Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim,hepsi sizin başarınız.Biz ne dersek diyelim,siz cesaret etmeseniz egzersizlere bu başarı olmazdı...inşallah hepinizin başarı haberinide alacağız ve hep beraber halay çekecez burda..İki parmakta rahatsın demek,süpersin canım..Çok azkalmıııış başarmana...

evet ama kendi iki parmağımda

tatlım hiç doktora gitmedin mi

gittim canim benim gitmez olurmuyum.ama ben yurtdisinda yasiyorum ve burada bu hastaliga doktorlar bile saskin saskin bakiyorlar.ilk zamanlar jinekologa gittim biz bise yapamayiz dediler.sonra bir hastanenin pskologuna gittim o da ben anlatiyorum yasadigimi benden cok uzuluyor bir gorseniz daha cok sinir oldum.sonra baska bir psikolog buldum ona nerdeyse yaklasik 1 sene gittim bana parmak hareketimi yapmami soyluyodu surekli ama ben o zaman cozumunun bu olduguna inanamiyordum cok kotuydum.yapamiyordum en sonunda yapiyorum dedim doktordan cekindim resmen.en son iste bebek olsun bari dedik doktorlara gittik.kesinlikle bu sorunu cozmeden yapamayiz dediler hepsi.burda bu hastalik hic ama hic yaygin degil.cok enteresan geliyor bunlara.hatta bu tup bebek yapan doktor iranliydi muslumandi esim dediki bu kesin anlar bizi.onlarin ulkesinde de cok oluyordur dedi.ama yok yazdim ya adamin dediklerini.anlayacagin bende bir zamandan sonra biraktim olursa olur dedim kendimce ama yazik etmisim.senelere keske demek istemiyorum ama onceden baslasaymisim.

desene ayni ben
aslinda bakma biz su isi cozelim kesin bizde oyle oluruz
ne guldum hee

anladım canım tabi böyle bir şey türkiyede var sadece ne oludak hurafelerle korkutuluyoruz elin yabancısı hi korkuyormu yenicez canım inan yenicez

evet bu kadın hastalıkları doktorları bi kaç bişey yazıp gönderiyorlar bu hastalığın psikolojik olduğunu bile söylemiyorlar. ben sonunda bi nöbetçi doktora rastladım ondan öğrendim psikolojik olduğunu.
yani herşey bizde bitiyor gene. o yüzden de hipnoz ile çözüm yapanlar var.
o dediğin doktor sanırım saygın beyden bahsediyorsun. şimdiye kadar gidipte çözülmeyen yokmuş
ama burada da kaç kişi çözdü bu işi başaranlar desteklerini her daim sürdürüyorlar sağolsunlar.
o yüzden sende egzerszlere başlayabilirsin hemen hiç vakit kaybetmeden inanki bütün dünyada çözüm yolu olarak bu uygulanıyor ve gerçekten ilerleme oluyor.
yeterki kendine güven inan sende başarabilirsin.
çözümsüz bir hastalık değil en azından .

çok doğru nazlıcım kendi parmağımı deneyemiyordum bırak bakamıyordum bile arkadaşım kızının altını dğiştirirken bile bacaklarımı kasıyordum

çok doğru nazlıcım kendi parmağımı deneyemiyordum bırak bakamıyordum bile arkadaşım kızının altını dğiştirirken bile bacaklarımı kasıyordum

aynen bende iste senin gibiydim hala oyleyim de tamamen gecmediki.ama kac yasina geldim ilk defa gecen aksam dokundum ,baktim hemde igrenmeden ,gozlerimi kapamadan cok farli biseydi ya vucudum oyle rahatladi ki anlatamam.simdi sira parmakta.ben 1 sene gittim doktora tabiki cok sey ogrendim ama hicbir sekilde rahatlamadim cunku beni anlamiyordu.bildigi seyleri anlatiyordu sadece.ama burada ilk defa yorumlari okudugumda tamam dedim.cunku herkes birbirini anliyor.ayni seyi yasiyor.doktorda bana acimiyor diyordu ama inanmiyordum ona.beni kandiriyor diye dusunuyordum.ama sizlerden duymak bana acayip cesaret veriyor.iyiki tanimisim sizleri.alllahima sukurler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…