- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.161
öncelikle benim doktorum parmak egzersizinin kesinlile kendimin yapmasını önermedi..burada eşlere çok görev düşüyor seni rahatlatması gereikiyor ve doğru zamanda parmak yöntemini ilk onun denemesi gerekiyor benim doktorum ilk önce emla diye bir krem sürüp bir aç dakika beklememi söyledi.daha sonra eşiniz parmağının ucuna az bir şey bepanten krem sürerek denesin..bu arada emla krem biraz yakıyor bir kaç dakika sonra geçiyor..
öncelikle benim doktorum parmak egzersizinin kesinlile kendimin yapmasını önermedi..burada eşlere çok görev düşüyor seni rahatlatması gereikiyor ve doğru zamanda parmak yöntemini ilk onun denemesi gerekiyor benim doktorum ilk önce emla diye bir krem sürüp bir aç dakika beklememi söyledi.daha sonra eşiniz parmağının ucuna az bir şey bepanten krem sürerek denesin..bu arada emla krem biraz yakıyor bir kaç dakika sonra geçiyor..
ecrincim mesaj kutun dolu mesaj gönderemiyorum
Sanırım bekarım ve böyle birşey yaptıgım için herkez karşı geldiginden cevap verme ihtiyacında görmüyor kendini
slm kızlar nasılsınız ?
nazlı merhaba cnm ordamısınn hu huuuu
Olacak,tatlım...Hiç merak etme,moralini bozma.daha yakın zamanda aynı duyguları paylaşıyordum,demekki olabiliyormuş..Sakın ama sakın umudunu kaybetme.Allahın izniyle sende bu işi başarıp,anne olacaksın..
Günaydın kızlar...
günaydın canım bugün buralar çok ıssız
evet canım dün geç girmiştim çok kalabalık gördüm bugün erken bakim ne var ne yok dedim ama kimsecikler yok...sen nasılsın?
iyiym ben de sağol canım.sadece çok uykuuum vaaarr
kelebekcim günaydın
günaydın canım nasılsın gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?