- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.461
okadar da şımartma tmmsonra kafamıza kakarlar filan
ayyy yok kız kıyamam benim kocişim hakediyor valla.bak beni bu akşam yemeğe çıkarıyor yemek yapmaktanda yırttım bugün
kıss sen zaten evde deil misin bütün gün..ne yaptın bu saate kadar zillii:88:
ayyy utandım şimdi öle diyince valla sizleydim tüm gün
öyle değilmi arkadaşlar bizim eşlerimiz diğer eşler gibi herşeyihazır bulmuyorlar canlarını istemedende olsa çıkartıyoruz aşkım onu yap aşkım bunu yap onu sür bunu sür dur devam et ya bune ya bir an onların yerine koysak kendimizi biz tahammül edebilirmiydik acaba çünkü onlarda tıpkı bizim etrafa bakıp imrendiğiğmiz gbi onlarda kendi etraflarına bakıp onlardan kaynaklanmyan bir sorundan dolayı bizimle bu sorunu yaşamak zorunda kalıyorlar onlarda her erkek gibi sevdiği kadınla erkekliğiğni sorunsuz bir şekilde yaşamak isterlerdi çünkü çoğu erkek bunu rahatça yaşabiliyorlar.onların hakkını ödeyemeyiz .annemin demesi gibi bizim kocalarımız herşeyi hazır bulduğu için onlar için o iş o kadar değerli olmuyor oysakı benım eşim yarısı girdi diye havalara uçtu.gerçekten bizim eşlerimiz daha çok sevilmeye değer erkekler onlar bizim için katlanıyorlar herşeye yoksa ne menfaatleri varki
ayyy kızlar aklıma gene bişe geldi paylaşmasam çatlarım.hani kadınların altın günü varya belki aranızda yapanda vardır.bizde vaji günü düzenleseydik..bu sitedeki arkadaşlarla düşünsenize.pastalar börekler hazırlar hergün birinin evine toplaşırdık.giderkende altın yerine krem,jel,aparat falan götürürdük.sonra otururduk bir hoşbeşten sonra herkes bir odaya çekilir egzersizini yapardı.bir saat yarım saat işte.sonra aynı oadaya toplaşırdık pastalar börekler yenip çaylar içilirken herkes ne yaptı nereye geldi canlı canlı konuşurduk.yenen olursa onada giderken seksi don sütyen gecelik götürürdük .
cok fena oldu bu coookkyakti bizim oglanin basini yaktiii
ayyy kızlar aklıma gene bişe geldi paylaşmasam çatlarım.hani kadınların altın günü varya belki aranızda yapanda vardır.bizde vaji günü düzenleseydik..bu sitedeki arkadaşlarla düşünsenize.pastalar börekler hazırlar hergün birinin evine toplaşırdık.giderkende altın yerine krem,jel,aparat falan götürürdük.sonra otururduk bir hoşbeşten sonra herkes bir odaya çekilir egzersizini yapardı.bir saat yarım saat işte.sonra aynı oadaya toplaşırdık pastalar börekler yenip çaylar içilirken herkes ne yaptı nereye geldi canlı canlı konuşurduk.yenen olursa onada giderken seksi don sütyen gecelik götürürdük .
venuscum ben isaret parmagimin kalinliginda bir icadim olan aparatta birinci bogumdaydim dun.insallah bugun daha da ileri giderim
venüsten bende malesef kırmızı kart cezalısıyım bitince inşallah çalışmalara dewam
maşallah bebişim böyle kendi kendine çözümler üretip devam ediyosan sen bu işi bitirmişsin demektir ama hızlan biraz daha canımcım öbür gelinler eskidi yeni gelin lasım bu sayfaya
şimdilik özgürsün yawru kuş tadını çıkar bu günlerin sonrasında çok sıkı çalışma var ona göre
canım zamanında çok gözyaşı döktük ya onun patlaması heraldevaji çok çektirdi bize şimdi bizde kafa buluyoz onla
Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir. Ama gerçekten sabırlı ve anlayışlı olması koşuluyla. Her an iyi bir iletişim olmalı ve erkek kadının yönlendirmelerine harfiyen uymalıdır. Erkekler kendileri mastürbasyon yaparken sert ve hızlı davranmaya alışırlar. Hâlbuki kadın vulvası çok daha yumuşaktır. İşlem sırasında kadın bacaklarını iyice açmalı ve kendini gevşek bırakmalıdır.
ayyy yok kız kıyamam benim kocişim hakediyor valla.bak beni bu akşam yemeğe çıkarıyor yemek yapmaktanda yırttım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?