Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar pazar günü deneme yapalım dedik emlayı sürdük kayganlıştırıcıyı sürdük herşey tamam diyoruz bu seferde eşim onu yap bunu yap ereksiyon kaybı yaşıyor bu sefer benim uyuşukluğum geçiyor bir türlü deneme yapamıyoruz bıktım valla bu dertten insanlar zevkten dört köşe olurken biz eziyetten helak oluyoruz.zaten emlayı sürüncede his kaybı olmuyorki dokununca yine kasma kabiliyetimizden bir şey kaybetmiyoruz.eşimin baş parmağını sonuna kadar alabliyorum ama iki parmak hiç denemedik p...sinde başını alabliyorum yaa bıktım bana yol gösterin arkadaşlar rahat olabildiğimiz pozizyonda bulamadık yatak ucunda denedik olmadı eşim kendini ittiremedi benim üste olduğumum pozisyonda denemeye çalıştık ben korkudan popomu dahi kaldıramadım şimdilik en iyi klasik pozisyon gibi ama ondada muvaffak olamadık bana ne olur yardımcı olun arkadaşlarım..

o kadarını yaptıysan gerısı gelır bence bu da bı cesaret..ben bu kadar ılerlesem valla parmakta ılerlemek bıle cok mutlu edıyor ınsallah hepımız kurtuluruz

İnş. canım şuan tek dleğimiz kurtulmak egzersizlere sürekliliik verince aşamalar hızlanıyo vajili beyin daha çabuk yola geliyo.tavsiyem hergün mutllaka egzersiz yap .ben bukadar yol alıcamı biseydim daha önce başlardım ........ertele ertele bu zaman oldu doktor,hacı hoca boş hurafelerle vakit harcadım parmak egzerszine inanmadım .herkez yapıyo parmaklamadanbende yapıcam dedim tabi sihirli değnek olmadığı için kalakaldım:26: .KENDİMİ TEK ZANNEDİYODUM ZAVALLI BEN TAKİ BURAYI KEŞFEDENE KADAR

canım benim yaaaaa tmm hemen egzersiz yapmaya kaçıyorum kociş bugün yok evde. bütün gece çalışcam hacımmmm

hadi bakalım kolay gelsin yawrucum işte böyle olun güle oynaya gidin egzersize güle oynaya gidin yatağınıza yeter bu kadar stresss bu gece senin gecen olsun eğlen coş neyi seviyorsan onu yap seni ne mutlu edecekse dans et hopla zıpla (pencereden uzak dur millet deli demesin) sevinçten gülümserken parmağını itiriver anlamayacaksın bile....unutma senden dağa değerli hiç bir şey yok bu dünyada sen heveslenerek eğlenerek yap bu işi sıkıntılı bi iş gibi düşünme millet bi erkek görse üstüne atlayacak anacım senin elinde kocişin var bitir şu işide azcık tat gelsin yuvanıza kim ne derse desin cinselliğin tadı bambaşka sapık anlamda demiyorum sizin üzerinizde nasıl bi yük var şu an tahmin ediyorum ne kadar çok istediğinizide biliyorum ama biraz işveli cilveli yaklaşın şu vajinize size dayanamayıp yayılacaktır emin olun

anacım hayatın derdi çilesi bitmezki vajiyi yenersin bebek telaşın olur hamile kalırsın amanın o limon kadar yerden karpuz nasıl çıkar diye kendini yersin bide onun stresine girersin bebek olur ben buna nasıl bakarım dersin falanda filan yani '' hayat sana ekşi bir limon uzattıysa yanına tekila ve tuz iste demişler dimi

bebişim bende seni çok seviyorum ama şu vajiyi bi hallet o zaman dahada çok sevecem düşün bebişim sen sert bi cisim alabiliyosun kıvrılmayan şekilden şekile girmeyen bi şey mum... p...s ondan çok çok daha uygun vajiye özel yapılmış...aslında bizim korkumuz oraya bişey girmesi değil p....s girmesi öyle bi kazımışlarki p....s girince dünyanın sonu gelecek yok öyle bişey o p...s oraya bi girsin bak senin için hayat nasıl yeni başlayacak...canımcım hiç plan program yapmadan oluruna bırak bu gün yarın olsun deme tv seyrederken yemek hazırlarken canın eşine sarılmakmı istedi koş sarıl işi oluruna bırak bi bakmışınki ooooo olan olmuş...sen şu an çok rahat bir şekilde ilişki yaşabilecek durumdasın hem fiziksel açıdan hemde ruhsal sadece o anı yakalamak kalmış oda kendiliğinden oluşur merak etme ve artık vajiyi yenmiş gibi at üstünden yükü rahat bi nefes al

canım eşinin üstüne ters otur sen hiç dokunma p...se falan hatta bakma eşine deki yerleştirsin başını sonra yavaş yavaş ama hafiften git gel yaparak ittirmeye çalış baktın kasılıyorsun orda dur bekle eşinde hiç kıpırdamasın sonra yavaşça ittir ama açısını eşin ayarlasın poponu sen kaldırma bırak herşeyi eşin yapsın ama onu dinle acımadığ halde acıyor diye uydurma ben bunu çok yaptım eminimki sizde aynısınız acıyo sandığın yerde hemen dur gerçekten acıyomu diye bi düşün bi bakcaksınki yok öyle bişey uydurmuş popocuk anam nasıl bir pinokyoyuz biz eşim dokunmadan çığlık atıyordum noldu diyordu acıyo diyordum dokunmadım bile rüyamı görüyosun diyodu bi bakıyodum bişey yok acıyan

canım ben hiç egzersiz yapmadım, bırak mumu tüm çalışmalar p...sle oldu... Ayrıca sen egzersizlerde oldukça ilerlemişsin geriye p...s kalmış, yolun yarısını geçmişsin az cesaret güzelim, bi kaç sefer p..sle çok zorlamadan dene mutlaka başaracaksın...

