- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.921
tebrik ederim canım benim Allah tamaına erdirsin
anammmmm ben hamile deiliimmmmmkiNEYSE NAZLICIM bu tebriği senin yerine kabul edeyimmi çok heyecanlandım 1-2 dk. lığını ben hamileymişim gibi davranın kızlar
çok sevindim bebişimmmmmanammmmm bi kişi daha anne oluyor bende patlattım kırmızıyı yine bi dahaki ayada zor biraz bebiş işi kociş y.dışına kaçıcak sanırım ben bebiş diye üzerine atlamayayım diye herkesin eşi ister benimki istemiyo hain planlarımı devreye sokmanın zamanı geldi sanırım
İyiyim canım..Herşey güzel,bugün sağlık ocağına gittim..Gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim ama yine idrar testi yaptılar..Yine çift çizgi çıktı,bu sefer daha belirgindi..Tebrik ederim,tatlım hamilesin dedi..çok mutlu oldum ama gebeliğin seyri için kan testi yaptır dedi bazı arkadaşlar..Bende ne olur ne olmaz yaptırmaya gideceğim..
Ayy kendimden çok bahsettim..Sen nasılsın?hangi aşamadasın şuan,canım?
Kızlaaaar şuan çıkmam gerek ama akşam tekrar gelirim...Sizleri çok seviyorum..Çok sağolun canlarımsınız yaa...
eee hadi o zaman senide tebrk edeyimde sende hamileymişsin gibi hisset ::))
Çok çok teşekkür ederim Venüstenciğim...Darısı başına inşallah,Allah isteyen herkese nasip etsin...Sen eşin geldiğinde ikna edersin bir şekilde canım..
Kızlaaaar şuan çıkmam gerek ama akşam tekrar gelirim...Sizleri çok seviyorum..Çok sağolun canlarımsınız yaa...
hadi gözün aydın ozaman
nazlı böle olcak
anammmmm ben hamile deiliimmmmmkiNEYSE NAZLICIM bu tebriği senin yerine kabul edeyimmi çok heyecanlandım 1-2 dk. lığını ben hamileymişim gibi davranın kızlar
aminnnn inşallahhhhhhanacım benimki taktı illa 2012 de olcak diyor beyim olmaz öyle şey 2012de dünyanın sonu gelcekmiş diyorum kadın kısmı çok konuşmaz diyo susturuveriyo beni
Kızlar 2. kez yaptık ve bu daha da kolay oldu ne yalan söyleyim korkuyordum zorlanır mıyım diye ama yokk dünden daha iyi hem de çok daha iyi...Şimdi rahatladım işte şükürler olsun...Dün yanma baskı falan yazmıştım ya bugün onlardan eser yoktu yahu cidden çok kolayyyy...Sakın korkmayın kızlar..
Ezel e yetişelim diye bi duş aldım acelece hemen 1-2 deneriz olmadı diziden sonra yaparız dedik ama ilk kez hemen kıvama geldik ve sorunsuz oldu...Derin bi ohhhhh çektim şükür artk tamamen kurtuldum....
Ayrıca bi ara elim anestole emlaya gittik duştan sonra sürsem mi dedim, sonra vazgeçtim dün kullanmadım bugünde kullanmayım diye... Gleitgelen sürdüm sadece o kadar ve yine ACI YOK...
Darısı size inşallah..Ama ne olur korkmayın en sevdiğimin üzerine yemin ederim ki çok kolayyy bu sefer ki daha da kolay oldu...
azönce yakın bir arkadaşımın bebiş haberini aldım sınıf arkadaşım doğum yapmış fotolarını gördüm facede çok duygulandım artık bu dertten kurtulup bende anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?