- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.681
kızlar bugun sıparıs ettıgım kıtap, vajınusmusun ustesınden gelmek, geldı bakalım okumaya baslıcam bugun ınsallah yardımı olur
benım sorunum kayganlastırıcı jelı bulamadık ınternetten hepsıburadadan sıparıs edemıyorum sıtede sorun var galıba napcam bılmıyorum ılcede oturuyoruz sormadımız eczane kalmadı. tavsıye etcenız guvenılır sıte var mı?
kızlar bugun sıparıs ettıgım kıtap, vajınusmusun ustesınden gelmek, geldı bakalım okumaya baslıcam bugun ınsallah yardımı olur
benım sorunum kayganlastırıcı jelı bulamadık ınternetten hepsıburadadan sıparıs edemıyorum sıtede sorun var galıba napcam bılmıyorum ılcede oturuyoruz sormadımız eczane kalmadı. tavsıye etcenız guvenılır sıte var mı?
anacım ayda yılda bi gece kociş geç gelecek kimse yok buralarda herkes kaynatıyomu neazcık ara verin bi soluk alın anacımmmmm :92: nüfusu patlatacaksınız
yok canım ya kaynatamadık benimki bugün çok yorulmuş erkenden yattı...bende geçtim bilgisayrın başına..sen nasılsın bebiş varmı bulantıların geçtimi...
walla bebişim bu ay bi tuhaflıklar var ama anlamadım hastaydım çok antibiyotik aldım ondanmı bilmiyorumgeçen ay 5 gün erken regl oldum normalde bu gün regl olmam lazımdı olmadım ama bu ay çok belirgin kasık ağrım vardı şu anda bile yumurtalıklarım ağrıyo sanki geriliyo gibi belkide hissettiklerim psikolojiktir bilmiyorumki ???? geçen bi arkadaş dediki bana ben hamile kalmadan önce 1-2 ay benimde regl erken gelmişti dedi metabolizma hızlanıyomuş vs dedi ama bilmiyorum hiç anlamam bu işlerden
walla bebişim bu ay bi tuhaflıklar var ama anlamadım hastaydım çok antibiyotik aldım ondanmı bilmiyorumgeçen ay 5 gün erken regl oldum normalde bu gün regl olmam lazımdı olmadım ama bu ay çok belirgin kasık ağrım vardı şu anda bile yumurtalıklarım ağrıyo sanki geriliyo gibi belkide hissettiklerim psikolojiktir bilmiyorumki ???? geçen bi arkadaş dediki bana ben hamile kalmadan önce 1-2 ay benimde regl erken gelmişti dedi metabolizma hızlanıyomuş vs dedi ama bilmiyorum hiç anlamam bu işlerden
vayyyy bebiş geliyordur belkide
inşallah hayırlı sağlıklı çok güzel bir bebeğin olur canım.
hamilelik belirtileri bu regl belirtileri gibi olurmuş. kasık ağrısı falan
kişiye göre değişiyor olabilir mesela ben her hamileliğimi geç anlıyorum aş ermeye başlayınca çünki ben regl oluyordum azda olsa benimde cins değişik herhalde her türlü acaiplik beni buluyo yaaa...
hamile kalmadan önceki aylarda regl erken geliyormuş nette okumuştum ben de.hayırlısı neyse o olsun canım
kızlaaarr 2.denememde başarıyla sonuçlandı:)
kızlaaarr 2.denememde başarıyla sonuçlandı:)
masallah canımm.
tebrik ederim seni.
Tebrik ederim,canııım...
Kızzzlaarrr banada bakın
ya inanamıyorumm biraz önce egzersizden kalktım bir parmağımın hepsini aldım içime. resmen ilerisi bomboş. sadece ilk girişte biraz zorluk oluo o geçermi sonradan acaba ?
ya çoook şüküür ya kaç gündür deniyordum olmuyordu. nazlı1982 sana çook teşk ederim canımm.
verdiğin bilgiler sayesinde demin rahat rahat oldu. tabi burdaki herkese de teşk ederimm. yoldayımm bende geliyorumm arkanızdan inşallah
saol canımmm vajili günler sona erdii::))darısı arkadaşlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?