- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.121
canım ınsaallah yenersınız ben once mumla denedım etrafına strec sardım sonra bı kere parmak la yaptım esım duydu ızın vermedı sadece cok dua ettım ve olacak dıye beynımı yonlendırdım okadar sen egzersızlerı yap esım ızın verseydı ben de yapacaktım
15 gundur psıkolojım hazırdı yapacam dıyodum bu sefer olacak dedım hep bı aksılık cıkmıstı anneme gıttım onlar geldı sonra esım vajı oldu o ıstemedı dun sınırden agladım esım geldı optu benı gıttı dus aldı geldı tabı ben o taraflı olmuyorumyaptık bıraz kastım kendımı yıne esım bacaklarıma masaj yapar gıbı rahat bırak rahat ol dedı bıraz baskı oldu korktum sonra meger gırmıs haberım yok ucu gırdı sandım esım hepsı ıcın de demez mı heyecen yaptım ama hıc acı yok gukme krızıne gırdım bı sevıncten hıckıraa hıckıra aglıyorum sonra kahkaha atıyorum oldu dıye anlayacagınız acı macı yok mus sagolun kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ıyı kı varsınız
canım ınsaallah yenersınız ben once mumla denedım etrafına strec sardım sonra bı kere parmak la yaptım esım duydu ızın vermedı sadece cok dua ettım ve olacak dıye beynımı yonlendırdım okadar sen egzersızlerı yap esım ızın verseydı ben de yapacaktım
neden ızın vermedı canım anlayamadım esım benı cesaretlendırıyor sagolsun sen cok cesurmusun masallah hem egzersız yapmamıssım hem ılk mumu denemıssın
seren ceylan çok sevindim en son senle konuştuugmuzda sana oalcak demiştim çünkü bende 6 aylık evliyim aenin gibi daha yeni yeni düzene giriyo :) Allahım çok mutlu oldum ama bu aralar sakın bırakma ara arar bu günler.. tamamen rahatlaman ve oranın alışması içinDarısı diğer arkadaşların başınaaa
Hadi gözün aydınnnn
canım şey soracagım senden kan geldimi ? benden gelmedi hala aklımda niye gelmedi diye bu hafta doktora gidip soracgım acaba ilerdemi zar yoksa ben anlamadanmı gitti
ne sıktı canım benim hangi aşamadasın
ahaaaaa bi tane daha oklavalık geldianacım sen bırak isim yazmayı onun ismini yazan yazdı senin ismin ne zaman yazılacak neyi bekliyosun hacııııııı ???
Canımcım parmak egzersizide hepimize itici geldi ama bak sonunda başardık...ben ilk yendiğimde 2 parmak ve 1 eş parmağından sonra p...se geçmiştim olmuştu sonra 3 ay ara verdik kaza geçirmiştim psikolojikmidir fizyolojikmidir bilmiyorum korkularım tekrar başladı çünkü kasığımda ağrı vardı o zamanlar tekrar egzersize başladım o zaman birazcık mumdan kale yapmıştımönemli olan vajine p...s kalınlığında yada ona yakın kalınlıkta yabancı bir cisim sokabiliyormusun onu anlaman...dilatörle yapan arkadaşlarda var senin tercihine bağlı kendini rahat bırakabilrsen kontrolu sağlarsan p...s parmaktan daha kolay oluyor bebişim....
sagol canım sen basaranlardansın demı yanlıs hatırlamıyorum
canım ben evlendım 1 hafta sonra ılk denememızde olmustu o zaman .........n gelmıstı
canım tek bir parmak almaya başlamıştımm ya hala sıkıyor parmağımı alışamadı sanırım. iki parmağa nasıl geçcem diye üzülüodum. :2:
ama yapcam inşallah bakalım bugün nolcak
anacımmmm vaji kendi başına nasıl akıl etsin parmağını sıkmayı o düşünemeski onu senin beynin yapıyor bebişim ''acıyacak sokma oraya bişey ben böyle rahatım bide cinsellikle uğraşamam '' diyor sana bilinç altın sende iyi madem bende sokmayayım deyip çekiveriyosun parmağınıcanımmm madem bilinç altın sana uyanıklık yapıyor sen ondan daha uyanık olcaksın ben mesela 2 parmak yaparken koltukta daha rahat yapmıştım bacağımın birini yere birini koltuğun tepesine diktim o şekilde yaptım istesende kasamıyorsun
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
bu arada en oklavalık sera arkadaşımız gelip gidiyosun görmüyorum sanma görüyorum ama baskı olmasın diye rahat bıraktım seni bu araama oklavan hazır regl megl dinlemem yap şu işi yawru kuşum yaaaaaaaaa gördün bak kimse ölmedi herkes haldır haldır yeniyo sen nerdesin neyi bekliyosun
venüstencim bugün regli yeni bitti .sessiz sessiz takip ettim kendimi motive etmeye çalıştım .ÇOK HAKLISIN TAM OKLAVALIĞIM VALLAKENDİMİ ÇOK GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM inş...........başarıcam .sizlerin sayesinde mutluyum her gün bir arkadaşımız kurtuluyo buda bana aşırı güven veriyo enson regliden önce p...s büyüklüğünde aparatı 7cm kadar aldım sonra p....s denemesinde başını biraz aştı sonra tıkandı olmadı ..........bu akşam başlıyorum çalışmaya seni çokseviyorum hakkınız ödenmez büyük bir özveriyle bizlerle ilgilendiniz rabbide sizlerin sıkıntılarıyla ilgilensin zerre sıkıntı bırakmasın:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?