Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu

15 gundur psıkolojım hazırdı yapacam dıyodum bu sefer olacak dedım hep bı aksılık cıkmıstı anneme gıttım onlar geldı sonra esım vajı oldu o ıstemedı dun sınırden agladım esım geldı optu benı gıttı dus aldı geldı tabı ben o taraflı olmuyorum yaptık bıraz kastım kendımı yıne esım bacaklarıma masaj yapar gıbı rahat bırak rahat ol dedı bıraz baskı oldu korktum sonra meger gırmıs haberım yok ucu gırdı sandım esım hepsı ıcın de demez mı heyecen yaptım ama hıc acı yok gukme krızıne gırdım bı sevıncten hıckıraa hıckıra aglıyorum sonra kahkaha atıyorum oldu dıye anlayacagınız acı macı yok mus sagolun kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ıyı kı varsınız

Canım tebrik ederim sende gülme krizine girdiysen tek sorunlu ben değilmişim demek ki

2. daha kolay olcak inan yaptım olacak

Tebrikler tatlım

tebrik ederim canım gözün aydın bak ne kadar ümitsiz ve karamsardın ama herşey yoluna girdi ve bundan sonra herşey çok daha güzel olucak senin içinAllah bir daha yaşatmasın canım

Günaydın canım bak artık sıra sen de.. Elini çabuk tut

eveeeet sıra bende artık geç bile kaldım inşallah olucak canım.olmuycağına dair hiçbir olumsuzluk yok artık kafamda ama işte uygulamada sıkıntı var birazcık.bu arada sana da günaydın canım senin de maşallahın var 2.de iyi geçmiş bundan sonra kim tutar seni

canım benim ya sabahları arka arkaya bu güzel haberleri alınca bana doping luyor valla işlerimi daha rahat yapıyorum cnm benim tüylerim diken diken oldu valla gözlerim doldu okadar cok sevindimki serencimmm...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: altın harfle yazmayı ben bilmiyorum cnm bilsem hemen yazardım nasıl yaptınız anlat bakalım:)))

canım benim çok tebrik ederim bitanem çok sevindim Allah darısı başımıza artık ay çok mutlu oldum Allah dert tasa göstermesin bir daha hadi halaya:92::92::92::92::92::92::92::92:

cnm kendini rahat bırakıp nefes alıp vermen lazım ıkın birazda bak nasıl acılacak...

canım sabah sabah ne guzel bır ahber buuu
tebrık ederım canım cok ama cok sevındım

cnm iki parmaga geçme zamanın tek parmagı kasmadan sorunsuzca aldıktan sonra geçmelisin psikolojlarda o şekilde tavsiye ediyor.

cok tesekkur edrım canım sen varya sız varya bır tanesınız dedım ya 15 gundur hazıdım zaten bu sefer esım ısteksız oldu bende dun sınırden agladım esımde geldı kıyamadı oksadıfalan ıste yatagın ucunda krem dahı surmeden yavas yvas esım ılerlemeye calıstı kendımı kastıgım da bacaklarıma masaj yapar gıbı oksadı ve bı baktım ıcınde cok mutluyum

tabiki çok kolay biz sana sölemiştik tatlım benim çok sevindim. Allah birdaha yasatmasın hergün kaynayın artık anacım :) her seferinde dahada rahat olacak bak göreceksin.:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…