- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.001
aynen öyle güzelim insan başına gelmeyince pek inanmıyo ama cidden doğru.. valla 2 gündür aralıksız devam bugün de devam sanırımyaptıkça vaji daha esniyo, kendiliğindne kayıyo resmen...
ben de gülme krizine girmiştim karmaşık duygular işte ne akla hizmet güldüm anlamıyorum ama kriz geldi işte... eşim diyo o anını hiç unutmucam
canım biz 2 gündür çalışıyoruz bugün adetimin 14. günü, ovulasyon ya oldu ya olacak hayırlısı artık.. rabbim nasip ederse neden olmasın...
anam ne maceralı bi başlangıç olmuş güne bence sen mutluluktan daha kendine gelememişsin Allah hepimizi mutluluk sarhoşu yapsın inşallaahhh pijamayla işe gitmeye de razıyım
helal beeee....işte budur...bi kişi daha yırttı...sırada diğer yavrular var
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
ooooo ne kadar kalabalıgız böyleee maşaallaaah..........
hadı canlarım cabuk gelın ınanın bunu dıyecegımı dusunmezdım ama gercekten acımıyo
oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy canımmmmmmmm tebrik ederimmmmmmm
tabiki tatlım gör bak hayatın nasıl düzene girecek sinir stres kalmayacak inanki bak k.validem diyodu da ne alaka diyordum gerçekten haklıymış :)))stres sinir yok :)))) evde kavga yok :)))
bugun mutlaka dene ozaman cnm genelde 14. gün diyorlar :)))))))))))
günaydınnnnkim yenmiş yawwwww ben göremiyorummm ????
biz 3 gün iyiyiz 2 gün kötüyüz hep böyle sürüyordu, her tartışmada asıl sorun ne olursa olsun kökünde evliliği tam anlamıyla yaşayamayışımız var diyordum..ben çok alınganım sinir desen hat safhada, birbirimizi idare ettik resmen.. Rabbim o günleri aratmasınhatırlamak dahi istemiyorum...
Ara yok zaten canım bugün yarın sonra ilk yarıyı kapatırız kısa bi süreliğinecidden utandım ya
günaydınnnn venüs beni de yaz unutmaaa
15 gundur psıkolojım hazırdı yapacam dıyodum bu sefer olacak dedım hep bı aksılık cıkmıstı anneme gıttım onlar geldı sonra esım vajı oldu o ıstemedı dun sınırden agladım esım geldı optu benı gıttı dus aldı geldı tabı ben o taraflı olmuyorumyaptık bıraz kastım kendımı yıne esım bacaklarıma masaj yapar gıbı rahat bırak rahat ol dedı bıraz baskı oldu korktum sonra meger gırmıs haberım yok ucu gırdı sandım esım hepsı ıcın de demez mı heyecen yaptım ama hıc acı yok gukme krızıne gırdım bı sevıncten hıckıraa hıckıra aglıyorum sonra kahkaha atıyorum oldu dıye anlayacagınız acı macı yok mus sagolun kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ıyı kı varsınız
eveeeet sıra bende artık geç bile kaldım inşallah olucak canım.olmuycağına dair hiçbir olumsuzluk yok artık kafamda ama işte uygulamada sıkıntı var birazcık.bu arada sana da günaydın canım senin de maşallahın var 2.de iyi geçmiş bundan sonra kim tutar seni
venüscüm daha gelmemiş gelsinde sereni de mavi listeye yazsın :)))))))
Ranesenacım ve ecrin ecrin hadi kızlar sıra bizde artık bizde halay ççekelim
eee kızlar artık folik asite baslayın 3 ay önceden başlamak gerekiyor benim birinci kutu bitmek üzere :))) hamilelik öncesi nekdar içerseniz okadar faydalı :)))
Ranesenacım ve ecrin ecrin hadi kızlar sıra bizde artık bizde halay ççekelim
eee kızlar artık folik asite baslayın 3 ay önceden başlamak gerekiyor benim birinci kutu bitmek üzere :))) hamilelik öncesi nekdar içerseniz okadar faydalı :)))
cnm niye utandınki sen bakım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?