- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.441
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim ayyyy merak ettim şu fantazileri bende bilmek istiyoruuuuuuummmmmkocişi çıldırtmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum
evet cnm p..giriş anında vaji inanılmaz esniyor.bu resimleri tüm vajilerin ve vaji deliğinin olmadığını düşünenlerin görmesi lazım.paylaşımın için saol
kızlar ne bu enerjı böyleee hepinizin masallahı var valla
Yaaaa benide bağımlı yaptınız buraya iş yapamıyorum sizin yüzünüzden
ayyyyyy koptummm tatlııımmmm valla süpersiiiinnnn tuttuummm seni kankama bak sen
kizzz sen sabahtan beri yoktun fantazi dedik baktim actin antenleriben geldiiiiiiiiiiiiiiim ayyyy merak ettim şu fantazileri bende bilmek istiyoruuuuuuummmmmkocişi çıldırtmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum
cok fena olduk biz yaa ne edep ne haya bise kalmadi canim bizde sagolsun vaji sayesindeallah sıze ne dıyım ben kızzz
Genç kızların ya da kadınların vajeni sıkıdır. Ama bunun nedeni kasların güçlülüğü değil aksine zayıf olmasıdır. Gelişmemiş kasların esneme yeteneği azdır. Bu nedenle gergin kalırlar. Esneme yeteneği az kaslar içine bir cisim girince ağrılı bir şekilde gerilir ve ilişkiyi ağrılı hale getirebilir. Bu nedenle ilk ilişkiden önce vajen etrafındaki kasları çalıştırmak çok yararlı sonuçlar verecektir. Kegel egzersizleri denen bu egzersizleri yapmayı alışkanlık edinecek bir kadın sadece cinsel yaşamında değil, doğumda ve doğum sonrasında da birçok sorundan uzak kalır. Kegel egzersizi öğrenmek isteyen bir kadın idrar yaparken idrarını tutmaya çalışır. Her idrarda birkaç kez idrarı tutup salmaya çalışır. Zamanla bu kolay hale gelir. Bu işlem kadına kaslarını tanıtır. Hangi kasları kasıp gevşeteceğini öğrenir. Bundan sonra her pozisyonda kasları kasıp gevşetebilir. Otururken, yolculukta, TV seyrederken, sırada beklerken birkaç saniye kasılı tutup gevşetir. Her seferinde 10 kez yapmak yeterlidir. Her gün birkaç kez yapılması çok kısa sürede vajen kaslarını güçlendirir. Kegel egzersizlerinin esnetme egzersizlerinden önce yapılması tavsiye edilir. Güçlü vajen kasları sayesinde esnetme işi çok daha kolaylaşır. Çünkü kadın atıl ve kullanılmamış kaslarını tanır. Kasılı ve gevşek olma halini birbirinden ayırır. Esnetme sırasında kaslarını gevşek tutabilir. Parmağı sokmadan önce kasları önce kasar, sonra gevşetir. Böylece gevşek tutmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemiş olur. Parmak ucu vajen girişindeyken parmağı kasarak tutar ve gevşetir. Böylece parmağın ilerleyişini daha da kontrollü hale getirir. Aynı şekilde erkekle çalışırken de daha kontrollü olabilir. Güçlü kaslar güçlü ve uzun süreli orgazm olmayı da sağlar.
canım hay eline sağlık ne yararlı bir paylaşımda bulunmuşun.saol bitanem kesinlikle bilmemiz gereken bir mevzu
ivettt bizde zevk alcaz insallah ama kizzz sen cozmemismiydin????
ya onu bunu bos verin de 5 yil olcak nerdeyse evliligim halen daha 0 kilometreyim heee
öyle değilmi arkadaşlar bizim eşlerimiz diğer eşler gibi herşeyihazır bulmuyorlar canlarını istemedende olsa çıkartıyoruz aşkım onu yap aşkım bunu yap onu sür bunu sür dur devam et ya bune ya bir an onların yerine koysak kendimizi biz tahammül edebilirmiydik acaba çünkü onlarda tıpkı bizim etrafa bakıp imrendiğiğmiz gbi onlarda kendi etraflarına bakıp onlardan kaynaklanmyan bir sorundan dolayı bizimle bu sorunu yaşamak zorunda kalıyorlar onlarda her erkek gibi sevdiği kadınla erkekliğiğni sorunsuz bir şekilde yaşamak isterlerdi çünkü çoğu erkek bunu rahatça yaşabiliyorlar.onların hakkını ödeyemeyiz .annemin demesi gibi bizim kocalarımız herşeyi hazır bulduğu için onlar için o iş o kadar değerli olmuyor oysakı benım eşim yarısı girdi diye havalara uçtu.gerçekten bizim eşlerimiz daha çok sevilmeye değer erkekler onlar bizim için katlanıyorlar herşeye yoksa ne menfaatleri varki
öyle değilmi arkadaşlar bizim eşlerimiz diğer eşler gibi herşeyihazır bulmuyorlar canlarını istemedende olsa çıkartıyoruz aşkım onu yap aşkım bunu yap onu sür bunu sür dur devam et ya bune ya bir an onların yerine koysak kendimizi biz tahammül edebilirmiydik acaba çünkü onlarda tıpkı bizim etrafa bakıp imrendiğiğmiz gbi onlarda kendi etraflarına bakıp onlardan kaynaklanmyan bir sorundan dolayı bizimle bu sorunu yaşamak zorunda kalıyorlar onlarda her erkek gibi sevdiği kadınla erkekliğiğni sorunsuz bir şekilde yaşamak isterlerdi çünkü çoğu erkek bunu rahatça yaşabiliyorlar.onların hakkını ödeyemeyiz .annemin demesi gibi bizim kocalarımız herşeyi hazır bulduğu için onlar için o iş o kadar değerli olmuyor oysakı benım eşim yarısı girdi diye havalara uçtu.gerçekten bizim eşlerimiz daha çok sevilmeye değer erkekler onlar bizim için katlanıyorlar herşeye yoksa ne menfaatleri varki
rica ederim bebeğim bi tane daha gelioooooo onuda okuyun faydalı olabiliyorsam ne mutlu banaaa....bu arada şafak 2 beklioz seniiiiiiiii halayın başınaaaa
vay vay vay yazıya bak edebiyata bak duydusallığa bak.maşallahvalla çok doğru şeylere değinmişin tatlım .sonuna kadar katılıyorum sana.ayyy ben bunu kendim yazmış gibi kocişime uyarlayıp mektup şeklinde mi sunsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?