Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanırım ilgilenen yok...

Teşekkür ederim ben zaten bekar bir bayanım ve bu parayı vermem imkansız olduda verdim tedaviyi başarıya ulaştırmam imkansız.Ben vajinusmuyum onu bile bilmiyorum.Parmakla kendimi keşfetmeye çalıştıgmda bir sorun yok ama bir cisimle olmuyor ama okuduguuma göre vajinusmus olanlar parmakla olmasınada tepki veriyormuş kaslar bilemiyorum.

Sanırım bekarım ve böyle birşey yaptıgım için herkez karşı geldiginden cevap verme ihtiyacında görmüyor kendini

.
vajinismus hastalarının belirtisi cinsel ilişkiyi hiç yaşayamamak . buda kaslarla ilgili. geçmişe dayalı yanlış bilgilendirilme sebebi ile. beyin o işe karşı vaji kaslarını devreye sokup kasıyor vajinismus hastalarının elinde olan birşey değil malesef. parmak egzerszi ile vajiye gevşemeyi öğretiyoruz.
sen parmağımı alabiliyorum diyorsun . vajinismusta bu mümkün olmuyor başlangıçta ne parmak ne başka bişey. başka cisimle olmaması korkutmasın çünkü iliişkide p...s oraya göre olduğundan parmaktanda daha kolay olduğunu söylüyorlar. valla ben o aşamaya gelmediğim için bilemiyorum
bence boşuna korkuyorsun :44:

Olacak,tatlım...Hiç merak etme,moralini bozma.daha yakın zamanda aynı duyguları paylaşıyordum,demekki olabiliyormuş..Sakın ama sakın umudunu kaybetme.Allahın izniyle sende bu işi başarıp,anne olacaksın..

tatlımmm çok çokkk sevindimm yaa bende anne olmak istiyorummm.. Allah analı babalı büyütsün cnm .. sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

günaydın canım nasılsın gittin mi doktora?

Teşekkürler canım iyiyim, sen nasılsın?
Evet doktora pazartesi günü gittim...
Midemi üşütmüşüm ilaç verdi...
Yumurtalıklardaki uyuşmayı söyledim, ultrasonla baktı...
İltihap, kist gibi hiçbir olumsuzluk yok, uyuşma yumurtlama döneminden olmuştur dedi...
Çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…