Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuşum ne alemdesin
var mıe egzersizlerde gelişme

ahh ahhh size hep güzel şeylerle gelmek istiyorum ama nedendiir bilmem jelimi aldım dün denedim yapamadım böyle anlarda da zorlasanda olmuyor. psikolojikman hazır mı değildim bilemiyorum.
ama yapamadım gene
tabiki yılmadım çok şükür gene deneyeceğim olana kadar. dün misafirlerim vardı geç gidildi oda etkilemiş olabilir yorgundum.
bakalımm yılmak yok devam inşallah.
senin nasıl gidiyor canım ?

benim bi tane azgın kuzenim var isterse bi tarafımdan çıksın yeterki o gün gelsin dioo yaaa sevgilisiyle evlenmek için can atıo:44:

maşallah aman gözümüz değmesin kızcağıza.önceden böle bişe dense ayy ne edepsiz derdim şimdi maşallah diyorum bakış açısını nasıl değiştiriyor işte yaşanılanlar.banada ablamlar diyodu sen az değilsin diye fos çıktım başa gelmeden anlamıyo insan

yaseminim ne mutlu başardın şimdi nassılsın

saol canım darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallah...çook iyiyim canım yendikten sonra daha denemedik 2 gün ara verdik belki bugün deneriz tabi kocişim çok yorgun olmazsa:)) bugün azcık bakım yaptım kendime ,sonra yemekleri hazırladım şimdide kocamın gelmesini bekliyorum...

aman aman maşallah maşallah canımgüzel bir geceniz olsun inşallah.sen tadını çıkar bize anlat bizde heveslenelim azıcık

::)) saol canım inşallah::)) anlatırım gelişmeleri:) sizde durumlar nasıl kızlar herhangi bi sorunuz olursa ben buralardayım ara ara gelip bakarım ...

valla canım ben parmak olayını hallettim.en son bir azimle p...yarısından fazlasını aldım orda kaldım çünkü regl sinyal verdi.gerginim göğüslerim şiş ağrı veriyo bu duurmda konsantre olamam diye bıraktım.başlasın bitsin tam gaz devam.zaten artık az çok biliyorum olacaklarıı azıcık yanma var hepsi bu.ordan sonrada bişe olmadığıı duydum rahatladım.hayırlısı şeker yenerim inşallah.

inşallah canımm evet çok az kalmış seninde ben yarısına kadar alıyordum olmuyo daha ilerisi yok heralde yada kapalı diyordum kendi kendime yani saçma sapan şeyler geliyodu aklıma anlıycan ama ondan sonrası en kolayıymış inanki hiçbişe yapmadım kendiliğinden oldu..yarısına kadar gelince azcık sabret öylece bikç saniye dur çıkartma ( çünkü ben olmuyo die hemen çıkarıyordum:) ondan sonrasıda kendiliğinden gelcek inşallah..dediğin gibi bendede sadece hafif yanma hissi oldu o kadar..hadi bakalım hayırlısıı

işte bunları duymak acaip moral veriyor bana.saol canım benim paylaştığın için.bende bir an önce bu rahatlığı yaşamak istiyorum inşallah canım.Allahım tüm arkadaşlarıma nasip etsin.canlarım benim hepimiz başaracaz inşallah

aynenn yaa banada hep azgın gibi bakarlardı
hatta arkadaşlarım evliliğim sözden sonra çabuk oldu halbuki iki senelik bir ilişkimiz vardı öncesinde. hakkımda kesin bi haltlar karıştırmıştırda o yüzden evlenmek istiyor biran önce diye düşünmüşler
saolsunlar ne diyim şimdi istesemde bir halt yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…