Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu arada ben bi şey söylemek isterim benim bu kadar istekli olduma bakmayın ben daha vajıme yabancıyım herşeyi eşime yaptırıyorum birz kolaycımıyım yoksa korkakmıyım bilmiyorum ama korkaklık tarafım ağır basıyor kızlar bayan azdırıcı haplar ne varmış onlardan alsak acaba işe yararmı bu da bir öneri tabi bu yolda yapılan herşey mübahtır diye bakıyorum ben.aslında hiç birimizde cinsel istek bakımından bir isteksizlik olduğunu düşünmüyorum ama sanki o an gelince şehvetimizin taban yaptığı aşikar işte bu haplar o anda devreye girermi acaba?

ayyyyyy koptummm tatlııımmmm valla süpersiiiinnnn tuttuummm seni kankama bak sen

heralde yani kimin kankasiyim.senin regli hele bir bitsin bak ben sana ozelden ne fantaziler anlatacam

ben geldiiiiiiiiiiiiiiim ayyyy merak ettim şu fantazileri bende bilmek istiyoruuuuuuummmmm kocişi çıldırtmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum
kizzz sen sabahtan beri yoktun fantazi dedik baktim actin antenleri

allah sıze ne dıyım ben kızzz
cok fena olduk biz yaa ne edep ne haya bise kalmadi canim bizde sagolsun vaji sayesinde

Genç kızların ya da kadınların vajeni sıkıdır. Ama bunun nedeni kasların güçlülüğü değil aksine zayıf olmasıdır. Gelişmemiş kasların esneme yeteneği azdır. Bu nedenle gergin kalırlar. Esneme yeteneği az kaslar içine bir cisim girince ağrılı bir şekilde gerilir ve ilişkiyi ağrılı hale getirebilir. Bu nedenle ilk ilişkiden önce vajen etrafındaki kasları çalıştırmak çok yararlı sonuçlar verecektir. Kegel egzersizleri denen bu egzersizleri yapmayı alışkanlık edinecek bir kadın sadece cinsel yaşamında değil, doğumda ve doğum sonrasında da birçok sorundan uzak kalır. Kegel egzersizi öğrenmek isteyen bir kadın idrar yaparken idrarını tutmaya çalışır. Her idrarda birkaç kez idrarı tutup salmaya çalışır. Zamanla bu kolay hale gelir. Bu işlem kadına kaslarını tanıtır. Hangi kasları kasıp gevşeteceğini öğrenir. Bundan sonra her pozisyonda kasları kasıp gevşetebilir. Otururken, yolculukta, TV seyrederken, sırada beklerken birkaç saniye kasılı tutup gevşetir. Her seferinde 10 kez yapmak yeterlidir. Her gün birkaç kez yapılması çok kısa sürede vajen kaslarını güçlendirir. Kegel egzersizlerinin esnetme egzersizlerinden önce yapılması tavsiye edilir. Güçlü vajen kasları sayesinde esnetme işi çok daha kolaylaşır. Çünkü kadın atıl ve kullanılmamış kaslarını tanır. Kasılı ve gevşek olma halini birbirinden ayırır. Esnetme sırasında kaslarını gevşek tutabilir. Parmağı sokmadan önce kasları önce kasar, sonra gevşetir. Böylece gevşek tutmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemiş olur. Parmak ucu vajen girişindeyken parmağı kasarak tutar ve gevşetir. Böylece parmağın ilerleyişini daha da kontrollü hale getirir. Aynı şekilde erkekle çalışırken de daha kontrollü olabilir. Güçlü kaslar güçlü ve uzun süreli orgazm olmayı da sağlar.

canım hay eline sağlık ne yararlı bir paylaşımda bulunmuşun.saol bitanem kesinlikle bilmemiz gereken bir mevzu

kizzz sen sabahtan beri yoktun fantazi dedik baktim actin antenleri[/

ay evet canım yaaaa bu aralar sabrım taşmaya başladı yencez inşallah vajiyiiii. kendimi araştırmaya vurdum baksana millet zevk için neler yapıo biz hala burada ertelemekle uğraşıoz... hadi kızlar hep birlikte halay çekceeeezzzz kocişler ödülü hak ediyoooooooo

öyle değilmi arkadaşlar bizim eşlerimiz diğer eşler gibi herşeyihazır bulmuyorlar canlarını istemedende olsa çıkartıyoruz aşkım onu yap aşkım bunu yap onu sür bunu sür dur devam et ya bune ya bir an onların yerine koysak kendimizi biz tahammül edebilirmiydik acaba çünkü onlarda tıpkı bizim etrafa bakıp imrendiğiğmiz gbi onlarda kendi etraflarına bakıp onlardan kaynaklanmyan bir sorundan dolayı bizimle bu sorunu yaşamak zorunda kalıyorlar onlarda her erkek gibi sevdiği kadınla erkekliğiğni sorunsuz bir şekilde yaşamak isterlerdi çünkü çoğu erkek bunu rahatça yaşabiliyorlar.onların hakkını ödeyemeyiz .annemin demesi gibi bizim kocalarımız herşeyi hazır bulduğu için onlar için o iş o kadar değerli olmuyor oysakı benım eşim yarısı girdi diye havalara uçtu.gerçekten bizim eşlerimiz daha çok sevilmeye değer erkekler onlar bizim için katlanıyorlar herşeye yoksa ne menfaatleri varki

canım hay eline sağlık ne yararlı bir paylaşımda bulunmuşun.saol bitanem kesinlikle bilmemiz gereken bir mevzu

rica ederim bebeğim bi tane daha gelioooooo onuda okuyun faydalı olabiliyorsam ne mutlu banaaa.... bu arada şafak 2 beklioz seniiiiiiiii halayın başınaaaa

ivettt bizde zevk alcaz insallah ama kizzz sen cozmemismiydin????
ya onu bunu bos verin de 5 yil olcak nerdeyse evliligim halen daha 0 kilometreyim heee

çözdüm de benim kafa hala orda....yani gerginliğim tedirginliğim geçmediği için ilk an zorlanıorum ama sık ilişkiyle geçermiş....neyse kızlar bugünkü formunuza bayıldım eğer bu gece full çalışma yapmazsanız karolin size bulaşsın emi

vay vay vay yazıya bak edebiyata bak duydusallığa bak.maşallahvalla çok doğru şeylere değinmişin tatlım .sonuna kadar katılıyorum sana.ayyy ben bunu kendim yazmış gibi kocişime uyarlayıp mektup şeklinde mi sunsam

çok haklısın canım gerçektende öyleee bu yüzden bizde elimizi çabuk tutalım burada güle oynaya egzersizleri yaparak başaralımmm

işte buuu aynen katılıorum arkadaşım hemde her kelimesineee.....neden of be yeter artık sıktın ama gibi saçmalamıolar da sabrediolar ay acıdı mı durim mi yok denemeyelim sen ağlama yeterki......benim eşim tmm yeter ömür boyu yapmayalım razıyım yeterki sen ağlama dedi......onları daha fazla üzmeyin kızlar...sıkın dişinizi oynayın şu aklınıza şu oyunu hadiiii

Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir. Ama gerçekten sabırlı ve anlayışlı olması koşuluyla. Her an iyi bir iletişim olmalı ve erkek kadının yönlendirmelerine harfiyen uymalıdır. Erkekler kendileri mastürbasyon yaparken sert ve hızlı davranmaya alışırlar. Hâlbuki kadın vulvası çok daha yumuşaktır. İşlem sırasında kadın bacaklarını iyice açmalı ve kendini gevşek bırakmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…