Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok anacım deiştirmeyecem 2 saat onunla hiç uğraşamam hem baktıkça kıkırdıyorum eksiye geçerse ne olacak ben tekrar kızmı olacam bekarmı kalacam çok merak ediyorum

cnm sabah sabah bu muhabbet iyi oldu gerçekten güldürdün bizi...ben de dün kısır yaptım nar ekşisi yerine pekmez koydum..herkes acıkmış içerden mis gibi kısır kokusu geliyor bi de yeşillikler falan güzel bi sofranın ardından pekmezli kısır ...

o iştahla yiyip de ondan sonraki suratlarını çok merak ettimm

allah ben sana ne dıyım emi . kız keske devamlı gerıye saysak bacım hec yaslanmasak ne ıyı olurdu

canım benım yavas yavas ılerlıyorsun sende. basarman yakındır bacım.

özel msjda takılı kaldım 10 dk. o yüzden yazamıyorum benim takip edin anacımmm yeni bi konu şettirdim buradada arkadaşların dikkatini dağıtmak istemiyorum

canım gercekten supersın. arastırmacı kimliğinden dolayı tebrik ediyorum senı

Son düzenleme:

amannnnnn kuzum sen naptınnn öyle
gitti güzelim kısır

ayyy o nasıl şekildir öyle valla çocuk çıkıyor koca delik diyorlardı ama gözle görmek kadar etkili olmuyomuş.anam biz ne yapmışız koca deliği iğne deliğine çevirmişiz sonrada ahhh vahhh.tühhh bizim kafamızın içini daraltan zihniyetlere.kızlaaarrrrr gevşeyin bakın nasılda açılıyomuşşş vayyyy beeee

yaaaa niye egzersiz yapanlar yokk burda niye yazmiyonuz bacilarrrrr
yazinda bizde fikir edinelim yahuuuu

valla ben şu an regliyim...ama bi türlü parmak egzersizini yapamıyrm sadece bi bogum kadara alabılıyrdum kendım kulak çöpüyle fln bi aparat yaptım parmaktan daha kalın onuda yarıya kadar alabıldım sayılır da sürekli p...s denemesi yapıyrm çünkü o diğerlerinden daha rahat oluyr artık olacak gibi yani regl bitsin bakalım ne olcak.benim durum böyle canm

özel msjda takılı kaldım 10 dk. o yüzden yazamıyorum benim takip edin anacımmm yeni bi konu şettirdim buradada arkadaşların dikkatini dağıtmak istemiyorum

ya venüs valla bende merak ettim sen yaz ya bak maşallah herkesin keyfi yerinde azıcık güler geçeriz.hem gülerken vajide açılıyo iyi gelir egzersiz yapan arkadaşlara

iyi canim sevindim senin adina.ben de parmagi yapamiyorum kendime aparat yaptim simdilik onunla deneyecem.hadi reglin bitsin insallah sende bitir bu isi de rahatla insallah canim yaa

iyi canim sevindim senin adina.ben de parmagi yapamiyorum kendime aparat yaptim simdilik onunla deneyecem.hadi reglin bitsin insallah sende bitir bu isi de rahatla insallah canim yaa

aynen bende senın gibiyim işte kendi parmağımla yapmayı bi türlü kabullendiremiyrm beynime inşallah bi an önce biterde kurtuluruz hepimiz

aynen bende senın gibiyim işte kendi parmağımla yapmayı bi türlü kabullendiremiyrm beynime inşallah bi an önce biterde kurtuluruz hepimiz

insallah canim.hepimiz icin dua ediyorum zaten.bitecek allahin izniyle benim bunlari yapabilmem bile mucize gibi oraaya bakamiyordum ben yaaa allahim daha iyi etsin insallah.nefesi unutma canim cok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…