayıttım onu:) ve şu an iki parmak sokabiliyorum ve hiç acımıyor hemde hiiiiiiiiçççççççççççç
evet yarencim nazlıya katılıyorum benim de en büyük destekçilerimden biri sorularımla bayıttım onu:) ve şu an iki parmak sokabiliyorum ve hiç acımıyor hemde hiiiiiiiiçççççççççççç
gerçekten mi:)
evet yarencim nazlıya katılıyorum benim de en büyük destekçilerimden biri sorularımla bayıttım onu:) ve şu an iki parmak sokabiliyorum ve hiç acımıyor hemde hiiiiiiiiçççççççççççç
canım benim,hepsi sizin başarınız.biz ne dersek diyelim,siz cesaret etmeseniz egzersizlere bu başarı olmazdı...inşallah hepinizin başarı haberinide alacağız ve hep beraber halay çekecez burda..iki parmakta rahatsın demek,süpersin canım..çok azkalmıııış başarmana...
gerçekten mi:)
inanki bikaç gündür tanıorum seni ilk defa olumlu gördüm ve çabaladığını güldüğünü=)
ama terazicim sende beni ilk başta korkuttun
yanlış anlama dielim.sen sonra benim esas ne demek istediğimi anladın dimi??
tatlım hiç doktora gitmedin mi
evet ama kendi iki parmağımda
Arkadaş her gece olmasını,hatta her gece bir kaç kere olmasını istiyordu..değilse ya boşancaz ya aldatçam bu gidişle diyordu...
şimdi buraya göndersem,her gece isteyen arkadaşın moralleri bozulur,eziyet etmeyeyim
gittim canim benim gitmez olurmuyum.ama ben yurtdisinda yasiyorum ve burada bu hastaliga doktorlar bile saskin saskin bakiyorlar.ilk zamanlar jinekologa gittim biz bise yapamayiz dediler.sonra bir hastanenin pskologuna gittim o da ben anlatiyorum yasadigimi benden cok uzuluyor bir gorseniz daha cok sinir oldum.sonra baska bir psikolog buldum ona nerdeyse yaklasik 1 sene gittim bana parmak hareketimi yapmami soyluyodu surekli ama ben o zaman cozumunun bu olduguna inanamiyordum cok kotuydum.yapamiyordum en sonunda yapiyorum dedim doktordan cekindim resmen.en son iste bebek olsun bari dedik doktorlara gittik.kesinlikle bu sorunu cozmeden yapamayiz dediler hepsi.burda bu hastalik hic ama hic yaygin degil.cok enteresan geliyor bunlara.hatta bu tup bebek yapan doktor iranliydi muslumandi esim dediki bu kesin anlar bizi.onlarin ulkesinde de cok oluyordur dedi.ama yok yazdim ya adamin dediklerini.anlayacagin bende bir zamandan sonra biraktim olursa olur dedim kendimce ama yazik etmisim.senelere keske demek istemiyorum ama onceden baslasaymisim.
Doktora gittim ama anestol pomad verdi ve vazelin kullanmamı istedi. Onları kullandım hatta yağlar, vaselinler denedim ama olmadı işte. En son bir doktor duydum hipnoz yöntemiyle 3 seansta çözüyormuş ama o da çok para istiyor
ne güzel canım,siteye ilk geldiğin durumla şimdiki arasında ne kadar fark var ama ne kadar yol kat ettin..bunları düşün,zaten sen eşinin parmağını 2 boğum alabiliyordun değil mi?kendi parmağını deneyemiyordun sanırım,öyle hatırlıyorum..yanlış mı?
çok doğru nazlıcım kendi parmağımı deneyemiyordum bırak bakamıyordum bile arkadaşım kızının altını dğiştirirken bile bacaklarımı kasıyordum
çok doğru nazlıcım kendi parmağımı deneyemiyordum bırak bakamıyordum bile arkadaşım kızının altını dğiştirirken bile bacaklarımı kasıyordum
demekki doğru hatırlıyorum..sende çok büyük gelişmeler var,canım..başarman yakındır,tatlım benden söylemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?