Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok çok teşekkür ederim Venüstenciğim...Darısı başına inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin... Sen eşin geldiğinde ikna edersin bir şekilde canım..

wuwwwww çok sevindimm m yaaa tebrik ederim canım darısı bizim başımıza :)
Allahımm tamamına erdirsinn... hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlaaaar şuan çıkmam gerek ama akşam tekrar gelirim...Sizleri çok seviyorum..Çok sağolun canlarımsınız yaa...

canım benim bende merakla bekliyordum valla cok yogunum sırf senden haber varmı diye girdim cnm benim inan cok sevindim darısı basımıza...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:olalalalalalaa teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eee hadi o zaman senide tebrk edeyimde sende hamileymişsin gibi hisset ::))

sağol bebişimmmmmm o zaman azcıkta kapris yapsammı ayyyyy belim ağrıyoooorr canım kısır istiyorrrrr hımmm başka ne çeker canı hamiş birinin heeee geldi aklıma ama demiyeyim gerçek hamişlerin canı çeker meker kovalarlar beni ben çok hassasım duygusalım sevin beni ben 2 canlıyım ühü ühü ühü böyle bi anadan doğacak çocuğu merak ediyorum çoook

Çok çok teşekkür ederim Venüstenciğim...Darısı başına inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin... Sen eşin geldiğinde ikna edersin bir şekilde canım..

aminnnn inşallahhhhhh anacım benimki taktı illa 2012 de olcak diyor beyim olmaz öyle şey 2012de dünyanın sonu gelcekmiş diyorum kadın kısmı çok konuşmaz diyo susturuveriyo beni

selam kızlar dun gece parmak egzersızlerım cok sukur dok ıyı gıttı tek parmak 3 bogum yapabılıyordum zaten dun 2 parmak 3 bogum denedım oldu bıraz acıdı ama artık umrumda degıl esımın parmagınıda 3 bogum alabılıyorum. bakalım 2 parmaga bıraz beklemelıyım galıba bıraz acele edıyorum ama artık kurtulmak ıstıyorum ınsallah. valla kendımı cok azımlı gordum:)))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. venüstencim hain planlarını devreye geçir bencede darısı başımıza inş...

Kızlar 2. kez yaptık ve bu daha da kolay oldu ne yalan söyleyim korkuyordum zorlanır mıyım diye ama yokk dünden daha iyi hem de çok daha iyi...Şimdi rahatladım işte şükürler olsun...Dün yanma baskı falan yazmıştım ya bugün onlardan eser yoktu yahu cidden çok kolayyyy...Sakın korkmayın kızlar..
Ezel e yetişelim diye bi duş aldım acelece hemen 1-2 deneriz olmadı diziden sonra yaparız dedik ama ilk kez hemen kıvama geldik ve sorunsuz oldu...Derin bi ohhhhh çektim şükür artk tamamen kurtuldum....
Ayrıca bi ara elim anestole emlaya gittik duştan sonra sürsem mi dedim, sonra vazgeçtim dün kullanmadım bugünde kullanmayım diye... Gleitgelen sürdüm sadece o kadar ve yine ACI YOK...
Darısı size inşallah..Ama ne olur korkmayın en sevdiğimin üzerine yemin ederim ki çok kolayyy bu sefer ki daha da kolay oldu...

anammmmm ben hamile deiliimmmmmki NEYSE NAZLICIM bu tebriği senin yerine kabul edeyimmi çok heyecanlandım 1-2 dk. lığını ben hamileymişim gibi davranın kızlar

İnşallah VENÜSTENİM...en yakın zamanda seninde haberini alırız,belkide Allah söyletti... O istedikten sonra olmayacak şey yok,tatlım..

Yaseminimm,esra_ogt,naz8,kuzeyyıldızı,denizinkızı,jas_min,kelebek hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar...Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına,inşallah..
Venüstenim diyordu,bu topicte nüfus patlaması olacak diye,gerçekten olacak galiba kızlar...

Son düzenleme:
aminnnn inşallahhhhhh anacım benimki taktı illa 2012 de olcak diyor beyim olmaz öyle şey 2012de dünyanın sonu gelcekmiş diyorum kadın kısmı çok konuşmaz diyo susturuveriyo beni

Sen halledersin,canım bu işi...Kadının fendi,erkeği yendi diye bir söz var...O öyle görünsede iş sende biter..Hadi bakalım,hayırlısı olsun artık..

azönce yakın bir arkadaşımın bebiş haberini aldım sınıf arkadaşım doğum yapmış fotolarını gördüm facede çok duygulandım artık bu dertten kurtulup bende anne olmak istiyorum

Canıııııım,tekrar tebrik ederim...Darısı diğer arkadaşlarımızın başına,inşallaaaaaaaah...

azönce yakın bir arkadaşımın bebiş haberini aldım sınıf arkadaşım doğum yapmış fotolarını gördüm facede çok duygulandım artık bu dertten kurtulup bende anne olmak istiyorum

Olacak,tatlım...Hiç merak etme,moralini bozma.daha yakın zamanda aynı duyguları paylaşıyordum,demekki olabiliyormuş..Sakın ama sakın umudunu kaybetme.Allahın izniyle sende bu işi başarıp,anne olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…