- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.881
ay pardon bebiş...o kadar çok kişi varki kafam bulanıo zaten işteyim kafa bi dünya
ya venüscüm biz senin hakkını nasıl ödüycez ya bıkmadan usanmadan sen nazlı ve daha çok bir çok arkadaş çok teşekkür ederim
bebişimmmm sizlerdende Allah razı olsun hadi bakalım güzel haberi verinnnnn yawwwwwwvalla bende sana katılıyorum esracım.nazlı,venüs ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar ne büyük hayır sahibi.onlar olmasa hala yerimde sayıp kara kara düşünüyor olacaktım.Allah hepsinden razı olsun.
eevt en zoru da o ya. eşimle kavga ediyorum durmadan. sanki yeterince ilgilenmiyormş gibi geliyor benimle. desteğe istiyacım var eşimin umrnda değil. ne yapacağım bilemiyorum. ama gün olur devran döner. sıra başkalarına da gelir. ne yapalım. insanları böyle zamanlarda anlıyorum. kim iyi kim kötü anladım.neyseki babam daha iyi gün geçtikçe sağlığı daha iyi oluyor. beni soran merak eden herkese teşekkür ediyorm. inşallah herkes de derdinden kurtulur. görüşmek üzere kızlar..(
offf offff azıcık daha cesaretim olsaydı olmuştu bugün yap...yarıya kadar hatta yarıdan fazla bile denilebilir aldım ,gel git bile yaptık.hiçbirşey hissetmedim acı adına yanma bile yoktu saçma sapan tırstım biliyorum ya sonuna geldim ahhh ahhhh. :84:
en kısa zamanda inş seninde ismin altın harflerle yazılır tatlımm halaylar çekilir
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
canımmmmmm tebrik ederimmmmm
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
Sizin sayenizde allah razı olsun hepinizden
ya kızlar vajinismusu baya bi yendim vaji baya bi genişledi p...... alabiliyorum ama zevk alamıyorum
ilk başlarda böylemi oluyo acaba yardım edin
ya kızlar vajinismusu baya bi yendim vaji baya bi genişledi p...... alabiliyorum ama zevk alamıyorum
ilk başlarda böylemi oluyo acaba yardım edin
ya kizlar nerdesiniz????
kimse girmiyor artik eskisi kadar.ufff gelin hadiiiii birseyler yazin bizde azicik bisey ogrenelim.
herkes nere gitti yahuuuu:84:
eee olmuş tatlım ben sana diyim 1 -2 denemede daha bişey kalmaz...
evet canım ya aslında oldu sayılır ama az kalan kısmıda aldımmı tamamdır bu iş.malesefe regl oldum bugün ama iyikide dün denemişim çünkü beyin o kısmıda anladı zorluk çıkaracağını sanmıyorum.reglim bitince bende yendim haberini veriririm inşallah.
yemekteydim cnm geldim :)) ne merak ediyorsun sor bakalım:))
ufff canim ya su beyninize ne yaptiniz da ilk parmak egzersizine baslayabildiniz bu aksam allah izin verirse baslamak istiyorum ama cesaretsiz oldum gene(((
bnde hala ilerleme yok durdugum yerde sayıyorum.3 yıllık ewliyiz bebek de istiyorum artk ama kaçıorum hep kendmden yaşadgmdan ne yapıcam bna yardm edin ne olur arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?