- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.141
o kadarını yaptıysan gerısı gelır bence bu da bı cesaret..ben bu kadar ılerlesem valla parmakta ılerlemek bıle cok mutlu edıyor ınsallah hepımız kurtuluruz
canım benim yaaaaa tmm hemen egzersiz yapmaya kaçıyorum kociş bugün yok evde. bütün gece çalışcam hacımmmm
evet olay o zaten bır yandanda cem kecenın kıtabınıda okuyorum bakalım hayırlısı bu arada gecmıs olsun kaza ıcın...
masallah cok pozıtıf bı ınsansın senı gormedende ınsan o enerjıyı alabılıyor:) esprı anlayısında guzel bu arada cevap ıcın sagol bebısım:)
venüstencim bugün regli yeni bitti .sessiz sessiz takip ettim kendimi motive etmeye çalıştım .ÇOK HAKLISIN TAM OKLAVALIĞIM VALLAKENDİMİ ÇOK GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM inş...........başarıcam .sizlerin sayesinde mutluyum her gün bir arkadaşımız kurtuluyo buda bana aşırı güven veriyo enson regliden önce p...s büyüklüğünde aparatı 7cm kadar aldım sonra p....s denemesinde başını biraz aştı sonra tıkandı olmadı ..........bu akşam başlıyorum çalışmaya seni çokseviyorum hakkınız ödenmez büyük bir özveriyle bizlerle ilgilendiniz rabbide sizlerin sıkıntılarıyla ilgilensin zerre sıkıntı bırakmasın:80:
Arkadaşlar pazar günü deneme yapalım dedik emlayı sürdük kayganlıştırıcıyı sürdük herşey tamam diyoruz bu seferde eşim onu yap bunu yap ereksiyon kaybı yaşıyor bu sefer benim uyuşukluğum geçiyor bir türlü deneme yapamıyoruz bıktım valla bu dertten insanlar zevkten dört köşe olurken biz eziyetten helak oluyoruz.zaten emlayı sürüncede his kaybı olmuyorki dokununca yine kasma kabiliyetimizden bir şey kaybetmiyoruz.eşimin baş parmağını sonuna kadar alabliyorum ama iki parmak hiç denemedik p...sinde başını alabliyorum yaa bıktım bana yol gösterin arkadaşlar rahat olabildiğimiz pozizyonda bulamadık yatak ucunda denedik olmadı eşim kendini ittiremedi benim üste olduğumum pozisyonda denemeye çalıştık ben korkudan popomu dahi kaldıramadım şimdilik en iyi klasik pozisyon gibi ama ondada muvaffak olamadık bana ne olur yardımcı olun arkadaşlarım..
yenen arkadasları tebrık edıyorum kım bılır nasıl bı duygudur........Rabbım bızede kurtulmayı nasıp etsın. bu arada bende egzersızlere devam edıyorum cok sukur aksatmadan dun 2 parmak 3 bogum ustune calıstım bu kez acı yoktu cok sukur esımınde orta parmagını 3 bogum aldım kendıme hayret edıyorum kac aydır yapamam dıye ertelıyordum:)
bu basaran arkadaslar mumu denedıler mı yoksa parmaktan sonra dırekt mı yaptılar onu merak ettım mum cok ıtıcı gelıyo
bu arada bende ogretmenım var bu ogretmenlerı bı derdı ama ne bılmıyorum
Arkadaşlar pazar günü deneme yapalım dedik emlayı sürdük kayganlıştırıcıyı sürdük herşey tamam diyoruz bu seferde eşim onu yap bunu yap ereksiyon kaybı yaşıyor bu sefer benim uyuşukluğum geçiyor bir türlü deneme yapamıyoruz bıktım valla bu dertten insanlar zevkten dört köşe olurken biz eziyetten helak oluyoruz.zaten emlayı sürüncede his kaybı olmuyorki dokununca yine kasma kabiliyetimizden bir şey kaybetmiyoruz.eşimin baş parmağını sonuna kadar alabliyorum ama iki parmak hiç denemedik p...sinde başını alabliyorum yaa bıktım bana yol gösterin arkadaşlar rahat olabildiğimiz pozizyonda bulamadık yatak ucunda denedik olmadı eşim kendini ittiremedi benim üste olduğumum pozisyonda denemeye çalıştık ben korkudan popomu dahi kaldıramadım şimdilik en iyi klasik pozisyon gibi ama ondada muvaffak olamadık bana ne olur yardımcı olun arkadaşlarım..
