- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.321
tamam çok sevinirim. linki belkiyorum :)
aslında korkulacak bir şey olmadığını biraz olsun anladım tabi bu sizin başarı deneyimlerinizi açıkça anlatmanızdan ve bize destek olmanızdan kaynaklanıyor.bende dünkü denmemde ne kayganlaştırıcı ne krem nede başka bir şey kullandım herşey olağandı.eşim bu ilerlemeyi görünce o kadar mutlu olduki gece bile uykusundan uyanıp uyanıp öpücüklere boğdu beni.kim bilir olsa ne yapacak.biz en sonunda klasik pozisyonda karar kıldık diğer pozisyonlarda en ufacık bir yaklaşma olamadı bakıyorumda herkesin tercih ettiği ve başardığı pozisyon kadının üste ve yatağın ucundaki pozisyonlar ama bizim bunlarda hiç olmadı.ALLAH en kısa zamanda herkese başarı nasip etsin olanlarında mutluluklarını daim etsin İNŞALLAH
kızlar bu konuda çok bılgım yok ama bence tam olarak bıtmesını bekleyın ben olsam bekledrım,regl donemınde vajına kasları daha sıkı oluyo dıolar ama bıtımınde nasıl olur onu bılemem. sabırsızlanmakta haklısınız
tşklr arkadaşlar ilginizebence ama bakın benceeeee....eşiniz prez...taksın sizde anestol gibimsi kaygan bişey sürün deneyin....ben olsam yapardım:44::44:
Günaydın kızlarrrrr...
gunaydın canım nbr nasılsın?
İyiyim tatlım bugün reglim dolayısıyla sancılarım bitiyor...
Dün yeni kutuya başladım...
Senden naber canım?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kisme yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu]
kızlar reglim yarın bitiyor. yarın ve cuma günü deneme yapabiliriz, cumartesi günü memlekete gideceğiz 15 günlüğüne oralarda hayatta yapamam.en son bir eş parmağı denemesi yaptık bir kaç kere...ben bu iki gün de başarmak ve size mutlu haber yazmak istiyorum. regl dönemi deneme yapmadığım için uzaklaşmaktan korkuyorum .bu arada en son eş parmağı yapmıştık eş parmaı küçük bile kaldı içimde daha kalın bir şey deneyebiliriz diye düşündüm ve p...s denemek istedim eşim okadar heyecanlandı ki şaşkınlıktan , mutluluktan uzun süre ereksiyon halde kalamadı yoksa olacaktı bence, başı girmişti..olsun istiyorum yarın olacak olması için elimden geleni yapacağım...yarın eğer bir kaç damla regl devam ederse sorun olur mu sizce ben yine de denemek istiyorum..
gunaydın canım ben burdayımmm
nbr cnm nasılsınnnn?
pişttttttt naber hatunlar ???
iyilik güzelim senden naber ???
ne olsun bebişim sebepsiz bi şekilde kıkırdıyorum havadanmıdır sudanmı bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?