- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.201
Askin da bir sendikasi var artik ; 'Sev-i$'
kizlarrrr ben dun gece kulak cubugunun tamamini icime aldimm.hem de hic bise hissetmedim.parmak denedim ama yapamadim yilmak istemedim bu sefer kulak cubugunu demedim ve oldu.icimde saga sola yukari asagi hareket ettirdim cok da rahatti.nefesimi verdikcce cok rahat ilerledi.daha uzun olsa gidecekti daha da.simdi kalinlastirmayi dusunuyorum cubugu.parmagi yapamiyorum cunku.ya ben yaptiysam herkes yapar yaa.icerisi bom bos uzuncana bir yer.
kizlar ozellikle ranasena canim benim senin verdigin cesaretle tamam bitti yapamiyorum artik dedigim yerde beni tekrar cesaretlendirdin ve burdaki arkadaslarimin hepsinin vesilesiyle oldu.hepinize cok tesekkur ederim.dediklerinizin hepsi dogru cikti.artik sozunuzden cikmayacam insallah
ecrinim günaydın dediydik sana dimien azından içerisinin boş olduğunu anlamış oldun gerisi gelicektir mutlaka.tam gaz devam
bu senin başarın tatlım benim.emin ol bundan sonrası çok daha kolay olacak
canımcım tebrık edıyorum tekrar
devamını beklıyoruz senden. az kaldı basaracagına ınanıyorum
ecrinciğim tebrik ederim tatlımmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnnn şekerr..tebrik ederim cnm.başladın ya artık gerisi yavaş yavaş gelir.önemli olan başlamaktı.artık bundan sonra düzenli egzersilerini yap ve güzel haberi bizlere ver..başarıalr.
evet canim ya icerisinin bos oldugunu kabul ettiya hele sukur beynim sonunda insallah simdi geriside gelir tez zamandakolay biseymiste yahuuu ittiriverdim gitti
yalnız canım önce peşin peşin anlaşma yapalım önce ben sonra sen:13:anam gelen solluyo giden solluyo ben de aval aval bakıyorumhadi bakalım başarılar canım bol şans diliyorum senin için
:13:canimsin ya senin isin bitti zaten bir kac kereye finishbir anlik ittirivermene kaldi olay.hepimiz icin dua ediyorum insallah basaramayan kimse kalmayacak allahin izniyle
:13:canimsin ya senin isin bitti zaten bir kac kereye finishbir anlik ittirivermene kaldi olay.hepimiz icin dua ediyorum insallah basaramayan kimse kalmayacak allahin izniyle
Askin da bir sendikasi var artik ; 'Sev-i$'
kizlarrrr ben dun gece kulak cubugunun tamamini icime aldimm.hem de hic bise hissetmedim.parmak denedim ama yapamadim yilmak istemedim bu sefer kulak cubugunu demedim ve oldu.icimde saga sola yukari asagi hareket ettirdim cok da rahatti.nefesimi verdikcce cok rahat ilerledi.daha uzun olsa gidecekti daha da.simdi kalinlastirmayi dusunuyorum cubugu.parmagi yapamiyorum cunku.ya ben yaptiysam herkes yapar yaa.icerisi bom bos uzuncana bir yer.
kizlar ozellikle ranasena canim benim senin verdigin cesaretle tamam bitti yapamiyorum artik dedigim yerde beni tekrar cesaretlendirdin ve burdaki arkadaslarimin hepsinin vesilesiyle oldu.hepinize cok tesekkur ederim.dediklerinizin hepsi dogru cikti.artik sozunuzden cikmayacam insallah
gunaydın kızlar , bacılar , hanımlar ,
herkese benden kavheeeeee :76:
serenceylan çok sevındım bende aranıza yenı katıldıım 1.5 yılllık evlıyım malum ilişkiye gıremedık ama burdakı arkadasların bılgılerı ile parmak egzersızıne basladım.inşallah en kısa zamanda senınle aynı mutluluğu tüm vajıler yasar ..ALLAH sana baska sıkıntı vermesın
sagol canım ınsaallah darısı basınıza
yalnız canım önce peşin peşin anlaşma yapalım önce ben sonra sen:13:anam gelen solluyo giden solluyo ben de aval aval bakıyorumhadi bakalım başarılar canım bol şans diliyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?