- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.101
sen yeterki yen yazarım tabiki merak etme. günü dert etme olursa olur olmazsa diğer gün olur sona yaklaşmışsın madem gerisi gelir inşallah.
selam kızlar..
eski yazılanları okumaktan başım döndü vallahi :)
ama bu sorunu çözen o kadar çok arkadaş var ki okudukça motive oluyorum.
bu arada parmak egzersizlerinde anlatılan küs işareti ne ola ki?
valla anlamadım. küs işartei ne şekilde yapılıyo ve ne faydası oluyo? bilen varsa ve açıklarsa sevinirim.
herkese iyi şanslar...
evet canım ama işte rahat bırakamadım birtürlü hep sıktı. bugün nolacak bakalımm alışcam inşallah
canım küs işareti orta parmağın işaret parmağın üstüne gelmiş hali.buda ikili parmak egzersizinde yapılacak pozisyon vajiyi esnetmeye yarıyor.ben yapamadım ben bitişik yaptım ama sende iki şekilde yapabilirisn tabi tatlım
ay şimdi anladııımmmm :))
çok teşekkür ederim, merak edip duruyorum. aydınlandım vallahi
yazım biraz uzun olacak ama inanın zor günlerdi.2 yıllık evliyim.birçok yöntemi denedim parmak egzersizi emla krem aldım.kendi parmağımı değdiremeğim için eşim ile çalışma yaptım.ama onda da başarısız oldum.çünkü korkuyordum emla kremi sürüp uyuşmasına rağmen değdiği anda bağarıp kendimi kasıp başarısız oluyordum.herkesinde bildiği gibi erteleme hastalığı işteyken bu sefer tamam eve gidince çalışıcam diyordum ama eve gidince bi bahane çıkartıyor yine yapmıyordum.tabi bu arada eşim ne kadarda sabırlı olsa yeri geliyor o da katlanamıyordu benim bu kadar korkmama.konuşmadan yattığımız çok gün olmuştur inanın.neyse birgün dedim ben kendi başıma yapamıycam.nazillide bulunan bi doktara mail attım ve 4,500 istedi benden ve artı otel yol işten izin zor olacaktı.eşim caddebostanda bi doktorun adresini almış ve oaraya randevu aldık ve gittik.ilk eşimle gittim malum doktor erkekti.biraz sorun oldu çünkü doktor mecburen muayene etmek zorunda.neyse bu muayeneden sornra eşim benden uzaklaştı elimi bile tutmaz oldu.vajinusmusla ilgilenirken birde bu sorun çıktı tam 2 hafta sürdü sonra biraz düzeldi.neyse ben eşimin haberi olmadan annemle geldim doktora 3 defa geldim ve her gittiğimde farklı boy fanuslar verdi küçük ve ince fanus daha sonra giderek büyük fanus veriyor inanın arkadaşlar ben bile şaşırdım göz yaşlarımı tutamadım.Tedavide yaptığı sadece bepanten krem ve bebe yağını karıştırıp fanusa sürüp denemek oldu.öncelikle doktor nasıl olduğunu gösteriyor sonra herşey sizin elinizde.inanın doktorun muayeneden çıkmak istemedim ya eve gidince ben yapmazsam diyordum ama eve geldim ve bende yaptım inanın sizde çok şaşıracaksınız.yarın size fansun resmini atacağım dediğim gibi p... benziyor.şimdi çıkmam gerekiyor.arkadaşlar çekinmeden istediğinizi sorabilirsiniz.yardımcı olmayı çok isterim .
bu ışıltılı yazılar bizim kızları gaza getirir inşallah hepsi başarıp yazdırır adını buraya::))
Canım Merhaba,
Ben de senin gibi 2 yıllık evliyim. Artık son radde gelmiş bulunuyoruz. :18: Eşim beni istemiyor, benimle beraber olmak istemiyor. Bana kaba davranmıyor tamam anlayışlı ama, beni istememesi zoruma gidiyor. Etrafımızdaki evli çiftler gibi olamıyoruz bir türlü. Senden rica etsem, şu fanusların resimerini + nerelerden satın alabileceğimi yazabilir misin. O bağdat caddesindeki doktora gitmeyi bende istedim ama, maalesef durumumuz müsait değil. Sana da ne kadar teşekkür etsem az. Bu doktora gidiyoruz da doktor ne yapacak da ben iyileşeceğim diye düşünüp duruyordum. En azından senin söylediklerin bile beni motive etti. Darısı başıma. Ne olur, en kısa zamanda cevabını bekliyorum canım. Sevgiyle kal.
Canım beniiiiiiim,çok tebrik ediyoruuuum... bu msjını sonradan gördüm yaa...Allah mutluluğunu daim etsin,başka sıkıntı vermesin inşallaaaaaaaaaaaaaaaah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa...
Çok teşekkür ederim,Bocusscuğum..Evet tatlım..Biz çok iyi anlaşırız vallahi,değil mi dünürüm..Hemende moda girerim böyle..Cinsiyeti belli oldu mu?Oğlun mu olacak,canım..?Ayy kız tarafı olursakta iyi olur,kız evi naz evi derler yaa..
[/QUOTE][/QUOTE]
yenen arkadasları tebrık edıyorum kım bılır nasıl bı duygudur........Rabbım bızede kurtulmayı nasıp etsın. bu arada bende egzersızlere devam edıyorum cok sukur aksatmadan dun 2 parmak 3 bogum ustune calıstım bu kez acı yoktu cok sukur esımınde orta parmagını 3 bogum aldım kendıme hayret edıyorum kac aydır yapamam dıye ertelıyordum:)
bu basaran arkadaslar mumu denedıler mı yoksa parmaktan sonra dırekt mı yaptılar onu merak ettım mum cok ıtıcı gelıyo
bu arada bende ogretmenım var bu ogretmenlerı bı derdı ama ne bılmıyorum
yenen arkadasları tebrık edıyorum kım bılır nasıl bı duygudur........Rabbım bızede kurtulmayı nasıp etsın. bu arada bende egzersızlere devam edıyorum cok sukur aksatmadan dun 2 parmak 3 bogum ustune calıstım bu kez acı yoktu cok sukur esımınde orta parmagını 3 bogum aldım kendıme hayret edıyorum kac aydır yapamam dıye ertelıyordum:)
bu basaran arkadaslar mumu denedıler mı yoksa parmaktan sonra dırekt mı yaptılar onu merak ettım mum cok ıtıcı gelıyo
bu arada bende ogretmenım var bu ogretmenlerı bı derdı ama ne bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?