- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.021
one oluyo kı can
venüscüm ne alemsin yaw yine bulmuşsun yanar döner bir avatar :))))
bugun mutlaka dene ozaman cnm genelde 14. gün diyorlar :)))))))))))
sagol venuscum sayenızde basardım tesekkur edrım sıze
biz 3 gün iyiyiz 2 gün kötüyüz hep böyle sürüyordu, her tartışmada asıl sorun ne olursa olsun kökünde evliliği tam anlamıyla yaşayamayışımız var diyordum..ben çok alınganım sinir desen hat safhada, birbirimizi idare ettik resmen.. Rabbim o günleri aratmasınhatırlamak dahi istemiyorum...
Ara yok zaten canım bugün yarın sonra ilk yarıyı kapatırız kısa bi süreliğinecidden utandım ya
günaydınnnn venüs beni de yaz unutmaaa
yawruu kuşummmmm ne bekliyosun acep sennn aaaaaaa hadi yawrum bitir şu işi
venüs yapıcam valla ya az kaldı ama dün evde değildik bugünde annemler gelicek sık sık deneme yapmamız lazım.bi yalnız kalalım yapıcam valla artık yapan yapana ayol benim neyim eksik:112:
şöyle anlatayım içinde calsiyum folik asit ve d vitamini var. bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için gerekli. bu folik asit alınmazsa anneden gidiyor bu vitaminler anneden alınmasın diye içilmesi gerekiyor bebek düşünüyorsan bir dr. git ve önerdiği folik asiti içmeye başla cnm.
canım ben de nerdeyse 1 ay olacak başlayalı...Haberim bile yoktu folic asitten ablam hemşire o verdi 3ay öncesi başla diye...
Ya güzelim ne bileyim çalışıyoruz deyince utanıverdim işte
Aslında normalde mahrem konulardır biz burda en ayrıntısına kadar anlatıyoruz, maksat yardımcı olmak ama bi düşünün toplum içinde kaçımız yok yatağın ucuna geçtim eşim şöle yaptı vs. vs. Başına gelmeyen bilmez işte...Neyse darısı diğer arkadaşlara en kısa zamanda inşallah...
hamıle kalmadan ıcılıyo galıba dusunmez olurmuyum hıc ama esım bıraz tadını cıkaralım dıyo yaaaaaaaaa
hamıle kalmadan ıcılıyo galıba dusunmez olurmuyum hıc ama esım bıraz tadını cıkaralım dıyo yaaaaaaaaa
cnm gezmeleri ve misafirleri yasaklamalısın bi süre annende olsa okey ...
venüs yapıcam valla ya az kaldı ama dün evde değildik bugünde annemler gelicek sık sık deneme yapmamız lazım.bi yalnız kalalım yapıcam valla artık yapan yapana ayol benim neyim eksik:112:
aynen oyle venuscum uydurup durmusuz kafaya takmısız ortada bırsey yokken acı cekmısız acımadıgını arkadaslara ınandırmam lazım bosa vakıt lerı gecmesın gercekten acımıyo ve gercekten kus gıbı hafıflıyosunuz hadı ecrın cım rana cım esra cım dıger arkadaslar halaya gelın
cnm benim biz zaten bu konuları toplum içinde konusamadıgımız için yıllardır bu vajiyi çektik değilmi utanacak bişey yok bunlar gayet normal şeyler. ben kızım olursa vakti geldiğinde herşeyi anlatacagım benim gibi olmasın diye:)))
bence doğru sölüo serencim....ben de 5ay yapamadığım için çocuğa takmıştım kafayı...şimdi biraz zaman geçirmek istiorum meselaa...biz yapamadığımız için çocuk bize bi nevi gurur meselesi mi gelio neydii.....sende iyice düşün sonra pişman olma inşallahh
kadın olmak böyle bir şey işte arkidişler eskiden teyzemin arkadaşları falan konuşurdu üstü kapalı anlatsalarda ben çakardım mevzuyu ıyhhhh ne iğrençler derdim meğer onlar bunu anlatarak deşarj oluyomuşgerçek hayatta bi arkadaşıma asla anlatmam anlatamam utanırım sanırım gerçi utanıcak bişey yok ama biz namus abidesiyiz ya napalım bizde kadınlığımızı burada yaşarız en kötü günümüz böyle olsun teyyyyy teyyyy teyyyyy
kızlar basardıkca forum coşuyorrrooooo ne kadar kalabalıgız böyleee maşaallaaah..........
Dilatörr...
Acilll
dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın...
cnm benim biz zaten bu konuları toplum içinde konusamadıgımız için yıllardır bu vajiyi çektik değilmi utanacak bişey yok bunlar gayet normal şeyler. ben kızım olursa vakti geldiğinde herşeyi anlatacagım benim gibi olmasın diye:)))
ben de öyle kızım olursa hatta yeğenime anlatacağım hepsini.. Bizim böyle olmamızın nedeni cahillik yoksa gördük işte her şey normal...Neyse o günler geride kaldı şükür
Kızlar hadi ama bu hafta rekor kıralım sabırsızlıkla bekliyoruz müjdeli haberleri...
Bu arada ablamın 2. bebişte kız olcakmış cinsiyeti belli olmuş... 2. kez teyze oluyorum
bugün herşey ne kadar güzel ya herkes mutlugüzel haberler de arka arkaya geliyor maşallah
ben de öyle kızım olursa hatta yeğenime anlatacağım hepsini.. Bizim böyle olmamızın nedeni cahillik yoksa gördük işte her şey normal...Neyse o günler geride kaldı şükür
Kızlar hadi ama bu hafta rekor kıralım sabırsızlıkla bekliyoruz müjdeli haberleri...
Bu arada ablamın 2. bebişte kız olcakmış cinsiyeti belli olmuş... 2. kez teyze oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?