Başardımmmmmmmm kızlar olduçokkkkkk mutluyuz
sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden
İyiyim canım..Herşey güzel,bugün sağlık ocağına gittim..Gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim ama yine idrar testi yaptılar..Yine çift çizgi çıktı,bu sefer daha belirgindi..Tebrik ederim,tatlım hamilesin dedi..çok mutlu oldum ama gebeliğin seyri için kan testi yaptır dedi bazı arkadaşlar..Bende ne olur ne olmaz yaptırmaya gideceğim..
Ayy kendimden çok bahsettim..Sen nasılsın?hangi aşamadasın şuan,canım?
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmutluluktan ucuyorum bende basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda ne krem nede hıc bırsey surmedım gıt gel ler de oldu önce allah sonra sızın sayenızde coook coook tesekkur ederım canlarım benım benım de adımı yazın altın harflerle olurmu
serenceylan çok sevındım bende aranıza yenı katıldıım 1.5 yılllık evlıyım malum ilişkiye gıremedık ama burdakı arkadasların bılgılerı ile parmak egzersızıne basladım.inşallah en kısa zamanda senınle aynı mutluluğu tüm vajıler yasar ..ALLAH sana baska sıkıntı vermesın
hoşgeldin canım aramıza.parmak egzersilerine başaldıysan hiç endişe etme bu işi bitirme işini yarılamışın demektir.hadi hayırlısı ile inşallah sende kurtulursun canım.[/QUOTE
hoşbulduk canım inşallah dediğin gibi olur bır an önce bu yolun sonuna gelmek ıstıyorum. çok yoruldum çünkü:2:
hoşgeldin canım aramıza.parmak egzersilerine başaldıysan hiç endişe etme bu işi bitirme işini yarılamışın demektir.hadi hayırlısı ile inşallah sende kurtulursun canım.[/QUOTE
hoşbulduk canım inşallah dediğin gibi olur bır an önce bu yolun sonuna gelmek ıstıyorum. çok yoruldum çünkü:2:
olacak canım hiç sıkma kendini,bütün yorgunluklarını unutursun o zaman inşallah.hangi aşamadasın şimdi neler yapıyosun tatlım?
burdakı arkadasların verdıklerı bılgılere nerdeyse 1 haftadır egzersız yapıorum en son üç parmagımın yarısını aldım ama es parmagına gecemıyorum sıkıntım orda şimdi ne yapmam gerekıo bılmıorum ...
Selam arkadaşlar ben bekar bir bayanım bakire degilim ama şuana kdr hiç bir cinsel deneyimim olmadı.
Ve vajinusmus olmaktan korkuyorum.sanki bir beraberlik yaşıyamıcakmış gibiyim.Bana yardımcı olurmusunuz.
nasıl yani hem bakire değilsin hemde cinsel ilişki yaşamadım diyorsun tatlım valla kafam karıştı.
Bana yardımcı olun lütfen ben korkuyorum.vajinusmus olan biri hiç bir şekildemi vajinaya giriş saglayamaz yoksa benim gb parmakla başarıya ulaşıp cinsel birleşim saglayamayan varmıdır.
Lütfen yardımcı olun.
slm ben yaşayıp atlatan biri olarak yardımcı olmak istiyorum.ben doktor yardımı ile aştım ama malum 4.000 tl gibi uçuk bir rakam ile..
öncelikle benim doktorum parmak egzersizinin kesinlile kendimin yapmasını önermedi..burada eşlere çok görev düşüyor seni rahatlatması gereikiyor ve doğru zamanda parmak yöntemini ilk onun denemesi gerekiyor benim doktorum ilk önce emla diye bir krem sürüp bir aç dakika beklememi söyledi.daha sonra eşiniz parmağının ucuna az bir şey bepanten krem sürerek denesin..bu arada emla krem biraz yakıyor bir kaç dakika sonra geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?