- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.641
ben geçen hafta psikologa gitmiştim onu da paylaştım,bu hafta da egzersizlere başlıyorum inşallah..dua edin bana da..bu arada regl iken egzersiz yapılır mı?
Bundan sonrasında başaracaksın Allahın izni ile canımm.
yeterki inanmaya her daim devamm yapacamm başarıcamm diye.
sende azim var ben görüyorumm yapacaksın inş
bide şunu regl döneminde hep düşün gözünü kapat ve o ilişki anını yaşadığını düşün.
hiç acımadan vajinin hemen açıldığını ve mutlu olduğunu düşün beynine komut vermiş oluyorsun o zaman
daha rahat oluyor öyle yapınca yemin ederim.
ya inş hep beraber başaracağız. bizi bizden başka anlayan yok vallahi.
yaşamayan bilemiyor. iyiki birbirimiz bulmuşuz. seni o kadar iyi anlıyorum ki canm
Allahım bize yardım etsinn[/QU
evet canim bundan sonra tabiki sorular sorucaz birbirimize ama artik bu ise oldu gozuyle bakalim.beynimize iyice yer etsin bu.siz boyle dedikce daha da cesaretleniyorum.iyiki varsiniz.sizi tanimadan once bitmisti bu is kafamda ama sizin sayenizde bu cesaretim :118:
Şuan canımı vermem gerekse hiç düşünmeden verirdim babama. canım babam. 3 aydır grip diye önemsemedik internete bakıp araştırmak bile aklımıza gelmedi. meğer babam lösemiymiş. yani kan kanseri. Hastaneye yatırdık. Abim başında şuan. Birazdan ben de gideceğim. Sizden tek isteğim benim babacım için Allah'a dua etmeniz. Halinize hatta halimize şükredelim. hayatım kabusa döndü. ailem perişan. ben perişanım. çok zayıfldı. çcuk gibi bakan yüzüyle o kadar masumki. ciğerim yanıyor. bu dert beni öldürür mü? Allah rızası için dualarını eksik etmeyin. Sizden isteyebileceğim tek şey duadır. Allah razı olsun hepinizden.
ben geçen hafta psikologa gitmiştim onu da paylaştım,bu hafta da egzersizlere başlıyorum inşallah..dua edin bana da..bu arada regl iken egzersiz yapılır mı?
evet canim bundan sonra tabiki sorular sorucaz birbirimize ama artik bu ise oldu gozuyle bakalim.beynimize iyice yer etsin bu.siz boyle dedikce daha da cesaretleniyorum.iyiki varsiniz.sizi tanimadan once bitmisti bu is kafamda ama sizin sayenizde bu cesaretim :118:
tatlım maşallah moralli gördüm seni.aferin kuzucum böle devam et.olumlu mesajlar gönder beyne.faydasını göreceksin.:90:
hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini almaya başlarız umarım.psikoloğun paylaştığı işine yarar şeyler olursa burda paylaşırsan sevinirim.ben ve arkadaşlarımıda yararı olabilir tatlım.
evet canim oyle motive etmeye calisiyorum kendimi.su anda cok cesaret var uzerimde insallah cesaretimi kiracak bir seyle karsilasmam.esniyor diye surekli icimden geciriyorum aklima iyice yer etsin diye.iste bebek diye boyle israr edilince bende cok istiyorum cunku moralim bozuluyor biraz.ama allahin izniyle artik ertelemek istemyiorum.bu kadar senemi zaten boyle gecirdim birseyden habersiz bir halde.resmen artik kadin doktoruna gidip rahat bir sekilde muayene olmak istiyorum ya nereye kadar.bende yasca kucuk insanlar ne bileyim sistt desen ödü kopan insanlar yapiyor ya gozumun onunde hepsi benim neyim eksik ki.artik bitirmek istiyorum bu isi.ertelemek istemiyorum herseyi bahane ediyoruz yok oyle oldu yok boyle oldu.aslinda kacmaya calisiyoruz.bu hastalik ugrasmadan gecmiyor su anda yazismayan sessizce okuyan varsa burayi onlara ozellikle sesleniyorum.bu hastalik zamanla gecmiyor arkadaslar cozumu var o da parmak egzersizleri doktora da gitseniz aynisini yapacaksiniz baska care yok.beni gibi senelerinizi oturup gecer zamanla diyip ertelemeyin.
kac yasindayim vajimi daha yeni gordum varmi boyle birsey ya.sanki baskasinin organi.elimize de bakabiliyoruz bunu nasil bir sekilde algilamissak sanki icinden öcü cikacak sanki ödümüz patliyor gormekten.
kizlar ya kusura bakmayin biraz icimi bosalttim sanki....
iveeett ivettt arada banada geliyorlar iste boyle.olur o kadarcccikkk ama dimiii
evett venuscum bende gecen almaya gittim ama boyutlari vardi o yuzden almadim bende soracaktim iyi oldu soylemen
korkuorum ben onu kullanmaktan ya....nası kullancam ya giderde yakalayamazsam:18:
korkuorum ben onu kullanmaktan ya....nası kullancam ya giderde yakalayamazsam:18:
alayim bari bugun iceri kacarsa ipini cekerim bariiiinsallah ipide kacmaz iceri
oyy Allahım ya tam komediyiz yalnızhay Allah seni ipini kaçırmakta nerden aklına geldi ömürsün valla
ya herşeyden korkuyoruz ya valla ödelekiz biz hayret bir şey ya
oyy Allahım ya tam komediyiz yalnızhay Allah seni ipini kaçırmakta nerden aklına geldi ömürsün valla
valla canım kendi adıma tam bir ödleğim.şu vajiyi çözmekle birçok şeyide çözmüş değiştirmiş olacam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?