Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya venüscüm biz senin hakkını nasıl ödüycez ya bıkmadan usanmadan sen nazlı ve daha çok bir çok arkadaş çok teşekkür ederim

canımcım en kısa zamanda bu sayfaya başardım yazın o zaman otomatikman ödenmiş olur

bebişimmmm sizlerdende Allah razı olsun hadi bakalım güzel haberi verinnnnn yawwwwww

canım benim boş ver takma kafana diyecem ama biliyorum takmamak elde değil...erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar genlerinde var yani herşeyin bi zamanı vardır o zaman sende ona göre davranırsın...maşallah dualarımız kabul oldu babacığının iyileşmesine çok sevindim şu an mümkün olduğu kadar babanın ve ailenin yanında ol ama bu arada kendinide ihmal etme 2 arada düşünürken hasta olacaksın dikkat et yawru kuşum kendine tekrar çok geçmiş olsun....

balımmmmm olacak hiç merak etme bak farkındasın dimi bilinç altının sana oynadığı oyunun bişey olmadığını biliyosun ama boş yere tırsıyosun hepimiz aynıyız acı olmadığı halde p...s ucu dokunurdu vajiye ben çığlık atardım eşim diyor noluyor acıdı diyorum dokundu sadece ne acıması uydurma diyodu o an anladımki ben hep uyduruyormuşum walla biraz daha uydurmaya devam ederseniz hepiniz pinokyo olacaksınız uzayacak burnunuz ona göre

Acilll

dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın...

ya kızlar vajinismusu baya bi yendim vaji baya bi genişledi p...... alabiliyorum ama zevk alamıyorum
ilk başlarda böylemi oluyo acaba yardım edin

seri sekse başladınız mı yani.. seri bir şekilde gelgit oluyor mu ???
seri şekilde gelgit oldugunda sulanmada kafi oldugunda gelgitten kaynakalanan bir titreşim orgazmı tetikliyor..
bir de % 90 beyin..
yani kadın kendini sevmeli,kendini seksi görmeli,kocasını beğenmeli istemeli,kocasının onu beğendiğini bilmeli özgüveni gelmeli,kendini seks tanrıçası olarak hissetmeli ,sevişmeli , ertesinde orgazmı yaşar..
bunları yapmak için günlük hayatta evde olsa dahi kendine bakmalı..seksepalitesini kaybetmemeli..
en önemlisi de fantezi o gün fantezi dünyanız nasılsa bunu eşinize açıklayın duygusalsa duygusal devam edin,farklı şey ise çekinmeden eşinize söyleyin..
iddia ediyorum en az 2 kere orgazm olursunuz ,düşüncelerinizi kullandıgınızda :) kolay gelsin :)

eee olmuş tatlım ben sana diyim 1 -2 denemede daha bişey kalmaz...

evet canım ya aslında oldu sayılır ama az kalan kısmıda aldımmı tamamdır bu iş.malesefe regl oldum bugün ama iyikide dün denemişim çünkü beyin o kısmıda anladı zorluk çıkaracağını sanmıyorum.reglim bitince bende yendim haberini veriririm inşallah.

ufff canim ya su beyninize ne yaptiniz da ilk parmak egzersizine baslayabildiniz bu aksam allah izin verirse baslamak istiyorum ama cesaretsiz oldum gene (((

canım parmak egzersinde korkulacak bişey yok hiç acımıyo en küçük parmaktan başla ben bir günde orta parmağın tamamını sokmuştum karar vermen yeterli istersen ilk önce aynasız başla aynaya bakarken insan sokamıyo

bnde hala ilerleme yok durdugum yerde sayıyorum.3 yıllık ewliyiz bebek de istiyorum artk ama kaçıorum hep kendmden yaşadgmdan ne yapıcam bna yardm edin ne olur arkadaslar...

bnde hala ilerleme yok durdugum yerde sayıyorum.3 yıllık ewliyiz bebek de istiyorum artk ama kaçıorum hep kendmden yaşadgmdan ne yapıcam bna yardm edin ne olur arkadaslar...

hiç moralini bozma tatlım.bir cesaret et denemeye çalış.inan gerisi gelecek.zor değil acı yok parmak egzersizlerini denemelisin bence.vajiyi tanımak çok iyi geliyor.aklına takılan her soruyu sorabilirsin.burda sana yardımcı olmaya çalışan birsürü insan olacak.sen yeterki olacağına inan tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…