- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.041
bugün herşey ne kadar güzel ya herkes mutlugüzel haberler de arka arkaya geliyor maşallah
Ranesenacım ve ecrin ecrin hadi kızlar sıra bizde artık bizde halay ççekelim
benım ablam da hamıle 9. aya gırdı
ayyyyyesradannn mikemmell hareketlerrr
ahh kafam ahhh ne vardı o az kalan kısmıda alsaydın ya regl olmadan aha şimdi burda tepine tepine halay çekiyodun.ayyy çocuk gibi kıskançlığım tuttu neyse başaran arkadaşlar için halaya durayım bari
ahh kafam ahhh ne vardı o az kalan kısmıda alsaydın ya regl olmadan aha şimdi burda tepine tepine halay çekiyodun.ayyy çocuk gibi kıskançlığım tuttu neyse başaran arkadaşlar için halaya durayım bari
eğer bi oğlum olursa adını 'okyanus' koyucam dalgası büyük olsunkoptum buna yaaaaa
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
kızlaarrr neler kaçırdım yaa daha erken gelseymişim keşke:)))
serenceylan tebrik ederiim canımm Allah başka dert vermesin...Mutluluğunuz daim olsun inşallah...
ay süper bişey, gönülden tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda inşalllaaaahhhhhh.......
olsun cnm senin iş olmuş ben sana diiyim reglin bitsin seninde halayını çekeriz cnm :))) böyle oluyor çünkü sabırsızlanıyorsan o işi yaparsın demektir tatlım... kaç gün kaldı btmesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?