Canım bahsettiğin sorun bizde de oluyordu, komidinin üstüne emla anestol kayganlaştırıcı passiflora elime ne geçtiyse koyardım..eşim de şunları görünce tüm isteğim gidiyo derdi biz tam kıvama gelirdik ben hemen dur kayganlaştırıcı süreyim azcık daha emla süreyim diyerek eşimi bekletirdim ve ereksiyon kaybı olurdu... Ben yeneli 3 gün oluyor ve kayganlaştırıcı hariç hiç bişey kullanmadım acı var mı diye sorarsan hayır..İlkinde baskı ve yanma hissettim ama 2. de çokkk kolayy oldu...

Başardımmmmmmmm kızlar oldu çokkkkkk mutluyuz

sizin sayenizde Allah razı olsun hepinizden

aaaa 2 gün giremedim nete neler olmuş yaaaa bidaha bu kadar uzun ayrı kalmıcam.....kızlarrr hepinizi tebrik ederim,ben artık tazen gelin gibi dolaşmayım ortalarda bende eskimişim 2 günde yorumları okurken yoruldum valla neler olmuş neler alemsiniz hepiniz valla, seviyorum sizi....

serenceylan çok sevındım bende aranıza yenı katıldıım 1.5 yılllık evlıyım malum ilişkiye gıremedık ama burdakı arkadasların bılgılerı ile parmak egzersızıne basladım.inşallah en kısa zamanda senınle aynı mutluluğu tüm vajıler yasar ..ALLAH sana baska sıkıntı vermesın

hoşgeldin canım aramıza.parmak egzersilerine başaldıysan hiç endişe etme bu işi bitirme işini yarılamışın demektir.hadi hayırlısı ile inşallah sende kurtulursun canım.

Son düzenleme:

burdakı arkadasların verdıklerı bılgılere nerdeyse 1 haftadır egzersız yapıorum en son üç parmagımın yarısını aldım ama es parmagına gecemıyorum sıkıntım orda şimdi ne yapmam gerekıo bılmıorum ...

ooo maşallah canım en zoru atlatmışın eş parmağınıda önce tek parmaktan başla kendi kontrolünle yapmaya başlayabilrsin canım.sen tut eşinin parmağını öyle ilerletmeye çalış.böle yaparken yavaş yavaş eşine bırakmayı öğreneceksin ki bu aşamada çok zorlanacağını sanmıyorum tatlım.süpersin valla sonuna gelmiş say kendini hiç üzülme artık seninde güzel haberlerin yakındır inşallah

Selam arkadaşlar ben bekar bir bayanım bakire degilim ama şuana kdr hiç bir cinsel deneyimim olmadı.
Ve vajinusmus olmaktan korkuyorum.sanki bir beraberlik yaşıyamıcakmış gibiyim.Bana yardımcı olurmusunuz.

Selam arkadaşlar ben bekar bir bayanım bakire degilim ama şuana kdr hiç bir cinsel deneyimim olmadı.
Ve vajinusmus olmaktan korkuyorum.sanki bir beraberlik yaşıyamıcakmış gibiyim.Bana yardımcı olurmusunuz.

nasıl yani hem bakire değilsin hemde cinsel ilişki yaşamadım diyorsun tatlım valla kafam karıştı.

nasıl yani hem bakire değilsin hemde cinsel ilişki yaşamadım diyorsun tatlım valla kafam karıştı.

evet ne yazıkki öyle bir hatayla kızlıgımdan oldum.erkek arkadaşım bana inanmayıp parmagıyla bozdu beni.ben kendi kendimi keşfetmeye çalıştıgımda 2 parmagımı alabiliyorum ama başka bir cisim olmuyor erkek arkadşımlada bunu yapmaya korkuyorum başarız olmaktan korkuyorum

Bana yardımcı olun lütfen ben korkuyorum.vajinusmus olan biri hiç bir şekildemi vajinaya giriş saglayamaz yoksa benim gb parmakla başarıya ulaşıp cinsel birleşim saglayamayan varmıdır.

Lütfen yardımcı olun.

slm ben yaşayıp atlatan biri olarak yardımcı olmak istiyorum.ben doktor yardımı ile aştım ama malum 4.000 tl gibi uçuk bir rakam ile..

slm ben yaşayıp atlatan biri olarak yardımcı olmak istiyorum.ben doktor yardımı ile aştım ama malum 4.000 tl gibi uçuk bir rakam ile..

öncelikle benim doktorum parmak egzersizinin kesinlile kendimin yapmasını önermedi..burada eşlere çok görev düşüyor seni rahatlatması gereikiyor ve doğru zamanda parmak yöntemini ilk onun denemesi gerekiyor benim doktorum ilk önce emla diye bir krem sürüp bir aç dakika beklememi söyledi.daha sonra eşiniz parmağının ucuna az bir şey bepanten krem sürerek denesin..bu arada emla krem biraz yakıyor bir kaç dakika sonra geçiyor..

sanırım ilgilenen yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…