Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hımmm neyse tatlım gerdeğine bu defa rahat girersin en azından

anacım gerdeğe girecem girmesinede karnımda bi fasulyecikde olursa ne komik olur ama o bile döner bana poposuyla güler

giy tabi yawrucum fantazi olur içine olurmusun ki

hıımm gelinlik fantazim tutmuş tamamdır yapacamiçine girebilirim canım 6 ayda çok fazla kilo almadım size anlatırım olanları umarım fosslamam bu defa.:26::26:

hıımm gelinlik fantazim tutmuş tamamdır yapacamiçine girebilirim canım 6 ayda çok fazla kilo almadım size anlatırım olanları umarım fosslamam bu defa.:26::26:

ok canim bekliyoruz haberleri.
bana bak kizzz bu hafta evini iyice temizle,yemekleri yap at dolaba ok.cunku yeni gelin is yapmaz canim

vaji derdini çek alışana kadar yok parmakla yok başka bişe sok uğraş didin olsun bu iş,sonra genişledi haydiii bukezde daralt bir operasyon daha ne bitmez çilemiz varmış:84::84::84:

hay Allah seni vajiliyim diyon ama fantazi bol maşallah edepsiz seni

yahu kac yillik evliyiz o kadar kadindan fantazi dinledim ki hepsi aklimda yeneyim bende deneyecem sirayla

yaaa kıslar size bişey sorucam alakasız gerçi ama ben avatar fln koyamıyrm nie acaba:44:

[
hay gozunu sevdigimin sabahtan beri bende onu ariyorum bir yerden koydum ama bulamiyorum simdi/B]

ben geldiiiiiiiiiiiiiiim ayyyy merak ettim şu fantazileri bende bilmek istiyoruuuuuuummmmm kocişi çıldırtmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…