Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım küs işareti orta parmağın işaret parmağın üstüne gelmiş hali.buda ikili parmak egzersizinde yapılacak pozisyon vajiyi esnetmeye yarıyor.ben yapamadım ben bitişik yaptım ama sende iki şekilde yapabilirisn tabi tatlım

ay şimdi anladııımmmm :))
çok teşekkür ederim, merak edip duruyorum. aydınlandım vallahi

Canım Merhaba,

Ben de senin gibi 2 yıllık evliyim. Artık son radde gelmiş bulunuyoruz. :18: Eşim beni istemiyor, benimle beraber olmak istemiyor. Bana kaba davranmıyor tamam anlayışlı ama, beni istememesi zoruma gidiyor. Etrafımızdaki evli çiftler gibi olamıyoruz bir türlü. Senden rica etsem, şu fanusların resimerini + nerelerden satın alabileceğimi yazabilir misin. O bağdat caddesindeki doktora gitmeyi bende istedim ama, maalesef durumumuz müsait değil. Sana da ne kadar teşekkür etsem az. Bu doktora gidiyoruz da doktor ne yapacak da ben iyileşeceğim diye düşünüp duruyordum. En azından senin söylediklerin bile beni motive etti. Darısı başıma. Ne olur, en kısa zamanda cevabını bekliyorum canım. Sevgiyle kal.

canım hoşgeldin burayı bulduğuna göre bu sorunu aşıcaksın demektir.şimdiye kadar egsersiz falan yaptın mı ya da herhangi bir destek aldın mı?

yok be fıstığım daha 8 haftalığım ben yahu :)) erkekti isteğim ama kızmış gibi geliyor .. bakalım hayırlısı :)) ayy hala inanamıyorum benden bir canlı birşey çıkacakk.. daha alışamadım :))

yenen arkadasları tebrık edıyorum kım bılır nasıl bı duygudur........Rabbım bızede kurtulmayı nasıp etsın. bu arada bende egzersızlere devam edıyorum cok sukur aksatmadan dun 2 parmak 3 bogum ustune calıstım bu kez acı yoktu cok sukur esımınde orta parmagını 3 bogum aldım kendıme hayret edıyorum kac aydır yapamam dıye ertelıyordum:)
bu basaran arkadaslar mumu denedıler mı yoksa parmaktan sonra dırekt mı yaptılar onu merak ettım mum cok ıtıcı gelıyo
bu arada bende ogretmenım var bu ogretmenlerı bı derdı ama ne bılmıyorum

canım ınsaallah yenersınız ben once mumla denedım etrafına strec sardım sonra bı kere parmak la yaptım esım duydu ızın vermedı sadece cok dua ettım ve olacak dıye beynımı yonlendırdım okadar sen egzersızlerı yap esım ızın verseydı ben de yapacaktım

Canımcım parmak egzersizide hepimize itici geldi ama bak sonunda başardık...ben ilk yendiğimde 2 parmak ve 1 eş parmağından sonra p...se geçmiştim olmuştu sonra 3 ay ara verdik kaza geçirmiştim psikolojikmidir fizyolojikmidir bilmiyorum korkularım tekrar başladı çünkü kasığımda ağrı vardı o zamanlar tekrar egzersize başladım o zaman birazcık mumdan kale yapmıştım önemli olan vajine p...s kalınlığında yada ona yakın kalınlıkta yabancı bir cisim sokabiliyormusun onu anlaman...dilatörle yapan arkadaşlarda var senin tercihine bağlı kendini rahat bırakabilrsen kontrolu sağlarsan p...s parmaktan daha kolay oluyor bebişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…