- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.381
insallah canim.hepimiz icin dua ediyorum zaten.bitecek allahin izniyle benim bunlari yapabilmem bile mucize gibi oraaya bakamiyordum ben yaaa allahim daha iyi etsin insallah.nefesi unutma canim cok iyi geliyor.
ya venüs valla bende merak ettim sen yaz ya bak maşallah herkesin keyfi yerinde azıcık güler geçeriz.hem gülerken vajide açılıyo iyi gelir egzersiz yapan arkadaşlara
bu hafta sonu 5-6 kişiden başardım haberi bekliyorum ona göre elinizi çabuk tutun kızlarhepiniz formunuzdasınız ve psikolojikman süpersiniz olmaması için hiç bir neden yok yani
BEBİŞİM SABAHKİ BENİ KOPARAN MEVZU ŞUYDU :
ben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığımaticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:
inşalllahhhhhhhhhhh.....
oofffff sıkıldımm:78::78:
o neeeeeeeeeeeee
ayy kızlar aklıma ne geldi bakın şimdi.benim 2 gün sonra reglim bitiyor ondan sonra şu yarım kalan işimi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.ben ne yapayım diyorum gelinliğimi giyeyim o akşam gerdeğe girer gibivalla içimde kaldı nasıl olur ha
BU HAFTA SONU 5-6 KİŞİDEN BAŞARDIM HABERİ BEKLİYORUM ONA GÖRE ELİNİZİ ÇABUK TUTUN KIZLARHEPİNİZ FORMUNUZDASINIZ VE PSİKOLOJİKMAN SÜPERSİNİZ OLMAMASI İÇİN HİÇ BİR NEDEN YOK YANİ
ayyy o nasıl şekildir öyle valla çocuk çıkıyor koca delik diyorlardı ama gözle görmek kadar etkili olmuyomuş.anam biz ne yapmışız koca deliği iğne deliğine çevirmişiz sonrada ahhh vahhh.tühhh bizim kafamızın içini daraltan zihniyetlere.kızlaaarrrrr gevşeyin bakın nasılda açılıyomuşşş vayyyy beeee
ya gördünmü şekerim gözünüzde büyüttüğünüz şey nasılda kocaman esniyor:)))
evet canim nefes hareketi olmadan asla zatendedigin gibi ya aciyi ayarlayamadim yada cok yorgundum ondan oldu.bide ameliyat eldiveni varya onunda deniyorum iyimi acaba yoksa prez.alim mi ????
valla canım ağzım gözüm açık kaldı .eline sağlık paylaşım için tşk beynim açıldı
ayy kızlar aklıma ne geldi bakın şimdi.benim 2 gün sonra reglim bitiyor ondan sonra şu yarım kalan işimi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.ben ne yapayım diyorum gelinliğimi giyeyim o akşam gerdeğe girer gibivalla içimde kaldı nasıl olur ha
wowwwww super fikir canim.bence de giy degisiklik olur hem
benimki kiralikti satin almis olsam bende giyerdim.gerci hayatta olmaz bana su halimle ama fermuari acik birakirdim zaten 2 dk.sonra acilmayacak mi
tabi cnm bırak acılsın :)))Eki Görüntüle 133584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?