Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese iyi akşamlar kızlar aşkım gelecek yemek hazırlayım bebeğimeeee çok öptüm hepiniziiii görüşürüz

ayyy kızlar aklıma gene bişe geldi paylaşmasam çatlarım.hani kadınların altın günü varya belki aranızda yapanda vardır.bizde vaji günü düzenleseydik..bu sitedeki arkadaşlarla düşünsenize.pastalar börekler hazırlar hergün birinin evine toplaşırdık.giderkende altın yerine krem,jel,aparat falan götürürdük.sonra otururduk bir hoşbeşten sonra herkes bir odaya çekilir egzersizini yapardı.bir saat yarım saat işte.sonra aynı oadaya toplaşırdık pastalar börekler yenip çaylar içilirken herkes ne yaptı nereye geldi canlı canlı konuşurduk.yenen olursa onada giderken seksi don sütyen gecelik götürürdük .

wayyyyy kuduruk hatunlar wayyyyyyy içinizdeki sexüüüü hatunu sonunda serbest bırakabildiniz demek uleynnnn bi gün boş bıraktım hemen kaynatmışsınız nüfus patlamasımı yapcaksınız leynnnnn sonunda istediğim hale geldiniz ayyy parmaktan korkuyorum p...sden korkuyorum diyen hatunlar yerine bitsede kocişin üstüne atlasam diyen hatunlar geldi işte şimdi kadın oldunuz ne zaman cinselliğin eğlenceli zevkli bi şey olduğunu anlayıp kıkırdamaya başlarsanız o zaman vajinin v si sizde kalmamış demektir...bunları konuşmaktan utanmayın sıkılmayın takıldığınızı sormaktan çekinmeyin ayıp bişey yapmıyoruz sonuçta ayıp yorgan altında kaldı bu sayfada her şey serbest eeee son durum raporlarını verin bakiiim kimler kırmızı kart yedi kimler cezalı ???? kimler bu akşam kaynatmalı ????

kesinlikle katılıyorum sana kocalarımızın kıymetini bilmek lazım sevelim onları :)

cok guldum gercekten buna yaaa catlattin beni resmen

cok fena oldu bu coookk yakti bizim oglanin basini yaktiii

yazık walla adama koca gün sen nette fink at akşam bi tas çorba koyma eşine bide yimeklere çıkarttır kendini masraf ettir hiiiiii çok ayıp oğluma bi gün yüzü göstermedin gelinnn gelinnn kendimi kaynananmışım gibi hissettim walla

anacım siz hep kendinizi düşünün ben çalışıyom ben ne olacam siz orada pasta börek yiyeceniz belkide pekmezli kısır bilem olacak ben çalışayım koca gün yemek yapma pasta börek yap sen

venuscum ben isaret parmagimin kalinliginda bir icadim olan aparatta birinci bogumdaydim dun.insallah bugun daha da ileri giderim

maşallah bebişim böyle kendi kendine çözümler üretip devam ediyosan sen bu işi bitirmişsin demektir ama hızlan biraz daha canımcım öbür gelinler eskidi yeni gelin lasım bu sayfaya

venüsten bende malesef kırmızı kart cezalısıyım bitince inşallah çalışmalara dewam

şimdilik özgürsün yawru kuş tadını çıkar bu günlerin sonrasında çok sıkı çalışma var ona göre

ok canm yardımların ve gazların için sağol Allah senin ve tüm yardımcı olanların muratlarını versin

kizlar ben cikacam yavas yavas sonra kalan isleri toparlayamiyorum yoksa
hadi allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.yarina guzel haberler duyabilmeyi ve verebilmeyi nasip etsin insallah rabbim

canım benım bılgıler ıcın tesekur edıyorum .

kız varya nerden geldı bu aklına ayyyy cokkkk güldümmmmm
cok hosuma gıtti . cok cok yaratıcı bir fikirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…