- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.961
amiiin canımm. Allahım kimseye yaşatmasınnn. bende çıkayım yavaştan iyi geceler canım
15 gundur psıkolojım hazırdı yapacam dıyodum bu sefer olacak dedım hep bı aksılık cıkmıstı anneme gıttım onlar geldı sonra esım vajı oldu o ıstemedı dun sınırden agladım esım geldı optu benı gıttı dus aldı geldı tabı ben o taraflı olmuyorumyaptık bıraz kastım kendımı yıne esım bacaklarıma masaj yapar gıbı rahat bırak rahat ol dedı bıraz baskı oldu korktum sonra meger gırmıs haberım yok ucu gırdı sandım esım hepsı ıcın de demez mı heyecen yaptım ama hıc acı yok gukme krızıne gırdım bı sevıncten hıckıraa hıckıra aglıyorum sonra kahkaha atıyorum oldu dıye anlayacagınız acı macı yok mus sagolun kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ıyı kı varsınız
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
tebrik ederim canım gözün aydın bak ne kadar ümitsiz ve karamsardın ama herşey yoluna girdi ve bundan sonra herşey çok daha güzel olucak senin içinAllah bir daha yaşatmasın canım
Günaydın canım bak artık sıra sen de.. Elini çabuk tut
kızlarr napıonuz ?
ya bişi dicem ben . siz bu iki parmağı nasıl aldınız yaw :44:
4 gün oldu bi saate yakın bir parmakla yaptım ama hala parmağımı çok sarıyor yani sıkıyor o başlangıcı zorluyor. iki parmağı nasıl sığdırdınız yawne zaman alışır acaba ki ben çokmu sabırsızımm
tebrik ederim canım gözün aydın bak ne kadar ümitsiz ve karamsardın ama herşey yoluna girdi ve bundan sonra herşey çok daha güzel olucak senin içinAllah bir daha yaşatmasın canım
azönce yakın bir arkadaşımın bebiş haberini aldım sınıf arkadaşım doğum yapmış fotolarını gördüm facede çok duygulandım artık bu dertten kurtulup bende anne olmak istiyorum
canım sabah sabah ne guzel bır ahber buuu
tebrık ederım canım cok ama cok sevındım
selam kızlar dun gece parmak egzersızlerım cok sukur dok ıyı gıttı tek parmak 3 bogum yapabılıyordum zaten dun 2 parmak 3 bogum denedım oldu bıraz acıdı ama artık umrumda degıl esımın parmagınıda 3 bogum alabılıyorum. bakalım 2 parmaga bıraz beklemelıyım galıba bıraz acele edıyorum ama artık kurtulmak ıstıyorum ınsallah. valla kendımı cok azımlı gordum:)))
sagol canım bende ınanamadım ama oldu ve hıc acımadı öyle bır gulme krızıne gırdım kı anlatamam sıze
canım benim ya sabahları arka arkaya bu güzel haberleri alınca bana doping luyor valla işlerimi daha rahat yapıyorum cnm benim tüylerim diken diken oldu valla gözlerim doldu okadar cok sevindimki serencimmm...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: altın harfle yazmayı ben bilmiyorum cnm bilsem hemen yazardım nasıl yaptınız anlat bakalım:)))
Kızlar 2. kez yaptık ve bu daha da kolay oldu ne yalan söyleyim korkuyordum zorlanır mıyım diye ama yokk dünden daha iyi hem de çok daha iyi...Şimdi rahatladım işte şükürler olsun...Dün yanma baskı falan yazmıştım ya bugün onlardan eser yoktu yahu cidden çok kolayyyy...Sakın korkmayın kızlar..
Ezel e yetişelim diye bi duş aldım acelece hemen 1-2 deneriz olmadı diziden sonra yaparız dedik ama ilk kez hemen kıvama geldik ve sorunsuz oldu...Derin bi ohhhhh çektim şükür artk tamamen kurtuldum....
Ayrıca bi ara elim anestole emlaya gittik duştan sonra sürsem mi dedim, sonra vazgeçtim dün kullanmadım bugünde kullanmayım diye... Gleitgelen sürdüm sadece o kadar ve yine ACI YOK...
Darısı size inşallah..Ama ne olur korkmayın en sevdiğimin üzerine yemin ederim ki çok kolayyy bu sefer ki daha da kolay oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?