- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.061
kuşum üzülme herşeyin bir vakti saati var tatlım BA-ŞA-RI-CAZ
kızlar ben cıkıyorum bıraz ısım var hersy ıcın tekrar tekrar tesekkur ederım sıze
:)))))))))))))))) iyiymiş bende ya çınar yada akın koyacagım... çınar gibi uzun saglıklı bir ömrü olsun yada akın hareketli hızlı bir cocuk olsun diye :))))))))))))))
benim istediğim isimleri hep benden önce anne olan arkadaşlarım çaldıama ben burak ismini seviyom tanıdığım bütün buraklar hem zeki hem yakışıklı yawwwww
ceyla birde minel ismi olabilir.
ceyla birde minel ismi olabilir.
ceyla dilara ile çok uyumlu :)))
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
evet canım başarıcaz inşallah.sen ne yaptın canım sendemi beklemedesin yoksa?
evet canım hem regliyim hemde çok hastayım yüksek ateş ve bronşit
cnm kendini rahat bırakıp nefes alıp vermen lazım ıkın birazda bak nasıl acılacak...
nazlıcım coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebrık ederım cok sevındım canım allah analı babalı buyutssun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?