- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.661
bende öle valla korkağın tekiyim tatlım ya millet can atoyor şu iş için biz kaçıyoruz
ben demin nette araştırdım doktorun biri öle yazmış sadece ipi içeri kaçabilir yavaşça çekin yazmış bikeremmgül sen gülll
Yok kız o zaman ben denemiyeyim neme lagzim kaçar falan.önce su parmağı halledeyim de.valla kızlar ben odlegin onde gideniyim.sıramı kimseye veremem)
Bende öyleydimm ya korkum çok fazlaydı ama şimdi korku yok ama icraat da henüz yok
kuşum ne alemdesin
var mıe egzersizlerde gelişme
kuşum ne alemdesin
var mıe egzersizlerde gelişme
ben demin nette araştırdım doktorun biri öle yazmış sadece ipi içeri kaçabilir yavaşça çekin yazmış bikeremmgül sen gülll
benim bi tane azgın kuzenim varisterse bi tarafımdan çıksın yeterki o gün gelsin dioo yaaa sevgilisiyle evlenmek için can atıo:44:
yaseminim ne mutlu başardın şimdi nassılsın
bende öle valla korkağın tekiyim tatlım ya millet can atoyor şu iş için biz kaçıyoruz
saol canım darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallah...çook iyiyim canım yendikten sonra daha denemedik 2 gün ara verdik belki bugün deneriz tabi kocişim çok yorgun olmazsa:)) bugün azcık bakım yaptım kendime ,sonra yemekleri hazırladım şimdide kocamın gelmesini bekliyorum...
aman aman maşallah maşallah canımgüzel bir geceniz olsun inşallah.sen tadını çıkar bize anlat bizde heveslenelim azıcık
::)) saol canım inşallah::)) anlatırım gelişmeleri:) sizde durumlar nasıl kızlar herhangi bi sorunuz olursa ben buralardayım ara ara gelip bakarım ...
valla canım ben parmak olayını hallettim.en son bir azimle p...yarısından fazlasını aldım orda kaldım çünkü regl sinyal verdi.gerginim göğüslerim şiş ağrı veriyo bu duurmda konsantre olamam diye bıraktım.başlasın bitsin tam gaz devam.zaten artık az çok biliyorum olacaklarıı azıcık yanma var hepsi bu.ordan sonrada bişe olmadığıı duydum rahatladım.hayırlısı şeker yenerim inşallah.
inşallah canımm evet çok az kalmış seninde ben yarısına kadar alıyordum olmuyo daha ilerisi yok heralde yada kapalı diyordum kendi kendime yani saçma sapan şeyler geliyodu aklıma anlıycan ama ondan sonrası en kolayıymış inanki hiçbişe yapmadım kendiliğinden oldu..yarısına kadar gelince azcık sabret öylece bikç saniye dur çıkartma ( çünkü ben olmuyo die hemen çıkarıyordum:) ondan sonrasıda kendiliğinden gelcek inşallah..dediğin gibi bendede sadece hafif yanma hissi oldu o kadar..hadi bakalım hayırlısıı
Ulen varya ben sunu bir yeneyim 4,5senenin acısını çıkaracam.resmen bezdirecem adamı wuuwwuuuSabahlar olmasın ulennnn
maşallah aman gözümüz değmesin kızcağıza.önceden böle bişe dense ayy ne edepsiz derdim şimdi maşallah diyorum bakış açısını nasıl değiştiriyor işte yaşanılanlar.banada ablamlar diyodu sen az değilsin diye fos çıktım başa gelmeden anlamıyo insan
Naber kızlar?
Sınav sonuçlarım berbat, moral berbat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?