- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.221
serencim günaydın tatlım naptın 2. yaptınmı şekeriim :)))
Kızlar Elifnil'den haberiniz var mı?
Ne zamandır görmüyorum merak ettim...
Giriyor da ben mi rastlamıyorum acaba :44:
canım elini çabuk tut yoksa sırayı bana kaptıracaksın söyleyim(bu seni hızlandırır heralde regl bitmesine az kaldı hadi bakalım )
Kızlar Elifnil'den haberiniz var mı?
Ne zamandır görmüyorum merak ettim...
Giriyor da ben mi rastlamıyorum acaba :44:
canım elini çabuk tut yoksa sırayı bana kaptıracaksın söyleyim(bu seni hızlandırır heralde regl bitmesine az kaldı hadi bakalım )
geçenlerde girmişti canım.babası lösemiymiş onunla ilgileniyordu.canı sıkkındı baya
canım dun cok yorgundum butun kemıklerım agrıyodu esıme yapmak ıstıyorum ama hıc halım yok dedım kendını zorlama dedı ya yapamazsam alısmısken yapım dedım yaparsın artık oldu bı kere dedı belkı bugun ınsaallah canım sen nasılsın
bikere oldumu gerisi gelir cnm benimde eşim grip oldu(( bizde yapamadık artık regl sonrasına kaldı ama olunca gerisi geliyor merak etme . uzmanlar günaşırı tavsiye ediyor cabuk alısması için sadece ...
senın kac kere oldu kız
oooo süper daha ne olsunnnnnn tatlım az kaldı sende geliyorasun aramızaa....
ecrın cım tebrık ederım canım senı onemlı olan o adımı atmak gerısı kolay ınsaallah ınanın hıc bır sey yok mus hıc yapamam dıyen ben bıle yaptım darısı basınıza coooooooooook kolay hadı bıraz daha azım gosterın bakın ne kadar hafıfleyeceksınız
kızlar süpersiniz hadi bakalım önce yapan halayı kazanır ve yaldızlı ismini :))))
slm bayanlar nasılsınız
yenen arkadaşları tebrik ederimm
darısı herkese olsunn ........
herkese günaydınlarr...
ben parmak egzersizi yapamayanlardanım..direk pe... denemesine geçtik dün akşam.
biraz anestol sürdüm, eşim girişe azıcık baskı yapınca hop ucu girdi içeri(ayıptır sölemesi :))
ama ben hemen panik oldum.
daha önceleri ben pe..oraya denk gelmesine bile müsaade etmezken burdan aldığım motivasyonla sabrettimm orda biraz gelgit yaptık.bu bile büyük gelişme benim için vallahi :)
şimdi size bişey sormak istiyorum.pe... 1-2 cm içeri girdikten sonra vaj... bi daralma varmı?
sanki bana benim orda bi daralma varmş gibime geldi?
yada ben kendimi kastığım için mi daralma varmış gibime geldi?
bu sorunu çözen arkadaşlar içeri girerken pe... dar biyerden geçiyomuş gibi hissediyomusunuz sizde?
cevap verirseniz sevinirim...
şimdiden teşekkürlerr...
tatlımmm çok çokkk sevindimm yaa bende anne olmak istiyorummm..Allah analı babalı büyütsün cnm .. sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin
herkese günaydınlarr...
ben parmak egzersizi yapamayanlardanım..direk pe... denemesine geçtik dün akşam.
biraz anestol sürdüm, eşim girişe azıcık baskı yapınca hop ucu girdi içeri(ayıptır sölemesi :))
ama ben hemen panik oldum.
daha önceleri ben pe..oraya denk gelmesine bile müsaade etmezken burdan aldığım motivasyonla sabrettimm orda biraz gelgit yaptık.bu bile büyük gelişme benim için vallahi :)
şimdi size bişey sormak istiyorum.pe... 1-2 cm içeri girdikten sonra vaj... bi daralma varmı?
sanki bana benim orda bi daralma varmş gibime geldi?
yada ben kendimi kastığım için mi daralma varmış gibime geldi?
bu sorunu çözen arkadaşlar içeri girerken pe... dar biyerden geçiyomuş gibi hissediyomusunuz sizde?
cevap verirseniz sevinirim...
şimdiden teşekkürlerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?