Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en iyisini yapıyosun canım pozitif düşün pozitif olsun.insanın ümidi olunca aşamıycağı hiçbişey yoktur.

evet çok doğru.
olumlu düşünceye inanıyorum aynı şekilde olumsuzada hep olumsuzu düşünüp çektim zaten bu illeti başıma..
şimdi kovuyorum olumlu düşünerek.
birde ben egzersizlere başlamadım yani başyamadım kafamda bitirmeye çalışıyorum.
şimdi bide ara verince özlüyosun eşini daha da faydalı olur belki :)

isteyince özlem duyunca daha da kolay oluyor bence.sen kafanda bitir gerisi zaten çok kolay olucaktır.sen farkında bile olmassın arka arkaya gelir herşey.bi kere başlayınca devamı mutlaka geliyor.kendini hazır hissettiğinde başla hemen egsersize

Dilatörr...
Acilll

dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın...

İyi akşamlar kızlar...
Akşamları durgunlaşıyor burası...
Herkes iş yerinden mi giriyor ne :)
Eşimi bekliyorum biraz geç kalacak da bir bakayım dedim :)

kızlar reglim yarın bitiyor. yarın ve cuma günü deneme yapabiliriz, cumartesi günü memlekete gideceğiz 15 günlüğüne oralarda hayatta yapamam.en son bir eş parmağı denemesi yaptık bir kaç kere...ben bu iki gün de başarmak ve size mutlu haber yazmak istiyorum. regl dönemi deneme yapmadığım için uzaklaşmaktan korkuyorum .bu arada en son eş parmağı yapmıştık eş parmaı küçük bile kaldı içimde daha kalın bir şey deneyebiliriz diye düşündüm ve p...s denemek istedim eşim okadar heyecanlandı ki şaşkınlıktan , mutluluktan uzun süre ereksiyon halde kalamadı yoksa olacaktı bence, başı girmişti..olsun istiyorum yarın olacak olması için elimden geleni yapacağım...yarın eğer bir kaç damla regl devam ederse sorun olur mu sizce ben yine de denemek istiyorum..

benden uzun yaşıycaksın çilekli_şeker :26: bende size onu sorucaktım lütfennn yardım edin bana :26: reglin son günündeyim bikaç damlacık oldu sadece,ama bende daha yeniyim sonuçta vajiydim kısa bi süre önce, araya zaman girdi yapamıcam diye korkuyorum,acaba bugün denesem hala regl tam bitmedi diye sorun olurmuki?? olursa nolurki? hamile filan kalmam dimi

kızlar bu konuda çok bılgım yok ama bence tam olarak bıtmesını bekleyın ben olsam bekledrım,regl donemınde vajına kasları daha sıkı oluyo dıolar ama bıtımınde nasıl olur onu bılemem. sabırsızlanmakta haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…