- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.181
Teşekkürler canım iyiyim, sen nasılsın?
Evet doktora pazartesi günü gittim...
Midemi üşütmüşüm ilaç verdi...
Yumurtalıklardaki uyuşmayı söyledim, ultrasonla baktı...
İltihap, kist gibi hiçbir olumsuzluk yok, uyuşma yumurtlama döneminden olmuştur dedi...
Çok şükür...
iyiyim canım sağol.sonuçların temiz çıkmasına sevindim.demek ki yumurtlama döneminde normalmiş uyuşma biz de öğrenmiş olduk.çok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar...
günayydınnnn güzellerrrr
gunaydın kızlar , bacılar , hanımlar ,
herkese benden kavheeeeee :76:
günaydın canım benim ki orta olsun
günaydın canım geçende cevap yazıcaktım bepanten hakkında arada kaynamış:86:ben eczaneden alırken 3 çeşidi vardı turuncu olan tahriş için diye onu önerdi eczaneci.zaten kayganlaştırıcıyla birlikte aldığım için anladı vajina için kullanıcağımı.egsersizlerde ve şu anki denemelerimde öyle çok fazla bir yanma olmuyo ve birkaç dakikalık bişey.senin yanma şikayetin çok mu uzun süreli ya da tamamen ilişkiyi yaşayabildiğiniz için daha şiddetli bi yanma mı bilemiyorum ama bepanteni tavsiye edebilirim.
gunaydın derıncım nasılsın
cnm benim yanmam sadece pe..içimdeyken oluyor ama pe...içimden çıktığında yanma hemen geçiyor ve sonrasında devam etmiyor.ya kendimi kasıyorum hala ya da tahriş bilemeyecem.t.ederim cnm eğer yanma devam ederse mutlaka kullanacam.bende ki yanmada bi kaç dakikalık çünkü.
kizlarrrr ben dun gece kulak cubugunun tamamini icime aldimm.hem de hic bise hissetmedim.parmak denedim ama yapamadim yilmak istemedim bu sefer kulak cubugunu demedim ve oldu.icimde saga sola yukari asagi hareket ettirdim cok da rahatti.nefesimi verdikcce cok rahat ilerledi.daha uzun olsa gidecekti daha da.simdi kalinlastirmayi dusunuyorum cubugu.parmagi yapamiyorum cunku.ya ben yaptiysam herkes yapar yaa.icerisi bom bos uzuncana bir yer.
kizlar ozellikle ranasena canim benim senin verdigin cesaretle tamam bitti yapamiyorum artik dedigim yerde beni tekrar cesaretlendirdin ve burdaki arkadaslarimin hepsinin vesilesiyle oldu.hepinize cok tesekkur ederim.dediklerinizin hepsi dogru cikti.artik sozunuzden cikmayacam insallah
kizlarrrr ben dun gece kulak cubugunun tamamini icime aldimm.hem de hic bise hissetmedim.parmak denedim ama yapamadim yilmak istemedim bu sefer kulak cubugunu demedim ve oldu.icimde saga sola yukari asagi hareket ettirdim cok da rahatti.nefesimi verdikcce cok rahat ilerledi.daha uzun olsa gidecekti daha da.simdi kalinlastirmayi dusunuyorum cubugu.parmagi yapamiyorum cunku.ya ben yaptiysam herkes yapar yaa.icerisi bom bos uzuncana bir yer.
kizlar ozellikle ranasena canim benim senin verdigin cesaretle tamam bitti yapamiyorum artik dedigim yerde beni tekrar cesaretlendirdin ve burdaki arkadaslarimin hepsinin vesilesiyle oldu.hepinize cok tesekkur ederim.dediklerinizin hepsi dogru cikti.artik sozunuzden cikmayacam insallah
İyiyim tatlım şükür, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?