Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah canim.hepimiz icin dua ediyorum zaten.bitecek allahin izniyle benim bunlari yapabilmem bile mucize gibi oraaya bakamiyordum ben yaaa allahim daha iyi etsin insallah.nefesi unutma canim cok iyi geliyor.

ewet kesinlikle nefes egzersizi çok ii derin derin nefes alıp rahatlıyorm bende şimdi eski halime göre çok iyiyim tamamen kurtulmak nasip olsun en yakın zamanda bütün vajililere burası çok faydalı doktordan alamadıgım herseyi burda buldum süper herkes

ya venüs valla bende merak ettim sen yaz ya bak maşallah herkesin keyfi yerinde azıcık güler geçeriz.hem gülerken vajide açılıyo iyi gelir egzersiz yapan arkadaşlara

BEBİŞİM SABAHKİ BENİ KOPARAN MEVZU ŞUYDU :

ben varya ben su katılmamışım sabahtan beri kopuyom salaklığıma ticker mı ne bişey var ya altta çıkan zımbırtı ben onu nasıl yaptıysam yanlış bi haltlar karıştırmışım normalde 1,5 yıl oldu evleneli tickerim geri sayıyor geçen gün baktım 8 aylık evliydim şimdi bakıyom 7 ye inmiş herkesinki ileri sarar benimki geri sarıyor 7 ay sona gerdeğe girecem hepinizi düğünüme beklerim :84:

BU HAFTA SONU 5-6 KİŞİDEN BAŞARDIM HABERİ BEKLİYORUM ONA GÖRE ELİNİZİ ÇABUK TUTUN KIZLAR HEPİNİZ FORMUNUZDASINIZ VE PSİKOLOJİKMAN SÜPERSİNİZ OLMAMASI İÇİN HİÇ BİR NEDEN YOK YANİ

hımmm neyse tatlım gerdeğine bu defa rahat girersin en azından

ayy kızlar aklıma ne geldi bakın şimdi.benim 2 gün sonra reglim bitiyor ondan sonra şu yarım kalan işimi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.ben ne yapayım diyorum gelinliğimi giyeyim o akşam gerdeğe girer gibi valla içimde kaldı nasıl olur ha

aynen bende katılıyorum haftasonu istanbuldayım nete giremiycem pazartesi işe geldiğimde güzel haberleri görmek istiyorum ona göre yoksa oklavam hazır:))

yaaaa hepimiz şu koca kafalarımıza sokalım diye ekledim ii yapmısım dimi hepiniz bilg.masaüstü yapın gidip gelip bakın beyne dogru sinyal gitsin :))))

wowwwww super fikir canim.bence de giy degisiklik olur hem
benimki kiralikti satin almis olsam bende giyerdim.gerci hayatta olmaz bana su halimle ama fermuari acik birakirdim zaten 2 dk.sonra acilmayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…