Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyim canım sağol.sonuçların temiz çıkmasına sevindim.demek ki yumurtlama döneminde normalmiş uyuşma biz de öğrenmiş olduk.çok geçmiş olsun canım

günayydınnnn güzellerrrr

günaydın canım geçende cevap yazıcaktım bepanten hakkında arada kaynamış:86:ben eczaneden alırken 3 çeşidi vardı turuncu olan tahriş için diye onu önerdi eczaneci.zaten kayganlaştırıcıyla birlikte aldığım için anladı vajina için kullanıcağımı.egsersizlerde ve şu anki denemelerimde öyle çok fazla bir yanma olmuyo ve birkaç dakikalık bişey.senin yanma şikayetin çok mu uzun süreli ya da tamamen ilişkiyi yaşayabildiğiniz için daha şiddetli bi yanma mı bilemiyorum ama bepanteni tavsiye edebilirim.

cnm benim yanmam sadece pe..içimdeyken oluyor ama pe...içimden çıktığında yanma hemen geçiyor ve sonrasında devam etmiyor.ya kendimi kasıyorum hala ya da tahriş bilemeyecem.t.ederim cnm eğer yanma devam ederse mutlaka kullanacam.bende ki yanmada bi kaç dakikalık çünkü.

kizlarrrr ben dun gece kulak cubugunun tamamini icime aldimm.hem de hic bise hissetmedim.parmak denedim ama yapamadim yilmak istemedim bu sefer kulak cubugunu demedim ve oldu.icimde saga sola yukari asagi hareket ettirdim cok da rahatti.nefesimi verdikcce cok rahat ilerledi.daha uzun olsa gidecekti daha da.simdi kalinlastirmayi dusunuyorum cubugu.parmagi yapamiyorum cunku.ya ben yaptiysam herkes yapar yaa.icerisi bom bos uzuncana bir yer.
kizlar ozellikle ranasena canim benim senin verdigin cesaretle tamam bitti yapamiyorum artik dedigim yerde beni tekrar cesaretlendirdin ve burdaki arkadaslarimin hepsinin vesilesiyle oldu.hepinize cok tesekkur ederim.dediklerinizin hepsi dogru cikti.artik sozunuzden cikmayacam insallah

hımm tamam canım.bazı arkadaşların uzun süreli oluyomuş ya öyle sanmıştım ama değilmiş

ecrinim günaydın dediydik sana dimien azından içerisinin boş olduğunu anlamış oldun gerisi gelicektir mutlaka.tam gaz devam

bu senin başarın tatlım benim.emin ol bundan sonrası çok daha kolay olacak

canımcım tebrık edıyorum tekrar
devamını beklıyoruz senden. az kaldı basaracagına ınanıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…