Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben geçen hafta psikologa gitmiştim onu da paylaştım,bu hafta da egzersizlere başlıyorum inşallah..dua edin bana da..bu arada regl iken egzersiz yapılır mı?

hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini almaya başlarız umarım.psikoloğun paylaştığı işine yarar şeyler olursa burda paylaşırsan sevinirim.ben ve arkadaşlarımıda yararı olabilir tatlım.

canım benim çok üzüldüm keşke elimizden bir şey gelebilseydi...Dua etmekten başka bişey yok elimizde malesef (( cuma saatinde dua ettim bol bol...inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur rabbim tez zamanda acil şifalar versin....canım çok zor bir durum ama elden bişey gelmez senin ona umut vermen yanında olman lazım seni üzüntülü gördükçe o kendini daha kötü hisseder...sendende Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin...

evet canim bundan sonra tabiki sorular sorucaz birbirimize ama artik bu ise oldu gozuyle bakalim.beynimize iyice yer etsin bu.siz boyle dedikce daha da cesaretleniyorum.iyiki varsiniz.sizi tanimadan once bitmisti bu is kafamda ama sizin sayenizde bu cesaretim :118:[/QUOTE]

tatlım maşallah moralli gördüm seni.aferin kuzucum böle devam et.olumlu mesajlar gönder beyne.faydasını göreceksin.:90:

tatlım maşallah moralli gördüm seni.aferin kuzucum böle devam et.olumlu mesajlar gönder beyne.faydasını göreceksin.:90:[/QUOTE]

iveeett ivettt arada banada geliyorlar iste boyle.olur o kadarcccikkk ama dimiii
evett venuscum bende gecen almaya gittim ama boyutlari vardi o yuzden almadim bende soracaktim iyi oldu soylemen

tatlım maşallah moralli gördüm seni.aferin kuzucum böle devam et.olumlu mesajlar gönder beyne.faydasını göreceksin.:90:

iveeett ivettt arada banada geliyorlar iste boyle.olur o kadarcccikkk ama dimiii
evett venuscum bende gecen almaya gittim ama boyutlari vardi o yuzden almadim bende soracaktim iyi oldu soylemen [/QUOTE]

korkuorum ben onu kullanmaktan ya....nası kullancam ya giderde yakalayamazsam:18:

Son düzenleme:

evet canım inşallah birbirimize faydamız olur.3153.sayfada yani dün yazmıştım psikologun söylediklerini.açıkçası tamponun da nasıl kullanılcağını bilmiyorum korkan biri yapabilirmi ondan da emin olamadım:18:

korkuorum ben onu kullanmaktan ya....nası kullancam ya giderde yakalayamazsam:18:[/QUOTE]

ayy hiç güleceğim yoktu Allah seni ya giderde yakalayamazsam ya kızma sakın cidden komik geldi ya.hoş bu tanpon nasıl bişe nereye kadar gitmesi lazım bilmiyorum ama belkide cahilce gülüyorum neyse saol canım ya güldürdün beni

canımcım biz vajililer her b...ktan anlayan ama kendi vajinasını taaaaaa en gerilere atmış yıllarca sanki o yokmuş gibi davranan türünün son örneği kadınlarız....kendimize en büyük kötülüğü yine kendimiz yapıyoruz....yıllarca cinselliği bir türlü kabullenemedik onu yaşayanlar hep şöyle böyle kızlardı haaa ucundan kenarından bizde yaşadık ama hep o yere göğe sığdıramadığımız namusumuzu özel gecemize sakladık anacım madem sakladık insan ara sıra açar bi bakar hala yaşıyomu hayattamı zavallı vaji diye ama nerdeeeee değil dokunmak açıp bakmak bile aklımıza gelmedi yıllar boyunca örümcek ağları oluşmuştu artık unutulan vajimizde ne kadar kötü bi şey düşünün yani en işimize yarayacak organımızı unutuyoruz kadına zevk veren bi organ...orgazm olmasına sebep olan bir organ....bebeğimizin olma sebebi olan organ....evlenince aklımıza geliyor yaaa benim bi yerde bi vajim olacaktı bak sıra sana geldi şimdi aaaaa bi bakıyoz vaji yok ortada yıllarca sen beni unut bak şimdi ben sana neler yapıyorum uğraş biraz benimlede aklın başına gelsin koca bebek diyor bize hata onda bunda şunda değil tamam bazı hikayelerinde etkisi olmuş olabilir ama biz vaji konusunda çok ilgisiz ve bilgisiz kalmışız arkadaşlar....şimdiden sonra en önemli parçamız artık dikkat edelim en azından

evett venuscum bende gecen almaya gittim ama boyutlari vardi o yuzden almadim bende soracaktim iyi oldu soylemen

korkuorum ben onu kullanmaktan ya....nası kullancam ya giderde yakalayamazsam:18:[/QUOTE]

anacım ipi var onun tutup çekecen en küçüğü parmaktan bile küçük çok rahat kullanabilrsiniz hemde hijyen açısından daha kullanışlı....yapabiliyorsanız yapın derim bebişim millet daha kızken kullanıyo ayolll koskoca kadın oldunuz

korkuorum ben onu kullanmaktan ya....nası kullancam ya giderde yakalayamazsam:18:

anacım ipi var onun tutup çekecen en küçüğü parmaktan bile küçük çok rahat kullanabilrsiniz hemde hijyen açısından daha kullanışlı....yapabiliyorsanız yapın derim bebişim millet daha kızken kullanıyo ayolll koskoca kadın oldunuz [/QUOTE]

ıyyy tımammm:26:

anacım ipi var onun tutup çekecen en küçüğü parmaktan bile küçük çok rahat kullanabilrsiniz hemde hijyen açısından daha kullanışlı....yapabiliyorsanız yapın derim bebişim millet daha kızken kullanıyo ayolll koskoca kadın oldunuz [/QUOTE]

anam onun ipi de mi varmissssöldum gulmekten ya.bende dusunuyordum valla iceri kacsa ne yapacam diye
yaaa ne kadannnn cahil bise oldum beennnniyiki sormusum yoksa bir 20 sene ben boyle giderdim artik kizim olursa ogretirdi bana anne bak tampon boyle kullaniliyor diye1:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…