Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben de başardım, başardım , başardım, yaptım... tekrar tekrar söylüyorum çünkü inanamıyorum ben ve şu an ağlıyorummm 10 gün önce eş parmağı yaptım, deneyemeden regl oldum.. bugün yapmak istedim çünkü yarın sabah erkenden memlekete gideceğiz, bu gerçekten el öpme olacak( annem biliyordu ve hatta yapabilmem için 3 gün oruç tutmuştu)...nerden başlasam bilmiyorum anlatmaya... Öncelikle allah hepinizden razı olsun ve tüm vajilerde başarsın, her şey gönlünüze göre olsun.reglim bitince gusül abdesti aldım ve bir şey dürttü beni en son ramazanda namaz kılmıştım temmuzdaki düğün günüm gecesi gibi 2 rekat namaz kılıp dua ettim.kendim ve herkes için ama herkes tanıdığım tanımadığım herkes ( sizler için de ettim).önce kas gevşetici yuttum, emla sürdüm, kayganlaştırı ile önce serçe parmağımı soktum, bunda ilk başta birazcık zorlanıyorum, sonra işaret parmağım, eş parmağı ve ilk defa iki parmak eş parmağı, bunu ilk kez yaptım.. böyle anlatıyorum ama inanın ben yaptıysam herkes yapar.ben oraya dokunsa kaskatı kesilen deli gibi ağlayan biriydim. 6. ayımda başardım. bunları yaparken ıkınmayı vajiyi gevşetmeyi de yapıyorum tabi..pe. s denemesinde sanırım venüstencim sen söyemiştin eşimin üstüne ters oturdum yani sırtım dönük olarak ıkınarak önce başını aldım ve yavaş yavaş hepsini. eşim girdi bebeğim hepsi girdi diyor, ben görüyorum AMA İNANAMIYORUM.inanmak içim biraz yukarı çıkıyorum iniyorum giriyor çıkıyor inanamıyorum.. hiç acımıyor ve daha da kalın biir şeyi alabilecek kadar geniş. ağlıyorum tekrar tekrar soruyorum eşime doğru kadınım oldun benim oldun diyor..eşimin yüzünü gözlerinin ışıltısını görmek için tekrar girmek istiyorum bu sefer yüzüm ona dönük olarak, çok daha kolay giriyor eşim içimde yavaşça gidiyor geliyor ama ben inanmıyorum hala ağlıyorum bu arada hiiç acı yok, çok rahat..eşim içimden çıkmadan beni yavaşça kaldırdı. aynaya doğru yürüdü bak içindeyim dedi, yatak ucuna yatırdı gitti geldi, yatağa yatırdı bu sefer üst pzisyonda gitti geldi ama yavaşça, dakikalarca içimde kaldı hiç çıkmasını istemedim buna inanmak istedim . 4 pozisonda yaptım ben inanamıyorum, en sonunda mutlulukla içime boşaldı.. bu muydu benim en büyük derdim bu kadar kolay mıydı bu göz yaşları hep mutluluktan.. ben artık küçük bir kız çocuğu değilim bir kadınım aşkımın kadını..ben hala ağlıyorum bu arada...temmuzda yapamadık ama tesadüf az önce aklıma geldi bugün bizim 1. nikah yıldönümümüz.6 aylık evliyim ama 11 aydır aynı evdeyiz eş durmuyla yanına atandım, düğün gecemize ise sakladım kendimi ve eşim beklemişti.....şu an vaji parmak egzersizi yaptığımdaki kadar hafif zonkluyor sadece..ama bu da çok güzel bir duygu. kırmızı gelmedi benden genişletmişim.. hepinizi çook seviyorum allah yuvanızda eşimnizle çook mutlu etsin sizi canım arkadaşlarım benim.. ben de bir halayla kapatayım, hem ağlarım hem halay çekerim :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:bunlar sizee

canım benim yaaa yazdıklarını okurken bende ağladım ne güzel bi duygu bi mutluluk içerisindesindir kimbilirrr canımmm burda yazılanların çok büyük faydası oluyor buna bende hemfikirim inş. bigün benimde senin başardığın gibi tam anlamda olur cnmm inş. bende böyle çok sevinirimm bigün

canım benım gecenın bu saatınde bu haberı almak cok cok guzel. tebrik edıyorum seni.
evlılıgınız cıleklı seker tadında olur bundan sonra insallahhhh

