Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2-3 gündür forumu inceliorum da durum bu canım....neyse konuyu dağıtmiim ben...

şimdi bi oklavalık daha geldi heee noluyo anacım kim ne dedi ??? hem paylaşıyos hem eğleniyoruz hemde vajiyi yeniyoruz burada...üzülmek için forumda değil kimse...yanlış anlama olmuştur mutlaka forum açık ama yazamıyom sürekli patron beni atacak işten bu gidişle forumdan al maaşını dicek şimdi bi şarkı çığırayımda görün siz kargalar bile kaçar kesin

2-3 gündür forumu inceliorum da durum bu canım....neyse konuyu dağıtmiim ben...

öyle düşüncesi olan biri varsa halt etmiş bence.ben mi yanlış gördüm yani ben seni birilerine yardımcı olmaya çalışırken görüyorum hep.ben başarmadığım halde birilerine bi faydam dokunsun istiyorum sen başarmışsın bi de tabiki yazıcaksın.en doğal hakkın.sıkma sen canını

Yok ki senin bir yedeğinnnnnnnn
Kötü kedi Şerafettinnnnnnnn!
Söyle nasıl kıydın banaaaaaaa
Hem canındım hem ciğerinnnnnnnn

Kendimi bulamıyorummmmmmm beeeeennnn
Geri alamıyorum
Ben her gece rüyalardaaaaaaa
Hep sana hak veriyorum

Kendimi bunun için mi yorucammmmmm bennnnnn
Kalbimi bunun için mi kırıcammmmmm bennnnnn lalalalalalalala

geyik yapıyorum diye kovalayacaksınız beni artıkın

bu şarkımda terazi arkadaşımıza gelsinnnn kendini bunun içinmi yorucannnnn sennnnn kalbini bunun içinmi kırıcannnnn sennnnnn

ahh venüstenim ahhh

canım ben hiç konuşmuyormuşum hiç işe yaramıyormuşum o yüzden artık sadece takip edicem yenen arkadaşlar bikaç kişinin sayesinde yeniyorlarmış peki öyleyse bana gerek yok..

hicte bileeee kim demis bakayim onu
ulennn belki ben bile ise yariyorumdur burda hic bise yapamamis halimle lütfeennnn boyle seyler duymak istemyiorrum agzindan bir daha timam miiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…