- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.261
inşalah canım ya 1.5 yıllık evlıyım artık yeter dıyorum :)
aaaa sakinnn bak 4,5 yili geciyor hatta evliligim ama yilma sakin ben o kadar cok tamam bitti bu sefer ugrasamam dedim ki ama ustune gideceksin aksine olacak insallah ayrilma burdan canim.
ucunu artık başlatabildiysen çok yakın diyim ben sana ozaman....çünkü olay kafanda bitmiş...en önemlisi bu canım...
fıkırdak arkadasım benim günaydın benide üye yap hemen ehühühühühü
Kızlar Elifnil'den haberiniz var mı?
Ne zamandır görmüyorum merak ettim...
Giriyor da ben mi rastlamıyorum acaba :44:
mrb arkadaslar nasılsınız .dun eşimle deneme yaptık.bıraz p....sın uc kısmı gırdı(özur dılıyorum bu arada)fakat esım dayanamadı tabı.ama eskısı gıbı degılım bu sıteyı tanımadan önce kesınlıkle yaklastırmıyodum ben bu işi yapamam dıyordum şimdi ise kendımı daha ıyı hıssedıyorum moral super yanıııı hepınızden Allah razı olsun
haklısın ecrın buranın bana okadar faydası oldukı kesınlıkle ayrılmam... benım gıbı olan arkadaslardan desteğinizi esırgemeyın yeter.çünkü sizlerın sayesınde ben bu duruma geldım yoksa hiç bi sey bılmıodum.
Arkadaşlar birbirimize destek olmak ne güzel çünlü burda herkes menfaatsiz yardım etmeye çalışıyor günümüzde günlük ilişkilerimizde insanlar birbirlerine karşılıksız yardım etmiyorlar malesefki eminim ben bu durumumu bir arkadaşıma söyleseydim şu anda herkes beni konuşuyordu tabi bu konuşanlarda benim iyilimi düşünür sözde ama özlerinde hiç de öyle olmayacağını biliyorum.o yüzden bu site bana çok iyi geldi bi silkelendim bi kendime geldim artık bu işin olacağına daha da inanıyorum 1.5 senem gitti bu illete 1.5 sene daha vermek gibi bir niyetim yok.hayat güzel yaşam güzel eşim güzel bunlara sahip herkes gibi benimde mutlu olmaya hakkım var ve bunun için çaba gösterecem dünkü denemem ve eşimin gözlerinde gördüğüm mutluluk inanın herşeye değer.tekrarlıyorum egzersiz yapan arkadaşlara inanın eğer vajinizde herhangi bir problem yoksa iananın acı yok ben bunu bizzat yaşayarak gördüm eşim baş parmağını soktuğunda o bile korkmuş bu parmak nereye gidiyor diye resmen vajım yutmuş parmağı.demekki beyni acı yok diye motive edersek beyin bir zman sonra pes ediyor ve sizin telkinlerinize cevap veriyor.ya çok yazdım neyse benimki bi nevi deşarj hepinize başarılar canlarım
ben burdayım izliorum artık sadece...ayol nerdesınız
:96::96:
ben burdayım izliorum artık sadece...
ayol nerdesınız
:96::96:
kızzzzzzzzzzzlar ben geldım canlarım benım ya su evde sızde olmasanız sıkıntıdan patlayacam yaaaaaaaaa
neden ızlıyorsun aaaaolur mu hıc
canım ben hiç konuşmuyormuşum hiç işe yaramıyormuşum o yüzden artık sadece takip edicem yenen arkadaşlar bikaç kişinin sayesinde yeniyorlarmış peki öyleyse bana gerek yok..
aa o nerden çıktı ya birisi bişey mi dedi canım sana
canım ben hiç konuşmuyormuşum hiç işe yaramıyormuşum o yüzden artık sadece takip edicem yenen arkadaşlar bikaç kişinin sayesinde yeniyorlarmış peki öyleyse bana gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?