Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaa sakinnn bak 4,5 yili geciyor hatta evliligim ama yilma sakin ben o kadar cok tamam bitti bu sefer ugrasamam dedim ki ama ustune gideceksin aksine olacak insallah ayrilma burdan canim.

haklısın ecrın buranın bana okadar faydası oldukı kesınlıkle ayrılmam... benım gıbı olan arkadaslardan desteğinizi esırgemeyın yeter.çünkü sizlerın sayesınde ben bu duruma geldım yoksa hiç bi sey bılmıodum.

Arkadaşlar birbirimize destek olmak ne güzel çünlü burda herkes menfaatsiz yardım etmeye çalışıyor günümüzde günlük ilişkilerimizde insanlar birbirlerine karşılıksız yardım etmiyorlar malesefki eminim ben bu durumumu bir arkadaşıma söyleseydim şu anda herkes beni konuşuyordu tabi bu konuşanlarda benim iyilimi düşünür sözde ama özlerinde hiç de öyle olmayacağını biliyorum.o yüzden bu site bana çok iyi geldi bi silkelendim bi kendime geldim artık bu işin olacağına daha da inanıyorum 1.5 senem gitti bu illete 1.5 sene daha vermek gibi bir niyetim yok.hayat güzel yaşam güzel eşim güzel bunlara sahip herkes gibi benimde mutlu olmaya hakkım var ve bunun için çaba gösterecem dünkü denemem ve eşimin gözlerinde gördüğüm mutluluk inanın herşeye değer.tekrarlıyorum egzersiz yapan arkadaşlara inanın eğer vajinizde herhangi bir problem yoksa iananın acı yok ben bunu bizzat yaşayarak gördüm eşim baş parmağını soktuğunda o bile korkmuş bu parmak nereye gidiyor diye resmen vajım yutmuş parmağı.demekki beyni acı yok diye motive edersek beyin bir zman sonra pes ediyor ve sizin telkinlerinize cevap veriyor.ya çok yazdım neyse benimki bi nevi deşarj hepinize başarılar canlarım

fıkırdak arkadasım benim günaydın benide üye yap hemen ehühühühühü

Bu fasulye 7, 5 lira
Hem kaynasın hem oynasın
Aman halimem yandan
Severim seni candan
Bu fasulye kaynamaz oldu
Halime kız oynamaz oldu
Aman halimem yandan
Severim seni candan
İki çatal bir de kaşık
İşlerimiz hep dolaşık
Aman halimem yandan
Severim seni candan

ahada bu sana cevabım olsun severim seni candan bebişim fıkırdıyom fıkırdıyom ama boşuna hala regülümmmm

Kızlar Elifnil'den haberiniz var mı?
Ne zamandır görmüyorum merak ettim...
Giriyor da ben mi rastlamıyorum acaba :44:

canımcım geçen yazmıştı elif babasında iyileşme varmış ama eşine moreli bozuktu biraz elifin... Allah babasına acil şifalar versin kocasınada akıl fikir versin diyorum :2:

ooooo yawru kuşum oldun sen oldun yakında bitirirsin sen bu işi hadi bakalım hayırlı işler bol sevişgenli günler

Canim helikon ayni durumdayiz ben Burdaki arkadaslarin sayesinde cesaretlendim yoksa bitirmistim kafamdan bu olAyi.ulennnn bağımlı ettiler beni resmen buraya

kesinlikle katılıyorum sana canım.insanlara zaten malzeme lazım dedikodu için.ben de eşimden biliyorum çalıştığı yerdeki bayanlardan birinin başına gelmiş bu durum ve bütün işyeri onu konuşuyomuş erkekler bile.konuşulacak neyi varsa artık.bu devirde insanlara güvenerek birşey anlatmaya gelmiyor.bizi bizden iyi kimse anlayamaz.ben de 1,5 yıllık evliyim ve senin gibi düşünüyorum bir 1,5 yılımı daha kesinlikle heba etmiycem.hep birlikte aşıcaz inşallah bu sorunu.

canım ben hiç konuşmuyormuşum hiç işe yaramıyormuşum o yüzden artık sadece takip edicem yenen arkadaşlar bikaç kişinin sayesinde yeniyorlarmış peki öyleyse bana gerek yok..

hoppala buda nerden çıktı tatlım.bence burda herkes işe yarıyor nasıl böle bişe düşünürsün.belki farkında değilsin sen ama söylediğin senin için önemi olmayan birşey başkası için çok önemli olabilir.sakın öyle düşünüp moralini bozma hiçyere.sen yazmaya devam et tatlım sanada fazlasıyla ihtiyacımız var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…