Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam çok sevinirim. linki belkiyorum :)

canım özeline şimdi attım resmi.. işlerim çoktu yeni girebildim fazla kalmıcam zaten...

canım eğer egzersiz de yapmıyorsun benim başardığım yoldan gdiyorsun diyebilirim.. Ben hiç üstte olamadım öyle daha çok korktum.. Ben hep klasik pozisyonda denedim ama yatak ucu da klasiğe çok benziyo sadece eş ayakta ve o şekilde inan çok kolay oluyo biz o şekilde yendik.. Şuan çok çok rahatız.. Sormak istediğin bir şey olursa diğer arkadaşlar gibi seve seve yardımcı olurum...

terazi88 canım benim senin yol göstermelerini unutmadım hala da yardımcı olmaya çalışıyorsun... Başarıpta burda kalan nadir arkadaşlardansın..Hiç aksi birşey düşünme...Sevgiler

bence ama bakın benceeeee....eşiniz prez...taksın sizde anestol gibimsi kaygan bişey sürün deneyin....ben olsam yapardım:44::44:
tşklr arkadaşlar ilginize

selam kızlar yeni yeni gelişmler var çok güzel.....bizde hala deneme aşamalarındayız alışamadık zamanla olucak inşallah vazgeçmek yok hepimiz içinnnn .)))

cnm 8 günü geçtiyse reglin deneyebilirsin 8den sonra özür oluyor sonucta gusül alınıp namaz kılınabiliyor 8 günden sonra ozaman ilişki olur diye düşünüyorum :)))

çok komik bişey sölicektim ama sayfa geyiğe dönüyor egsersiz yapan arkadaşlar kızcak bana dağıtmayınnn ulen konumuzu diyecekler neyse başka sayfada söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…