Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

serencim günaydın tatlım naptın 2. yaptınmı şekeriim :)))

canım dun cok yorgundum butun kemıklerım agrıyodu esıme yapmak ıstıyorum ama hıc halım yok dedım kendını zorlama dedı ya yapamazsam alısmısken yapım dedım yaparsın artık oldu bı kere dedı belkı bugun ınsaallah canım sen nasılsın

bikere oldumu gerisi gelir cnm benimde eşim grip oldu (( bizde yapamadık artık regl sonrasına kaldı ama olunca gerisi geliyor merak etme . uzmanlar günaşırı tavsiye ediyor cabuk alısması için sadece ...

ecrın cım tebrık ederım canım senı onemlı olan o adımı atmak gerısı kolay ınsaallah ınanın hıc bır sey yok mus hıc yapamam dıyen ben bıle yaptım darısı basınıza coooooooooook kolay hadı bıraz daha azım gosterın bakın ne kadar hafıfleyeceksınız

sagol canim evet ilk adimi atmaktan cok korkuyordum ama hic bise yokmus
insallah canim gerisi de gelir

herkese günaydınlarr...

ben parmak egzersizi yapamayanlardanım..direk pe... denemesine geçtik dün akşam.
biraz anestol sürdüm, eşim girişe azıcık baskı yapınca hop ucu girdi içeri(ayıptır sölemesi :))
ama ben hemen panik oldum.
daha önceleri ben pe..oraya denk gelmesine bile müsaade etmezken burdan aldığım motivasyonla sabrettimm orda biraz gelgit yaptık.bu bile büyük gelişme benim için vallahi :)
şimdi size bişey sormak istiyorum.pe... 1-2 cm içeri girdikten sonra vaj... bi daralma varmı?
sanki bana benim orda bi daralma varmş gibime geldi?
yada ben kendimi kastığım için mi daralma varmış gibime geldi?
bu sorunu çözen arkadaşlar içeri girerken pe... dar biyerden geçiyomuş gibi hissediyomusunuz sizde?
cevap verirseniz sevinirim...
şimdiden teşekkürlerr...

canım bende o darlığı yaşadığım ve daha ileri gidemediğim için parmak egzersiizi yapmıştım.böylece o darlığı geveşeyerek açmayı öğrendim.aslında darlık diye bişe yok senin kasmandan kaynaklana bişe.kendini rahat bırakmayı öğrendiğin anda o darlık kalmayacak.bunu bizzat yaşayarak gördüm.parmak sonrasında p... denemsi yaptığımda yarıdan fazlası hiçbir darlık hissetmeden geçti tatlım.

Dilatörr...
Acilll

dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın...

Canım aynı durum bizde de oldu, kendini rahat bıraksan o dar dediğin kısım kolay bi şekilde genişliyo esniyo... Aslında bi resim var elimde bu resme bakarak olayı anlamaya çalışırdım ve rahatlardım çünkü resimde yolun nasıl boş olduğu görülüyor..Özeline linki atayım ordan bi bak istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…