Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugun sıparıs ettıgım kıtap, vajınusmusun ustesınden gelmek, geldı bakalım okumaya baslıcam bugun ınsallah yardımı olur
benım sorunum kayganlastırıcı jelı bulamadık ınternetten hepsıburadadan sıparıs edemıyorum sıtede sorun var galıba napcam bılmıyorum ılcede oturuyoruz sormadımız eczane kalmadı. tavsıye etcenız guvenılır sıte var mı?

canım gittigidiyora baktın mı orda da var

anacım ayda yılda bi gece kociş geç gelecek kimse yok buralarda herkes kaynatıyomu ne azcık ara verin bi soluk alın anacımmmmm :92:nüfusu patlatacaksınız

canım ultrason jelide alabilirsin ben sadece el kremi kullandım oda çok iyi halen onu kullanıyorum..

anacım ayda yılda bi gece kociş geç gelecek kimse yok buralarda herkes kaynatıyomu ne azcık ara verin bi soluk alın anacımmmmm :92:nüfusu patlatacaksınız

yok canım ya kaynatamadık benimki bugün çok yorulmuş erkenden yattı...bende geçtim bilgisayrın başına..sen nasılsın bebiş varmı bulantıların geçtimi...

yok canım ya kaynatamadık benimki bugün çok yorulmuş erkenden yattı...bende geçtim bilgisayrın başına..sen nasılsın bebiş varmı bulantıların geçtimi...

walla bebişim bu ay bi tuhaflıklar var ama anlamadım hastaydım çok antibiyotik aldım ondanmı bilmiyorum geçen ay 5 gün erken regl oldum normalde bu gün regl olmam lazımdı olmadım ama bu ay çok belirgin kasık ağrım vardı şu anda bile yumurtalıklarım ağrıyo sanki geriliyo gibi belkide hissettiklerim psikolojiktir bilmiyorumki ???? geçen bi arkadaş dediki bana ben hamile kalmadan önce 1-2 ay benimde regl erken gelmişti dedi metabolizma hızlanıyomuş vs dedi ama bilmiyorum hiç anlamam bu işlerden

vayyyy bebiş geliyordur belkide
inşallah hayırlı sağlıklı çok güzel bir bebeğin olur canım.
hamilelik belirtileri bu regl belirtileri gibi olurmuş. kasık ağrısı falan

kişiye göre değişiyor olabilir mesela ben her hamileliğimi geç anlıyorum aş ermeye başlayınca çünki ben regl oluyordum azda olsa benimde cins değişik herhalde her türlü acaiplik beni buluyo yaaa...

hamile kalmadan önceki aylarda regl erken geliyormuş nette okumuştum ben de.hayırlısı neyse o olsun canım

vayyyy bebiş geliyordur belkide
inşallah hayırlı sağlıklı çok güzel bir bebeğin olur canım.
hamilelik belirtileri bu regl belirtileri gibi olurmuş. kasık ağrısı falan

walla hiç bir bilgim yok hamilelik hakkında ne desem boş öğreneceğim bakalım nasıl oluyormuş bu ay sanmam sadece 1 geceden şüpheliyim ama ondada biraz zor ihtimal tabi allahın mucizesi oldumu olur hayırlısı olsun bakalım bu defa regl 10 gün geçmeden test mest yapmayacam

kişiye göre değişiyor olabilir mesela ben her hamileliğimi geç anlıyorum aş ermeye başlayınca çünki ben regl oluyordum azda olsa benimde cins değişik herhalde her türlü acaiplik beni buluyo yaaa...

ayyyy benim annemde bana hamile kaldığında anlamamış hiç bişey regl olmuş çünkü merak etme kesin bende acayiplikte son nokta olurum :86:birde kasa kasa şeftali yemiş hatun o yüzden ben şeftali tüylüyüm ben heralde dünyayı yerim

hamile kalmadan önceki aylarda regl erken geliyormuş nette okumuştum ben de.hayırlısı neyse o olsun canım

tabiki bebişim herşeyin hayırlısı allahtan tabiki....kazadan önce düşünüyorduk hayırlısı dedim allahtan olmamış yoksa kaybedebilirdim...o yüzden olursada güzel olur olmassada vardır bi hayır güzelim

Kızzzlaarrr banada bakın
ya inanamıyorumm biraz önce egzersizden kalktım bir parmağımın hepsini aldım içime. resmen ilerisi bomboş. sadece ilk girişte biraz zorluk oluo o geçermi sonradan acaba ?
ya çoook şüküür ya kaç gündür deniyordum olmuyordu. nazlı1982 sana çook teşk ederim canımm.
verdiğin bilgiler sayesinde demin rahat rahat oldu. tabi burdaki herkese de teşk ederimm. yoldayımm bende geliyorumm arkanızdan inşallah

hadiii gözün aydın canım az kaldı bak gördünmü ne kadaa kolaymış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…