- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.361
yok anacım deiştirmeyecem 2 saat onunla hiç uğraşamam hem baktıkça kıkırdıyorum eksiye geçerse ne olacak ben tekrar kızmı olacam bekarmı kalacam çok merak ediyorum
cnm sabah sabah bu muhabbet iyi oldu gerçekten güldürdün bizi...ben de dün kısır yaptım nar ekşisi yerine pekmez koydum..herkes acıkmış içerden mis gibi kısır kokusu geliyor bi de yeşillikler falan güzel bi sofranın ardından pekmezli kısır ...
yok anacım kırmızılardayım nerden olsun bebişben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığıma ticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:
günaydiiin kizlarrrrr
dun gece gene benim kadim dostum olan kulak cubugunu denedimalabildim gene.sonra da kendi icadim olan bir aparatla (isaret parmagim kalinliginda) onunda ilk bogumunu yapabildim simdilik bu kadar ilerleyebildim bacilar insallah daha da guzel haberler veirrim tez zamanlarda
o iştahla yiyip de ondan sonraki suratlarını çok merak ettimm
Eki Görüntüle 133525 kızlar bakın ne buldum . vajiyi bukadar gözünde büyüten ark. bakın bukadar esniyor. korkup kactıgınız yok delik yok dediğiniz yer herkeste varda biz uzaylımıyız popomuzdan uyduruyoruz işte :)))))))) herhalde p... bukadar büyük deil :)))))))))))))
yok anacım deiştirmeyecem 2 saat onunla hiç uğraşamam hem baktıkça kıkırdıyorum eksiye geçerse ne olacak ben tekrar kızmı olacam bekarmı kalacam çok merak ediyorum
cnm sabah sabah bu muhabbet iyi oldu gerçekten güldürdün bizi...ben de dün kısır yaptım nar ekşisi yerine pekmez koydum..herkes acıkmış içerden mis gibi kısır kokusu geliyor bi de yeşillikler falan güzel bi sofranın ardından pekmezli kısır ...
amannnnnn kuzum sen naptınnn öyle
gitti güzelim kısır
Eki Görüntüle 133525 kızlar bakın ne buldum . vajiyi bukadar gözünde büyüten ark. bakın bukadar esniyor. korkup kactıgınız yok delik yok dediğiniz yer herkeste varda biz uzaylımıyız popomuzdan uyduruyoruz işte :)))))))) herhalde p... bukadar büyük deil :)))))))))))))
canım benım yavas yavas ılerlıyorsun sende. basarman yakındır bacım.
yupppiiiii insallah canim.ne diyordum ben hep su kapikuleyi bir gecebilsem gerisi gelir insallah diye
yaaaa niye egzersiz yapanlar yokk burda niye yazmiyonuz bacilarrrrr
yazinda bizde fikir edinelim yahuuuu
özel msjda takılı kaldım 10 dk. o yüzden yazamıyorum benim takip edin anacımmm yeni bi konu şettirdimburadada arkadaşların dikkatini dağıtmak istemiyorum
valla ben şu an regliyim...ama bi türlü parmak egzersizini yapamıyrm sadece bi bogum kadara alabılıyrdum kendım kulak çöpüyle fln bi aparat yaptım parmaktan daha kalın onuda yarıya kadar alabıldım sayılır da sürekli p...s denemesi yapıyrm çünkü o diğerlerinden daha rahat oluyr artık olacak gibi yani regl bitsin bakalım ne olcak.benim durum böyle canm
iyi canim sevindim senin adina.ben de parmagi yapamiyorum kendime aparat yaptimsimdilik onunla deneyecem.hadi reglin bitsin insallah sende bitir bu isi de rahatla insallah canim yaa
aynen bende senın gibiyim işte kendi parmağımla yapmayı bi türlü kabullendiremiyrm beynime inşallah bi an önce biterde kurtuluruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?