- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.401
kizzzz niye guluyon kim acaba evlendikten sonra bir yil icinde 25 kilo almistir.tig gibiydim tig ucak hostesligi icin basvuru yapacaktim iyiki yapmamisim ulen bu halime geldigimde kovarlardi beni tekme tokat
ulen vaji beni ne hallere getirdin sen biktim ulen senden pesimi birak artik:95:
tabi cnm bırak acılsın :)))Eki Görüntüle 133584
kizzzz niye guluyon kim acaba evlendikten sonra bir yil icinde 25 kilo almistir.tig gibiydim tig ucak hostesligi icin basvuru yapacaktim iyiki yapmamisim ulen bu halime geldigimde kovarlardi beni tekme tokat
ulen vaji beni ne hallere getirdin sen biktim ulen senden pesimi birak artik:95:
ayy kızlar aklıma ne geldi bakın şimdi.benim 2 gün sonra reglim bitiyor ondan sonra şu yarım kalan işimi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.ben ne yapayım diyorum gelinliğimi giyeyim o akşam gerdeğe girer gibivalla içimde kaldı nasıl olur ha
maşallah canım naptın senbende formumu koruyayım diye sabahları plates yapıyorum şimdi vücudumu kullanma zamanı ayyy seksi kadın olmak lazım
25 kilo muuu...cicim ne yaptın sen öle ::
ayy kızlar aklıma ne geldi bakın şimdi.benim 2 gün sonra reglim bitiyor ondan sonra şu yarım kalan işimi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.ben ne yapayım diyorum gelinliğimi giyeyim o akşam gerdeğe girer gibivalla içimde kaldı nasıl olur ha
Biz dün deneme yapamadık çünkü eşim çok yorgundu ama ben çok istekliydim sanki yarım kalan işimi yarıda bırakmış gibi hissediyorum kendimi ama malesefki haftaya salıya kadar hiç bir şey olamaz çünkü eşim çok yoğun olacak sınavı var çünkü yorgun oluncada ereksiyon zorluğu oluyor artık eşiim rahatlayınca deneme yaparız.artık ben herşeyı olağan durumuna bıraktım emla kayganlaştırıcı hiç bir şey kullanmayacam bırak herşey normal olsun insan onları yapınca doğallığını kaybediyor şevişme hevesi gidiyor ne dersiniz bir müddette böyle denemeliyim hayırlısı artık
sizhepiniz birden bişey mi içtinizbu ne enerji yahuu fıkır fıkırsınız
kızlar google a vajina yazın sadece görsellerde arama yaptırın bi sürü böye foto çıkıyor. p.... giriş anında vajinin nasıl esnediği falanda var ben foruma koyamadım. bakın bi.
evet cnm p..giriş anında vaji inanılmaz esniyor.bu resimleri tüm vajilerin ve vaji deliğinin olmadığını düşünenlerin görmesi lazım.paylaşımın için saol
kesinlikle herkes baksın lütfen
Baktim Canim paylasim Icin sagol.hakketen ya acaba ben beynimde cizdigim resmi nerden buldumda bu Kadar Buyuttum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?