Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugun mutlaka dene ozaman cnm genelde 14. gün diyorlar :)))))))))))

vaaavvvvvv süpersin .çok tebrikler canım.çok şükür sende kurtuldun

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy canımmmmmmmm tebrik ederimmmmmmm

tabiki tatlım gör bak hayatın nasıl düzene girecek sinir stres kalmayacak inanki bak k.validem diyodu da ne alaka diyordum gerçekten haklıymış :)))stres sinir yok :)))) evde kavga yok :)))

bugun mutlaka dene ozaman cnm genelde 14. gün diyorlar :)))))))))))

biz 3 gün iyiyiz 2 gün kötüyüz hep böyle sürüyordu, her tartışmada asıl sorun ne olursa olsun kökünde evliliği tam anlamıyla yaşayamayışımız var diyordum..ben çok alınganım sinir desen hat safhada, birbirimizi idare ettik resmen.. Rabbim o günleri aratmasın hatırlamak dahi istemiyorum...
Ara yok zaten canım bugün yarın sonra ilk yarıyı kapatırız kısa bi süreliğine cidden utandım ya

günaydınnnnkim yenmiş yawwwww ben göremiyorummm ????

günaydınnnn venüs beni de yaz unutmaaa

eee kızlar artık folik asite baslayın 3 ay önceden başlamak gerekiyor benim birinci kutu bitmek üzere :))) hamilelik öncesi nekdar içerseniz okadar faydalı :)))

cnm niye utandınki sen bakım :)))))

bebişimmmmm en plansız programsız zamanında oluveriyor hiç beklemediğin anda gördünmü o kadar zaman nasıl popomuzdan uydurup uydurup inanmışız

yawruu kuşummmmm ne bekliyosun acep sennn aaaaaaa hadi yawrum bitir şu işi

venüscüm daha gelmemiş gelsinde sereni de mavi listeye yazsın :)))))))

geldimkine

eee kızlar artık folik asite baslayın 3 ay önceden başlamak gerekiyor benim birinci kutu bitmek üzere :))) hamilelik öncesi nekdar içerseniz okadar faydalı :)))

cnm niye utandınki sen bakım :)))))

canım ben de nerdeyse 1 ay olacak başlayalı...Haberim bile yoktu folic asitten ablam hemşire o verdi 3ay öncesi başla diye...
Ya güzelim ne bileyim çalışıyoruz deyince utanıverdim işte

Aslında normalde mahrem konulardır biz burda en ayrıntısına kadar anlatıyoruz, maksat yardımcı olmak ama bi düşünün toplum içinde kaçımız yok yatağın ucuna geçtim eşim şöle yaptı vs. vs. Başına gelmeyen bilmez işte...Neyse darısı diğer arkadaşlara en kısa zamanda inşallah...

yawruu kuşummmmm ne bekliyosun acep sennn aaaaaaa hadi yawrum bitir şu işi

venüs yapıcam valla ya az kaldı ama dün evde değildik bugünde annemler gelicek sık sık deneme yapmamız lazım.bi yalnız kalalım yapıcam valla artık yapan yapana ayol benim neyim eksik:112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…