Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle kılzar beni örnek alın 3.5 yıllık evliyim bir hiç ugruna heba ettim şimdi çocugum dogmustu büyümüştü bile. işe yeni girdi,m çünkü evde kendim büyütürdüm ama herşeyin hayırlısı o yüzden sizleri görünce seviniyiorum zaman cok cabuk geciyor bu kadar basit bişey için yarına bile ertelemeyin derim çünkü ben bugun yarın bugun yarın diye diye bekledim cok şükür kurtuldum ama bosuna beklemişim dedim yapınca :)))) sizde hiç durmayınm lütfen kızlar biran önce yenmeye bakın egz. düzenli yapın ...

yok anacım kırmızılardayım nerden olsun bebiş ben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığıma ticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:

Allah iyiliğini versin hakkaten he ne güzel işte evliliğim ilk günkü tazeliğinde gibi olmuş bu eksiyede düşermi bu acaba :)))) nerden yaptın bunu sen daisypath sitesindenmi bende yaptım ama buraya nasıl ekliyeceğimi bulamadım(

günaydiiin kizlarrrrr

dun gece gene benim kadim dostum olan kulak cubugunu denedimalabildim gene.sonra da kendi icadim olan bir aparatla (isaret parmagim kalinliginda) onunda ilk bogumunu yapabildim simdilik bu kadar ilerleyebildim bacilar insallah daha da guzel haberler veirrim tez zamanlarda

balım ben bunu yapalı çok oldu hiç bişey hatırlamıyorumki çok uğraşmıştım onu hatırlıyorum sadece şimdi gir desen bulamam nerden ne yaptım hiç bi fikrim yok....allahımmm türümün son örneğimiyim neyim neden benim başıma bunlar gelir venüsten button muyum neyim benjamin gibi bebekliğime geri dönersem kocişim bana bakarmı acep

oo süper devam cnm durmak yok nefes alıp ver bide popoya dogru deliğin yönü eger ıkınıp ittirdiginde gitmiyorsa yanlış açı bende yasadım çünkü azcık popoya dogru yani asagı dogru ittirdiginde ıkınınca cok rahat gidiyor ok bide öle dene cnm.kayganlastırıcı ve prez. kullan mantar kapma sonra.

Hiç güleceğim yoktu valla venüsüm

hakkaten heee tam benjamin oldu bu bakar niye bakmasın hemde vajiyi hiç yaşamamış olursun fenamı :)))

Eki Görüntüle 133525 kızlar bakın ne buldum . vajiyi bukadar gözünde büyüten ark. bakın bukadar esniyor. korkup kactıgınız yok delik yok dediğiniz yer herkeste varda biz uzaylımıyız popomuzdan uyduruyoruz işte :)))))))) herhalde p... bukadar büyük deil :)))))))))))))

Hiç güleceğim yoktu valla venüsüm

anacım ben sabahtan beri gülüyorum hatta bi ara düşündüm acaba bu evlilik yıldönümüne kaç gün kaldığınımı hesaplıyor dedim herkesinkine baktım kimseninki geri saymamış bi benimki saymış :83:eşim bunu duysa beni furur adam bilgisayar mühendisi karısı 1 tickeri beceremiyor :90::90::90:

hee venüztenim bende merak ettim iyice anlatır mısın bi istersen özelden at arkidişler kızmasın.....bi de site tamamen ingilizce accık zor anlıoss

evet canim nefes hareketi olmadan asla zatendedigin gibi ya aciyi ayarlayamadim yada cok yorgundum ondan oldu.bide ameliyat eldiveni varya onunda deniyorum iyimi acaba yoksa prez.alim mi ????

Hahaha :)
Seninki evlilik yıldönümüne geri sayıyor
Değiştir kız yapabilirsin, valla bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…