Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnn şekerr..tebrik ederim cnm.başladın ya artık gerisi yavaş yavaş gelir.önemli olan başlamaktı.artık bundan sonra düzenli egzersilerini yap ve güzel haberi bizlere ver..başarıalr.

günaydınnnn şekerr..tebrik ederim cnm.başladın ya artık gerisi yavaş yavaş gelir.önemli olan başlamaktı.artık bundan sonra düzenli egzersilerini yap ve güzel haberi bizlere ver..başarıalr.

sagol canim.evet bir baslayana kadar geliyordu bana hep insallah geriside hizli hizli gelir
egzersizleri hic aksatmamam lagzim ki cabuk yol alayim yuppiiiiii

evet canim ya icerisinin bos oldugunu kabul ettiya hele sukur beynim sonunda insallah simdi geriside gelir tez zamandakolay biseymiste yahuuu ittiriverdim gitti

yalnız canım önce peşin peşin anlaşma yapalım önce ben sonra sen:13:anam gelen solluyo giden solluyo ben de aval aval bakıyorumhadi bakalım başarılar canım bol şans diliyorum senin için

yalnız canım önce peşin peşin anlaşma yapalım önce ben sonra sen:13:anam gelen solluyo giden solluyo ben de aval aval bakıyorumhadi bakalım başarılar canım bol şans diliyorum senin için

:13:canimsin ya senin isin bitti zaten bir kac kereye finish bir anlik ittirivermene kaldi olay.hepimiz icin dua ediyorum insallah basaramayan kimse kalmayacak allahin izniyle

:124:
:13:canimsin ya senin isin bitti zaten bir kac kereye finish bir anlik ittirivermene kaldi olay.hepimiz icin dua ediyorum insallah basaramayan kimse kalmayacak allahin izniyle

aminnn inşallah canım ama ben sanmıyorum başaramayan kimse kalıcağını öyle bir ihtimal yok bence bu forumdaykensen yine de ağırdan ağırdan git tatlım egsersizlerin tadını çıkara çıkara yap:124:

oooo süper daha ne olsunnnnnn tatlım az kaldı sende geliyorasun aramızaa....

sagol canım ınsaallah darısı basınıza

Kızlar Elifnil'den haberiniz var mı?
Ne zamandır görmüyorum merak ettim...
Giriyor da ben mi rastlamıyorum acaba :44:

Son düzenleme:

canım elini çabuk tut yoksa sırayı bana kaptıracaksın söyleyim(bu seni hızlandırır heralde regl bitmesine az kaldı hadi bakalım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…