- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.081
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
Ayyy kendimi hamilebölümünde görmek çok mutlu etti,beni..Ellerine sağlık venüstenciğim....
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.Çok güzel bir duygu yaşadığın,tadını çıkar bizlerede dua et...
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.Çok güzel bir duygu yaşadığın,tadını çıkar bizlerede dua et...
canım foruma üye olduğumda ilk mesaj atanlardandın sen de.bol bol dua edicem senin için.Allah yardımlarının karşılığını vericek inşallah:109:
Amiiiiiiiiiin,canım...Sizlerede çok dua edeceğim,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Sağol canım inşallah hepimiz dualarımızın karşılığını alırız.Sen neler yapıyorsun sona yaklaştığını hissediyorum pek fazla kalamıyorum forumda.Sadece altın harflerle yazmak için sık sık takip etmeye çalışıyorum
nazlıcım ben tekrar tebirk ediyorum.. biz dünür oluyoruz kıjlarr :)) anlaşmıştık hamile kalmadan önce :))
di mi kıj dünür ? :)) bak benim oğlum olacak ona göre kızz yap :)) oğlum olsun istiyorum ama bu kız sankii :)
CRESCİMMMM 10 dk takıldım bekliom
Sağol canım inşallah hepimiz dualarımızın karşılığını alırız.Sen neler yapıyorsun sona yaklaştığını hissediyorum pek fazla kalamıyorum forumda.Sadece altın harflerle yazmak için sık sık takip etmeye çalışıyorum
hımm çok geçmiş olsun tatlım.neyse birlikte atlatacaz kendine dikkat et iyileşmeye bak bir an önce canım.beraber başardık diye yazarız inşallah canım .[/QUOTE
İnşallah canım benim Herkese çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
ayyy canım 4-5 gün sonra da burda ol bende başardım yazacam inşallah.çok heves ettim bu yaldızlı yazıyayazılmazsam içimde kalacak beni unutma diyecemde ayyy tarihte verdim şimdi ya olmazda rezil olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?