- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.341
kesinlikle katılıyorum sana canım.insanlara zaten malzeme lazım dedikodu için.ben de eşimden biliyorum çalıştığı yerdeki bayanlardan birinin başına gelmiş bu durum ve bütün işyeri onu konuşuyomuş erkekler bile.konuşulacak neyi varsa artık.bu devirde insanlara güvenerek birşey anlatmaya gelmiyor.bizi bizden iyi kimse anlayamaz.ben de 1,5 yıllık evliyim ve senin gibi düşünüyorum bir 1,5 yılımı daha kesinlikle heba etmiycem.hep birlikte aşıcaz inşallah bu sorunu.
pişttttttt naber hatunlar ???
iyiyim canım sen nasılsın
ne olsun bebişim sebepsiz bi şekilde kıkırdıyorum havadanmıdır sudanmı bende anlamadım
yok anacım kırmızılardayım nerden olsun bebişben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığıma ticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:
günaydııııııınnnnnn herkese.finale 2 gün kaldı
Allah iyiliğini versin hakkaten he ne güzel işte evliliğim ilk günkü tazeliğinde gibi olmuş bu eksiyede düşermi bu acaba :)))) nerden yaptın bunu sen daisypath sitesindenmi bende yaptım ama buraya nasıl ekliyeceğimi bulamadım(
günaydiiin kizlarrrrr
dun gece gene benim kadim dostum olan kulak cubugunu denedimalabildim gene.sonra da kendi icadim olan bir aparatla (isaret parmagim kalinliginda) onunda ilk bogumunu yapabildim simdilik bu kadar ilerleyebildim bacilar insallah daha da guzel haberler veirrim tez zamanlarda
yok anacım kırmızılardayım nerden olsun bebişben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığıma ticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:
balım ben bunu yapalı çok oldu hiç bişey hatırlamıyorumki çok uğraşmıştım onu hatırlıyorum sadece şimdi gir desen bulamam nerden ne yaptım hiç bi fikrim yok....allahımmm türümün son örneğimiyim neyim neden benim başıma bunlar gelirvenüsten button muyum neyim benjamin gibi bebekliğime geri dönersem kocişim bana bakarmı acep
Hiç güleceğim yoktu valla venüsüm
hee venüztenim bende merak ettim iyice anlatır mısın bi istersen özelden at arkidişler kızmasın.....bi de site tamamen ingilizce accık zor anlıossyok anacım kırmızılardayım nerden olsun bebişben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığıma ticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:
oo süper devam cnm durmak yok nefes alıp ver bide popoya dogru deliğin yönü eger ıkınıp ittirdiginde gitmiyorsa yanlış açı bende yasadım çünkü azcık popoya dogru yani asagı dogru ittirdiginde ıkınınca cok rahat gidiyor ok bide öle dene cnm.kayganlastırıcı ve prez. kullan mantar kapma sonra.
anacım ben sabahtan beri gülüyorum hatta bi ara düşündüm acaba bu evlilik yıldönümüne kaç gün kaldığınımı hesaplıyor dedim herkesinkine baktım kimseninki geri saymamış bi benimki saymış :83:eşim bunu duysa beni furur adam bilgisayar mühendisi karısı 1 tickeri beceremiyor :90::90::90:
Hahaha :)
Seninki evlilik yıldönümüne geri sayıyor
Değiştir kız yapabilirsin, valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?