Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallah canım naptın senbende formumu koruyayım diye sabahları plates yapıyorum şimdi vücudumu kullanma zamanı ayyy seksi kadın olmak lazım

25 kilo muuu...cicim ne yaptın sen öle ::

tatlımm harika bir fikir bence kesinlikle yapmalısın...eşine çok büyük süpriz olur..benim gelinliğim dursa yapardım valla

maşallah canım naptın senbende formumu koruyayım diye sabahları plates yapıyorum şimdi vücudumu kullanma zamanı ayyy seksi kadın olmak lazım

yap canim yap ben cok sacma bir sebepten aldim bu kadar kiloyu zaten.bu arada pilatesteki nefes egzersizleri de cok yol gosterir sana.cunku biliyorsun egzersiz+nefes ikisi beraber pilateste de.
ayy benim gittigim yerde de bir alet var oturuyorsun bacaklarini biseye geciriyorsun acip kapatiyorsun ama ilk zaman yapamadim kadin da geldi dediki bacaklarini hic acamiyorsun ameliyatli falan misin demez miiiiayyy bir kotu oldum ama simdi alistim sizin sayenizde wuwuuwuwuwuuw

25 kilo muuu...cicim ne yaptın sen öle ::

sorma canim yaa cok cahildim o zamanlar:78:
ilk evlendigim yil vaji oldugumu kabul mu etmiyordum neydi sanki surekli her an olacak hissi vardi icimde egzersiz falan yok tabiki.bide bebek olacak diye odum patliyordu.hani olurya bin anda oluverir bide hamile kalirim diye dusunuyordu benim su huysuz beynim.korkuma sebep dogum kontrol hapi kullaniyordum.eee tabi iliski yok adet gunlerim duzenli ilac da bir sekilde tepki verecek.ama cok sukur hormonlarimi bozmadi.esim diyordu surekli birak sunu diye gizli gizli icerdim.ahhh iste akilsiz kafaa ne olcak simdi de bebek bebek diye yirtinirim

eski yazılardan hatırladığım kadarıyla bocuss arkadaşımız da senin yapmak istediğin gibi gelinliğini giymişti ve o gece başarmıştı tabi yanlış hatırlamıyorsam.

kız ecrin nettin yavrum senneyse artık vajiyi başarınca kilo vermeye başlarsın heralde

kızlar google a vajina yazın sadece görsellerde arama yaptırın bi sürü böye foto çıkıyor. p.... giriş anında vajinin nasıl esnediği falanda var ben foruma koyamadım. bakın bi.

Biz dün deneme yapamadık çünkü eşim çok yorgundu ama ben çok istekliydim sanki yarım kalan işimi yarıda bırakmış gibi hissediyorum kendimi ama malesefki haftaya salıya kadar hiç bir şey olamaz çünkü eşim çok yoğun olacak sınavı var çünkü yorgun oluncada ereksiyon zorluğu oluyor artık eşiim rahatlayınca deneme yaparız.artık ben herşeyı olağan durumuna bıraktım emla kayganlaştırıcı hiç bir şey kullanmayacam bırak herşey normal olsun insan onları yapınca doğallığını kaybediyor şevişme hevesi gidiyor ne dersiniz bir müddette böyle denemeliyim hayırlısı artık

tabiki tatlım cinsellik büyülü bişey biz aman dur krem su bu derken kocişlerimizin ereksiyon kaybı oluyor. bide yanlarında egz. yapmamak lazım tavsiyemdir. siz hazırlık yapın kocişinizi cagırın :)
hatta kayganlastırıcıyı vajiye sıkın içeri :))) kocişiniz bilmesin :))

kızlar google a vajina yazın sadece görsellerde arama yaptırın bi sürü böye foto çıkıyor. p.... giriş anında vajinin nasıl esnediği falanda var ben foruma koyamadım. bakın bi.

evet cnm p..giriş anında vaji inanılmaz esniyor.bu resimleri tüm vajilerin ve vaji deliğinin olmadığını düşünenlerin görmesi lazım.paylaşımın için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…