- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.901
ufff canim ya su beyninize ne yaptiniz da ilk parmak egzersizine baslayabildiniz bu aksam allah izin verirse baslamak istiyorum ama cesaretsiz oldum gene(((
ufff canim ya su beyninize ne yaptiniz da ilk parmak egzersizine baslayabildiniz bu aksam allah izin verirse baslamak istiyorum ama cesaretsiz oldum gene(((
bnde hala ilerleme yok durdugum yerde sayıyorum.3 yıllık ewliyiz bebek de istiyorum artk ama kaçıorum hep kendmden yaşadgmdan ne yapıcam bna yardm edin ne olur arkadaslar...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ari-soru-sorun-cevaplari-49.html#post17296130 şu link e herkesin bakmasını istiorum arkadaşlar.....yüzlerce sayfa oluşturan bizzz saçmalıormuşuzzzz
nasılsın nazlıcım naıl gidiyor
anammmmmmmm neler duyuyorummmmmmm yawrum sen daha parmağa başlamadınmııııı nerde benim oklavammmmm ????? ayolllll neyi bekliyorsunnnnn????? ömrümü yedin bitirdin sen şimdi benim aaaaaa şoklardayımmmm
nasıl gidiyor teze gelin yasminim
canım iyi gidiyor..dün akşam 3. kez yaptık herşey normal:) sen ne durumdasın??
İyiyim canım..Herşey güzel,bugün sağlık ocağına gittim..Gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim ama yine idrar testi yaptılar..Yine çift çizgi çıktı,bu sefer daha belirgindi..Tebrik ederim,tatlım hamilesin dedi..çok mutlu oldum ama gebeliğin seyri için kan testi yaptır dedi bazı arkadaşlar..Bende ne olur ne olmaz yaptırmaya gideceğim..
Ayy kendimden çok bahsettim..Sen nasılsın?hangi aşamadasın şuan,canım?
ya bizz sabahtan beri seni beklioruzz
hala yaptırmadan gelmiş adamı çatlatıcak yaaa
İyiyim canım..Herşey güzel,bugün sağlık ocağına gittim..Gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim ama yine idrar testi yaptılar..Yine çift çizgi çıktı,bu sefer daha belirgindi..Tebrik ederim,tatlım hamilesin dedi..çok mutlu oldum ama gebeliğin seyri için kan testi yaptır dedi bazı arkadaşlar..Bende ne olur ne olmaz yaptırmaya gideceğim..
Ben sağlık ocağında kan testi yaparlar diye düşünmüştüm ama yok yapmadılar..Sanırım bunun için düzgün bir dra gitmem gerek,hemşirede boşuna dememiştir heralde yaa..Testi yaptıktan sonra hamilesin dedi kadın..
çok sevindim bebişimmmmmanammmmm bi kişi daha anne oluyor bende patlattım kırmızıyı yine bi dahaki ayada zor biraz bebiş işi kociş y.dışına kaçıcak sanırım ben bebiş diye üzerine atlamayayım diye herkesin eşi ister benimki istemiyo hain planlarımı devreye sokmanın zamanı geldi sanırım
ben iki parmaktayım kendi iki parmağımın tamamı eşimninkinin ilk boğumu ama şu anda regliyim ve çooooooook hastayım
Ben sağlık ocağında kan testi yaparlar diye düşünmüştüm ama yok yapmadılar..Sanırım bunun için düzgün bir dra gitmem gerek,hemşirede boşuna dememiştir heralde yaa..Testi yaptıktan sonra hamilesin dedi kadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?