- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #31.981
canım benim çok tebrik ederim bitanem çok sevindim Allah darısı başımıza artık ay çok mutlu oldumAllah dert tasa göstermesin bir daha hadi halaya:92::92::92::92::92::92::92::92:
tabiki çok kolay biz sana sölemiştik tatlım benim çok sevindim. Allah birdaha yasatmasın hergün kaynayın artık anacım :) her seferinde dahada rahat olacak bak göreceksin.:92::92:
cok tesekkur edrım canım sen varya sız varya bır tanesınız dedım ya 15 gundur hazıdım zaten bu sefer esım ısteksız oldu bende dun sınırden agladım esımde geldı kıyamadı oksadıfalan ıste yatagın ucunda krem dahı surmeden yavas yvas esım ılerlemeye calıstı kendımı kastıgım da bacaklarıma masaj yapar gıbı oksadı ve bı baktım ıcınde cok mutluyum
ınsaallah bugun bende sadece ılk gırıste bıraz baskı oldu sora hıc acımadı hemde hıc hatta acımıyo dıye sevınc cıglıgı attım:84::84::84::84:
işte budur olalalalalalalalalalalalalaaaaaayakında beişte gelir inşallah...
ayyyyyy ınsaallah darısı ısteyen herkese
Canım tebrik ederimsende gülme krizine girdiysen tek sorunlu ben değilmişim demek ki
2. daha kolay olcak inan yaptım olacak
eveeeet sıra bende artık geç bile kaldım inşallah olucak canım.olmuycağına dair hiçbir olumsuzluk yok artık kafamda ama işte uygulamada sıkıntı var birazcık.bu arada sana da günaydın canım senin de maşallahın var 2.de iyi geçmiş bundan sonra kim tutar seni
ınanır mısın bı guluyorum kahkaha ıle bı aglıyorum hıckırarak delırıyorum sandım cok mutluydum butun duygularım karıstı hepsını bı anda yasadım darısı herkesın basına
aynen öyle canım 2. de korkmuştum ama o çok daha kolay oldu..şükür rabbime.. canım bu hafta bitmeden duyarım seni de... kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın
gün kötü başladı saat çaldı uyandım ama geri yatmışım servisi kaçırdım, sağanak yağmur var bi tane taksi yok neyse zor bela taksiyle servisi yarıda yakaladım...okula bi geldim nöbetçiyim
üzerime ne giydim diye okulda bakıyorum aceleden elime ne geçtiyse giydim.. evden çıkarken eşim arkamdan sesleniyo pijamanın altını çıkar pantolon giysene diye.. asansör var ben koştur koştur katları çıkıp pantalonumu giydim hey allahım ne gündü...ama en güzel haberi serenceylandan aldık
kızlar 2-3 gündür her şeye rağmen çokkkk mutluyummmm...
venüscüm daha gelmemiş gelsinde sereni de mavi listeye yazsın :)))))))
günaydınnnnkim yenmiş yawwwww ben göremiyorummm ????
aynen öyle canım 2. de korkmuştum ama o çok daha kolay oldu..şükür rabbime.. canım bu hafta bitmeden duyarım seni de... kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın
gün kötü başladı saat çaldı uyandım ama geri yatmışım servisi kaçırdım, sağanak yağmur var bi tane taksi yok neyse zor bela taksiyle servisi yarıda yakaladım...okula bi geldim nöbetçiyim
üzerime ne giydim diye okulda bakıyorum aceleden elime ne geçtiyse giydim.. evden çıkarken eşim arkamdan sesleniyo pijamanın altını çıkar pantolon giysene diye.. asansör var ben koştur koştur katları çıkıp pantalonumu giydim hey allahım ne gündü...ama en güzel haberi serenceylandan aldık
kızlar 2-3 gündür her şeye rağmen çokkkk mutluyummmm...
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
tabiki çok kolay biz sana sölemiştik tatlım benim çok sevindim. Allah birdaha yasatmasın hergün kaynayın artık anacım :) her seferinde dahada rahat olacak bak göreceksin.:92::92:
ınanır mısın bı guluyorum kahkaha ıle bı aglıyorum hıckırarak delırıyorum sandım cok mutluydum butun duygularım karıstı hepsını bı anda yasadım darısı herkesın basına
çalışın kızlar bizde nazlının bebişine arkadas yapalımmmmm
günaydınnnnkim yenmiş yawwwww ben göremiyorummm ????
Kızlaaaar şuan çıkmam gerek ama akşam tekrar gelirim...Sizleri çok seviyorum..Çok sağolun canlarımsınız yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?