Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olacak,tatlım...Hiç merak etme,moralini bozma.daha yakın zamanda aynı duyguları paylaşıyordum,demekki olabiliyormuş..Sakın ama sakın umudunu kaybetme.Allahın izniyle sende bu işi başarıp,anne olacaksın..

inşallah canım arkadaşım bebişinle bizlere dua et... amanda amannn teyzelerine duada edermiş

azönce yakın bir arkadaşımın bebiş haberini aldım sınıf arkadaşım doğum yapmış fotolarını gördüm facede çok duygulandım artık bu dertten kurtulup bende anne olmak istiyorum

canım rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği... en kısa zamanda kurtulacaksın ben düşünüp durduğum ne olacak dediğim gün bitirdim bu işi.. aynısı sizlere de olacak... bol bol dua et moralini yüksek tut...

nazlıııııııııııııııçok tebrik ederim canım çok sevindim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlarr napıonuz ?
ya bişi dicem ben . siz bu iki parmağı nasıl aldınız yaw :44:
4 gün oldu bi saate yakın bir parmakla yaptım ama hala parmağımı çok sarıyor yani sıkıyor o başlangıcı zorluyor. iki parmağı nasıl sığdırdınız yaw ne zaman alışır acaba ki ben çokmu sabırsızımm

Merhaba canım..Orası sıkı değil aslında,sana öyle geliyordur..Serçe parmaktan sonra işaret ve orta parmağınlada yaptın mı..?Onlarıda yaptıktan sonra iki parmağa geçsen daha iyi olur..Bir parmağını alınca sağa sola esnet içerden,birde iki parmağını küs işareti yaparak dene..

canım kastığın için sarıyordur parmağını rahat bıraktığında sağa sola çok rahat hareket edebiliyor parmaklar.parmağını soktuğunda içeride hareket ettir sürekli öyle öyle alışıyor insan ve sonraki egsersizlerde daha rahat bırakıyorsun kendini farkında olmadan.pe..s parmağa göre daha rahat giriyor ve düşün 2 parmaktan daha geniş olmasına rağmen.

ben ilk işaret parmağımı aldım serçe denemedim. şimdide orta parmağı alıyorum sonuna kadar çook şükür canım . ama işte başı sıkıyor :44: yani ileride sağa sola oynatıyorum o başlangıç çok sıkıyo

haklısın canımm. ya işte hareket ettiriyom biraz biraz ama şimdilik kasıorum sanırım çünkü çok fena pamağımı sıkıyor yani o alışacak diyorsunuz . inşallah yaa
ne kadar sürerki acaba :44:

Canım o ilk zamanlar bendede oluyordu ama vaji her boyut aparatı alabilecek kapasitede,düşünsene bebek çıkabilecek kadar açılabiliyor..Kastığın için olabilir..Bacaklarını açabildiğin kadar aç ve derin nefes alıp,verirken ıkın...ıkınırken ittir ve git gel yapmaya çalış,gittikçe alışacaksın..olmaması için hiçbir neden yok..

Son düzenleme:

haklısın canım çok doğru söylüyorsun gerçekten bebek çıkıyor ordan ama işte 4 gün hep bi saate yakın denedim inanki . hep sıktı şimdilik böyle daha yaptıkça alışacak demekki o zaman ben böyle denemeye devam rahat olana kadar demi canım bugünde ezeli izliyordum gerildim iyice ondan belkide rahat bırakamadım kendimi iyice

Evet alışana kadar devam et,tatlım...gel git yap,içinde sağa sola oynat esnet..kendini içindeki o doluluk hissine alıştırman için,İçindeyken bacaklarını oynatabildiğin kadar oynat..Bir müddet sonra bir bakmşsın,parmağını hooop diye kendisi almış içine vajin..Ezel mi olabilir... Neşelendiren güldüren birşeyler izle,canım...

kızlar bende henuz asamadım yanı asmıs gıbıyım eskısı kadar kasmıorm de korkmuorm da ama... ıcerdeyken sankı karnımın ıcınde bı seyler dolasıoo gulesım gelıoo delı gıbı kahkaha atıorm sankı gıdıklıolar benı bunada varmıdır bı cozum acepp ??

evet ezel geriyor beni heran nolcak diye bakıyorum daha neşeli bişeyler izlenmeli doğru vala.
dün içindeyken oynatmıştım bacaklarımıı acaba işe yararmı diyordumm devamm ozamann .
çok sağoll canımm
inşallah ilerlerim tez zamanda bendee
sen nasılsın güzel anne bulantın baş dönmen oluyormu hiç canım ?

Tabi canım,neşeli birşeyler izle... bacaklarını oynat tabii,bunların hepsi kendini gittikçe daha rahat bırakmanı sağlayacak...Rahat bıraktıkçada çok daha kolay olacak..Zamanla diyeceksinki demekki rahat bırakınca bu kadar kolay oluyormuş.Tam gaz devam egzersizlere.. Düzenli egzersizle,kesin çözüm diyorum,ben...İlerleyeceksin tabi,sonra birgün bir bakmışsın başarmışsın..
Ben iyiyim canım ama inan bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok hangi dra ne zaman gitmem gerektiğini,neler yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...Sanırım annemden ve kayınvalidemden yardım alacağım..En azından onlar daha iyi bilir..Bulantı bazen hafif oluyor ama baş dönmesi ve aşerme gibi belirtiler yok...Kasıklarımda ağrı var sadece..Şimdilik iyiyim çok şükür..

kasık ağrısı oluyor ya başlarda sonra gidiyormuş. evet annenden falan yardım alırsın tecrübe sonuç itibari ile :) . iyi bir kadındoğum doktoru bulursan gidersin hemen doğuma kadar o ilgileniyor sonuçta. beslenme ile ilgili kağıt falan veriyorlardı heralde. bende bi sene öncesi hamile kalmıştım bir şekilde. ama düşük oldu benim o zaman gittim doktora bi kaç kez dikkat edilmesi gereken şeyler falan var sanırım .

Tamam canım...Söylediklerini dikkate alıp,bir dr araştıracağım ve en yakın zamanda gidicem...Buarada çok geçmiş olsun,tatlım..Allah bir daha yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…