Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahh kafam ahhh ne vardı o az kalan kısmıda alsaydın ya regl olmadan aha şimdi burda tepine tepine halay çekiyodun.ayyy çocuk gibi kıskançlığım tuttu neyse başaran arkadaşlar için halaya durayım bari

ahh kafam ahhh ne vardı o az kalan kısmıda alsaydın ya regl olmadan aha şimdi burda tepine tepine halay çekiyodun.ayyy çocuk gibi kıskançlığım tuttu neyse başaran arkadaşlar için halaya durayım bari

olsun cnm senin iş olmuş ben sana diiyim reglin bitsin seninde halayını çekeriz cnm :))) böyle oluyor çünkü sabırsızlanıyorsan o işi yaparsın demektir tatlım... kaç gün kaldı btmesine...

ay süper bişey, gönülden tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda inşalllaaaahhhhhh.......

olsun cnm senin iş olmuş ben sana diiyim reglin bitsin seninde halayını çekeriz cnm :))) böyle oluyor çünkü sabırsızlanıyorsan o işi yaparsın demektir tatlım... kaç gün kaldı btmesine...

3 günüm var canım.sabırsızlıkla bekliyorum inan.beynim hazır bunu hissediyorum çünkü artık ne olduğunu biliyor.bana artık saçma sapan olmadık şeyler söylemiyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…