Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrr süpersiniz valla çok güldürdünüz benim bebiş yok bu akşam geç gelecek onu bekliyorum ama bir yandanda bu forumdan kopamıyorum kızlar süper istekliyim şu illetten kurtulmak için kendimi sürekli motive ediyorum şu illetten kurtulduğum an o mübarek bebişin yüzüündeki şaşkınlığı sevinci patlamsını görmek için sabırsızlanıyorum.benim yavrişte yaşamalı cinselliği gönlünce gönlümüzce...

venüstenciğim formundasın yine :)) ez tatlım şunları :)) oklavasız olmuyor bu iş :)))

venüstenciğim formundasın yine :)) ez tatlım şunları :)) oklavasız olmuyor bu iş :)))

oyyy oyyy annelerin en güzelide gelmişşş gitmişşş yakalayamamışımmm napıyım 3 kişi olana dek bunlarla uğraşacam bunlar artık benim can ciğer kuzu sarmalarım hayırlısı ile peş peşe alırız haberlerini onların yazılarındaki umudu pozitifliği görünce ben daha çok mutlu oluyorummm aynı dili konuşmaya başladık sayfamızdaki o eski 13 yaşındaki ürkek kız çocukları gitti yerine güzel genç tuttuğunu koparan hedefe kilitlenmiş süppperrrrr hatunlar geldi bu pozitiflik evliliklerinede yansıyacak ve çok mutlu mesut kocaman kız kardeşler olucazzzz hep bi kız kardeşim olsun istemiştim şimdi 100lerce var ne güzel sefiyorummmm uleynnnn sizi

bizde seni sevioreeeeeeeeeee

yok öle değil oğlana yaşatacağım güzelliklerin hesabını peşin alıyorum canımcım.

kızlar ben geldım sıze guzel haberlerım var 2. denememız olagan ustu oldu yav bu ne ya 1 kere yaptım tutabılene ask olsun bu sabah ızınlıydı esım ve tam 4 kere ust uste oldu ve ınanamayacaksınız kızlar hııııııııııııııııııııııııııııııııııc mı hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııccccccccccccccccccccccccccccccc acı macı yok ama hııııııııııııııııııııııııııc yok bır kere kafanız rahat olsun acımayacagını beynınıze bı hukmedın bakın nasıl oluyo ben bı kere gordum ya acımıyo dıye 1. de zorlanmıstım neden korkuyodum:18::18::18::18::18:2. de endıselıydım acaba yıne vajı oldum mu dıye3. de tık yok 4. de o dur du ben yaptım ya cok ayıp konustum ama sıze acımadıgını ancak boyle ınandıra bılırım nefes alıp verın ıkının olay bıttı sonra sızı kımse durduramaz ucusa gecersınız acele edın canlar

anacım siz hep kendinizi düşünün ben çalışıyom ben ne olacam siz orada pasta börek yiyeceniz belkide pekmezli kısır bilem olacak ben çalışayım koca gün yemek yapma pasta börek yap sen

yaw ben hep dışardan yemiyorum yemekte yapıyorumhem seni unuturmuyum sana ayıracaz elbet pasta börek sen bizim koçumuzsun sensiz olurmu işyerine getirriz tatlım pastaları börekleri

şimdi gelelim esas meseleye. orgazm oldun mu?

naptın seeennnnnn yaaaaawwwwwwwww banane bendeeeee istiyoruuuuuuuummmmmmm
sereeeeennnnnnn

ahaaaaaa oklavadan kurtulmak için p....se yapışan hatunumuz geldi...gazaaaaan mubarek olsun bebişim bir ömür boyu kocişinle bol sevüşgenli günler dilerimmmm
o kadar ağladığına zırladığana değermiymiş meğer ne güzel bişeymiş dimi biz nasılda uydurmuşus kafamızda bak kendin gördün

canım benımm sen baya aşşımıssın kızzzzz masalahhh canım nazar degmesın

aynen canım oklava yı duydum kactum harbıden sacmay mıs ya ınanmıyo dum ama fazla abartmısız sayenızde ınanın sayenızde oldu

Son düzenleme:

tatlllllııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm bendeeeee seniiii seviyorruuuuuuummmmmmm

kızma da, penis kelimesini neden sansürledin anlamadım ben.
bu tip ufak ufak tabular değil mi zaten cinselliği bu kadar ayıp ve korkulası bir şey haline getiren.
bu arada arkadaş orgazm da olmuş ona da ayrı sevindim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…