Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım beniiiiiiim,çok tebrik ediyoruuuum...bu msjını sonradan gördüm yaa...Allah mutluluğunu daim etsin,başka sıkıntı vermesin inşallaaaaaaaaaaaaaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa...

Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.Çok güzel bir duygu yaşadığın,tadını çıkar bizlerede dua et...

canım foruma üye olduğumda ilk mesaj atanlardandın sen de.bol bol dua edicem senin için.Allah yardımlarının karşılığını vericek inşallah:109:

canım foruma üye olduğumda ilk mesaj atanlardandın sen de.bol bol dua edicem senin için.Allah yardımlarının karşılığını vericek inşallah:109:

Sağol canım inşallah hepimiz dualarımızın karşılığını alırız.Sen neler yapıyorsun sona yaklaştığını hissediyorum pek fazla kalamıyorum forumda.Sadece altın harflerle yazmak için sık sık takip etmeye çalışıyorum

Amiiiiiiiiiin,canım...Sizlerede çok dua edeceğim,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

nazlıcım ben tekrar tebirk ediyorum.. biz dünür oluyoruz kıjlarr :)) anlaşmıştık hamile kalmadan önce :))
di mi kıj dünür ? :)) bak benim oğlum olacak ona göre kızz yap :)) oğlum olsun istiyorum ama bu kız sankii :)

az kaldı diyelimben adımı yazdırmak için bulurum seni canım o gün bi gelsin de

Çok teşekkür ederim,Bocusscuğum..Evet tatlım..Biz çok iyi anlaşırız vallahi,değil mi dünürüm.. Hemende moda girerim böyle..Cinsiyeti belli oldu mu?Oğlun mu olacak,canım..?Ayy kız tarafı olursakta iyi olur,kız evi naz evi derler yaa..

Son düzenleme:

ayyy canım 4-5 gün sonra da burda ol bende başardım yazacam inşallah.çok heves ettim bu yaldızlı yazıya yazılmazsam içimde kalacak beni unutma diyecemde ayyy tarihte verdim şimdi ya olmazda rezil olursam

ayyy canım 4-5 gün sonra da burda ol bende başardım yazacam inşallah.çok heves ettim bu yaldızlı yazıya yazılmazsam içimde kalacak beni unutma diyecemde ayyy tarihte verdim şimdi ya olmazda rezil olursam

sen yeterki yen yazarım tabiki merak etme. günü dert etme olursa olur olmazsa diğer gün olur sona yaklaşmışsın madem gerisi gelir inşallah.

selam kızlar..
eski yazılanları okumaktan başım döndü vallahi :)
ama bu sorunu çözen o kadar çok arkadaş var ki okudukça motive oluyorum.
bu arada parmak egzersizlerinde anlatılan küs işareti ne ola ki?
valla anlamadım. küs işartei ne şekilde yapılıyo ve ne faydası oluyo? bilen varsa ve açıklarsa sevinirim.
herkese iyi şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…