- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.241
Amiiiim,canım...Darısı başına,inşallaaaaaaaaah..
Canım aynı durum bizde de oldu, kendini rahat bıraksan o dar dediğin kısım kolay bi şekilde genişliyo esniyo... Aslında bi resim var elimde bu resme bakarak olayı anlamaya çalışırdım ve rahatlardım çünkü resimde yolun nasıl boş olduğu görülüyor..Özeline linki atayım ordan bi bak istersen..
canım bende o darlığı yaşadığım ve daha ileri gidemediğim için parmak egzersiizi yapmıştım.böylece o darlığı geveşeyerek açmayı öğrendim.aslında darlık diye bişe yok senin kasmandan kaynaklana bişe.kendini rahat bırakmayı öğrendiğin anda o darlık kalmayacak.bunu bizzat yaşayarak gördüm.parmak sonrasında p... denemsi yaptığımda yarıdan fazlası hiçbir darlık hissetmeden geçti tatlım.
tamam çok sevinirim. linki belkiyorum :)
arkadaşlar biz dün akşam deneme yaptık bu sefer p...sin yarısı girdi daha öceleri sadece ucu giriyordu.tabi eşim çok mutlu oldu bu durumdan .hemde bu sefer hiç bir acı yanma hissetmedim baskı dahi yoktu herhalde vaji biraz olsun alıştı bu duruma.daha önceleri idrar yolu intihabı vardı ve parmak bile belli bir yere gelince acayip canım yanıyordu zıp diye geliyordum şu anda antibiyotik kullandım ve çok şükür o dertten kurtuldum ve onun akabinde parmak girsede p...s girsede hiç acı falan yok demekki intihap olduğu için canım yanıyormuş.şimdi çok rahatım dün eşim erken boşalma olmasaydı dün bitmiş gibiydi aslında ama malesef erkeklerinde erken boşalma sertleşme sorunu gibi sorunları oluyor bizim hastalığımız yanında buda bizim bu dertten kurtulma zamanımız uzatıyor.bir gelişme olursa yazarım daha sonra hepinize byeee
nazlıcım seni ilk kulak çöpüyle tanımıştımşimdi maşallah anne olacaksın.ne harika bişeydir kimbilir.canım mutluluğun daim olsun bende sayenizde buralara geldim.allah sana eşinle ve bebişinle güzel mutlu bir ömür nasip eder inaşallah.
ben şu parmak işini yapamadım bi türlü, yurtdışında yaşıyorum burda dilatör bulmak ta imkansız..
kaç parmak denemesinden sonra pe.. denemesine geçmiştin acaba?
canım sıkma canını parmak yapmadan yenen arkadaşlar var.sende p.. denemsiyle yenenlerden olursun.ben orta işaret iki parmak ve eş parmaklarından sonra geçtim p... olayına.ama sen endişelenme nasılsa p... almaya başlamışın sadece biraz gevşemen gerkiyor tatlım.ayrıntıları mesaj atmıştım zaten sana canım.
Bugün süper haberler varmış,kızlar...Ecrinecrin tebrik ederim,canım..İşin en zor kısmını halletmişsin,bundan sonrası çok daha kolay olacak..
Pandoo,ilerisi aslında daha geniş ve uzun yani o dar dediğin yer kendini kastığın için olmuştur...O kasları egzersizlerle eğitiyoruz biz,tabi p...le yavaş yavaş git gel yaparakta olabilir...Ama asıl geniş olan yer ilerisi zaten,sadece kendini rahat bırakman gerekiyor,buda zamanla olur merak etme canım..
Nar 1905 senide çok tebrik ederim,arkadaşım..Sanırım çok yakında bir sürü başarı haberlerini ard arda alacağız,bunlardan biride sensin...
Bugün süper haberler varmış,kızlar...Ecrinecrin tebrik ederim,canım..İşin en zor kısmını halletmişsin,bundan sonrası çok daha kolay olacak..
Pandoo,ilerisi aslında daha geniş ve uzun yani o dar dediğin yer kendini kastığın için olmuştur...O kasları egzersizlerle eğitiyoruz biz,tabi p...le yavaş yavaş git gel yaparakta olabilir...Ama asıl geniş olan yer ilerisi zaten,sadece kendini rahat bırakman gerekiyor,buda zamanla olur merak etme canım..
Nar 1905 senide çok tebrik ederim,arkadaşım..Sanırım çok yakında bir sürü başarı haberlerini ard arda alacağız,bunlardan biride sensin...
evet cnmcm bu ay patlama var maşallah :)))) güzel haberler arka arkaya geliyor :))) nasılsın iyimisin nazlıcım?
acele etmeden yavaş yavaş genişletcez artık orayı :)
cevabın için teşekkür ederim. seni de bebeğinden dolayı tebrik ederim. Allah bize de nasip etsin inşallah..
aslında korkulacak bir şey olmadığını biraz olsun anladım tabi bu sizin başarı deneyimlerinizi açıkça anlatmanızdan ve bize destek olmanızdan kaynaklanıyor.bende dünkü denmemde ne kayganlaştırıcı ne krem nede başka bir şey kullandım herşey olağandı.eşim bu ilerlemeyi görünce o kadar mutlu olduki gece bile uykusundan uyanıp uyanıp öpücüklere boğdu beni.kim bilir olsa ne yapacak.biz en sonunda klasik pozisyonda karar kıldık diğer pozisyonlarda en ufacık bir yaklaşma olamadı bakıyorumda herkesin tercih ettiği ve başardığı pozisyon kadının üste ve yatağın ucundaki pozisyonlar ama bizim bunlarda hiç olmadı.ALLAH en kısa zamanda herkese başarı nasip etsin olanlarında mutluluklarını daim etsin İNŞALLAH
aslında korkulacak bir şey olmadığını biraz olsun anladım tabi bu sizin başarı deneyimlerinizi açıkça anlatmanızdan ve bize destek olmanızdan kaynaklanıyor.bende dünkü denmemde ne kayganlaştırıcı ne krem nede başka bir şey kullandım herşey olağandı.eşim bu ilerlemeyi görünce o kadar mutlu olduki gece bile uykusundan uyanıp uyanıp öpücüklere boğdu beni.kim bilir olsa ne yapacak.biz en sonunda klasik pozisyonda karar kıldık diğer pozisyonlarda en ufacık bir yaklaşma olamadı bakıyorumda herkesin tercih ettiği ve başardığı pozisyon kadının üste ve yatağın ucundaki pozisyonlar ama bizim bunlarda hiç olmadı.ALLAH en kısa zamanda herkese başarı nasip etsin olanlarında mutluluklarını daim etsin İNŞALLAH
mrb arkadaslar nasılsınız .dun eşimle deneme yaptık.bıraz p....sın uc kısmı gırdı(özur dılıyorum bu arada)fakat esım dayanamadı tabı.ama eskısı gıbı degılım bu sıteyı tanımadan önce kesınlıkle yaklastırmıyodum ben bu işi yapamam dıyordum şimdi ise kendımı daha ıyı hıssedıyorum moral super yanıııı hepınızden Allah razı olsun
mrb arkadaslar nasılsınız .dun eşimle deneme yaptık.bıraz p....sın uc kısmı gırdı(özur dılıyorum bu arada)fakat esım dayanamadı tabı.ama eskısı gıbı degılım bu sıteyı tanımadan önce kesınlıkle yaklastırmıyodum ben bu işi yapamam dıyordum şimdi ise kendımı daha ıyı hıssedıyorum moral super yanıııı hepınızden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?