- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.421
ayyy ben görsellere vaji yazdım iğrenç şeyler çıktı bıyyykkk....sen ne yazdıydın kıss
hımmm neyse tatlım gerdeğine bu defa rahat girersin en azından
ayy kızlar aklıma ne geldi bakın şimdi.benim 2 gün sonra reglim bitiyor ondan sonra şu yarım kalan işimi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.ben ne yapayım diyorum gelinliğimi giyeyim o akşam gerdeğe girer gibivalla içimde kaldı nasıl olur ha
biz daha yapamıoruz millet kullanmış tüketmiş de estetiğini yaptırıoo
dimi canım yaa bizim anamız ağlıo millet zevkine daraltıogecen gun gazetede okudum artik yeni trend evlilik yildonumlerinde eslerine kadinlar vajilerini daralttirarak supsiz yapiyolarmiss.anam ben genisletecem diye canim cikiyor
dimi canım yaa bizim anamız ağlıo millet zevkine daraltıo
hıımm gelinlik fantazim tutmuş tamamdır yapacamiçine girebilirim canım 6 ayda çok fazla kilo almadım size anlatırım olanları umarım fosslamam bu defa.:26::26:
dimi canım yaa bizim anamız ağlıo millet zevkine daraltıo
ok canim bekliyoruz haberleri.
bana bak kizzz bu hafta evini iyice temizle,yemekleri yap at dolaba ok.cunku yeni gelin is yapmaz canim
gecen gun gazetede okudum artik yeni trend evlilik yildonumlerinde eslerine kadinlar vajilerini daralttirarak supsiz yapiyolarmiss.anam ben genisletecem diye canim cikiyor
hay Allah seni vajiliyim diyon ama fantazi bol maşallah edepsiz seni
yaaa kıslar size bişey sorucam alakasız gerçi ama ben avatar fln koyamıyrm nie acaba:44:
vaji derdini çek alışana kadar yok parmakla yok başka bişe sok uğraş didin olsun bu iş,sonra genişledi haydiii bukezde daralt bir operasyon daha ne bitmez çilemiz varmış:84::84::84:
yahu kac yillik evliyiz o kadar kadindan fantazi dinledim ki hepsi aklimda yeneyim bende deneyecem sirayla
valla özelden yazsana bendeki bitince senin arşivden faydalanayım
o zaman gene bulusuruz baska bir topik acariz vajilerini daraltmak isteyen eski vajinismuslular diye
o zaman gene bulusuruz baska bir topik acariz vajilerini daraltmak isteyen eski vajinismuslular diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?