Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabiki çok kolay biz sana sölemiştik tatlım benim çok sevindim. Allah birdaha yasatmasın hergün kaynayın artık anacım :) her seferinde dahada rahat olacak bak göreceksin.:92::92:

ınsaallah bugun bende sadece ılk gırıste bıraz baskı oldu sora hıc acımadı hemde hıc hatta acımıyo dıye sevınc cıglıgı attım:84::84::84::84:

işte budur olalalalalalalalalalalalalaaaaaa yakında beişte gelir inşallah...

ınsaallah bugun bende sadece ılk gırıste bıraz baskı oldu sora hıc acımadı hemde hıc hatta acımıyo dıye sevınc cıglıgı attım:84::84::84::84:

sıradaki arkadaslar hadi bakın sizinde halayınız çekilcek böyle özenmiyorsunuz galiba :))):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlar hepinize günaydınnn 2 gündür 2 ark. yendi canımız nazlımız hamile ne kadar güzel aman nazar degmesin bu ay rekora kosuyocaz galiba hadi ark. aramızda çok az arkadasımız kaldı...onlarda yakında aramızda olacak ben yürekten inanıyorumm...

Canım tebrik ederim sende gülme krizine girdiysen tek sorunlu ben değilmişim demek ki

2. daha kolay olcak inan yaptım olacak

ınanır mısın bı guluyorum kahkaha ıle bı aglıyorum hıckırarak delırıyorum sandım cok mutluydum butun duygularım karıstı hepsını bı anda yasadım darısı herkesın basına

aynen öyle canım 2. de korkmuştum ama o çok daha kolay oldu..şükür rabbime.. canım bu hafta bitmeden duyarım seni de... kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın

gün kötü başladı saat çaldı uyandım ama geri yatmışım servisi kaçırdım, sağanak yağmur var bi tane taksi yok neyse zor bela taksiyle servisi yarıda yakaladım...okula bi geldim nöbetçiyim
üzerime ne giydim diye okulda bakıyorum aceleden elime ne geçtiyse giydim.. evden çıkarken eşim arkamdan sesleniyo pijamanın altını çıkar pantolon giysene diye.. asansör var ben koştur koştur katları çıkıp pantalonumu giydim hey allahım ne gündü...ama en güzel haberi serenceylandan aldık
kızlar 2-3 gündür her şeye rağmen çokkkk mutluyummmm...

ınanır mısın bı guluyorum kahkaha ıle bı aglıyorum hıckırarak delırıyorum sandım cok mutluydum butun duygularım karıstı hepsını bı anda yasadım darısı herkesın basına

bende duşa girdiğim zaman hüngür hüngür ağlamıstım eşimde niye aglıyosun dedi. mutluluktan dedim hmmmm ağla o zaman dedi. baktım onunda gözleri doldu :))))

tabiki tatlım gör bak hayatın nasıl düzene girecek sinir stres kalmayacak inanki bak k.validem diyodu da ne alaka diyordum gerçekten haklıymış :)))stres sinir yok :)))) evde kavga yok :)))

anam ne maceralı bi başlangıç olmuş günebence sen mutluluktan daha kendine gelememişsin Allah hepimizi mutluluk sarhoşu yapsın inşallaahhh pijamayla işe gitmeye de razıyım

helal beeee....işte budur...bi kişi daha yırttı...sırada diğer yavrular var

tabiki çok kolay biz sana sölemiştik tatlım benim çok sevindim. Allah birdaha yasatmasın hergün kaynayın artık anacım :) her seferinde dahada rahat olacak bak göreceksin.:92::92:

aynen öyle güzelim insan başına gelmeyince pek inanmıyo ama cidden doğru.. valla 2 gündür aralıksız devam bugün de devam sanırım yaptıkça vaji daha esniyo, kendiliğindne kayıyo resmen...

ben de gülme krizine girmiştim karmaşık duygular işte ne akla hizmet güldüm anlamıyorum ama kriz geldi işte... eşim diyo o anını hiç unutmucam

çalışın kızlar bizde nazlının bebişine arkadas yapalımmmmm

canım biz 2 gündür çalışıyoruz bugün adetimin 14. günü, ovulasyon ya oldu ya olacak hayırlısı artık.. rabbim nasip ederse neden olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…