Canım benim yaaa......çok tebrik ediyorum,o kadar iyi anlıyorumki seni..Yazdıklarınla çok duygulandım,başardığım geceki halim geldi aklıma..Allah başka sıkıntı yaşatmasın,inşallah..mutluluğunuz daim olsun,tatlım..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına..Ayy yeni gelinimiz için bizlerde halaya katılalım..

canım ya sevincini o kadar güzel yansıtmışsın ki çok etkilendim çooookkk mutlu oldum gözün aydın canım çok tebrik ederim.Allah bundan sonra başka dert tasa vermesin inşallah.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım benim çok duygulandım harikasın........... ALLAH BAŞKA SIKINTI VARMESİN MUTLULUĞUN DAİM OLSUN İNŞALLAH

Vallahi ben hala kullanıyorum,bazen..bitmedi çok bereketli maşallah,bende eczanenin deposundan getirtmiştim 1,5 liraya almıştım ama yer yer değişiyor sanırım fiyatı..:26:

tmm cnm bunu alıp deniycem çok entresanki kayganlaştırıcıyı biçok yer gezip bulamamıştık ztn iyi de oldu bu bilgi teşekkürediyorummm

16450
nbr canım nasılsın. ne duruma geldın bakalım var mı bi gelişme ?

ben mii?? nebilim cnm yaa ben biraz aceleci davrandımm parmak yada eş parmağı denemedim mumla yaptım bi kaç kez 5-6 cm alabildim onu sonrada hmn eşimle p... le denedikkk ondada alabildim ama çok yanma oldu ertesi günü bile zor durdum yanmadan,şimdi de regl oldum biraz morelimde bozuldu acaba parmak eğzersizlerini yapmamamdan mı kaynaklı yine başamı dönüyorum bilemedim buda üzdü beniii

16450
nbr canım nasılsın. ne duruma geldın bakalım var mı bi gelişme ?

valla pek keyfim yok canım ya koca hafta bi kere olsun deneme yapamadıkher Allahın günü misafir geldi ya artık insanlar inanmıycak diye foruma bile girmek istemedim 2 gündür.çok heveslenmiştim bu hafta olucak diye inşallah haftasonu bari bişey çıkmaz.bişeyi çok isteyince olmuyo sanırım.kendimi tamamen hazır hissediyorum artık ama fırsat bulamıyoruz malesef çok canım sıkıldıhiç bu kadar istememiştim denemeyi eşim bile hayret ediyor eskiden o peşimdeydi hep şimdi ben onun peşindeyim.offf çok istiyorum güzel haberler vermeyi inşallah bir an önce verebilirim canım teşekkür ederim ilgin için

ben biraz aceleci davrandımm parmak yada eş parmağı denemedim mumla yaptım bi kaç kez 5-6 cm alabildim onu sonrada hmn eşimle p... le denedikkk ondada alabildim ama çok yanma oldu ertesi günü bile zor durdum yanmadan,şimdi de regl oldum biraz morelimde bozuldu acaba parmak eğzersizlerini yapmamamdan mı kaynaklı yine başamı dönüyorum bilemedim buda üzdü beniii

kimse bana niden bişiii yazmıyooooooooooo

Canım,moralini hiç bozma...bu işi bir kere başardıktan sonra başa dönmek diye bir durum yok..Yanma mantardan kaynaklanıyor olabilir,bir dra gidebilirsin yada emla kullanıyorsan ondan kaynaklanıyor olabilir..Birde başardıktan sonra günaşırı ilişki olması lazım yani çok ara vermemek lazım..

Canım,sen zaten son aşamadasın..Artık başardın gözüyle bakıyorum,ben..Ne kadar çabuk denersen,o kadar çabuk alacağız bence senin başarı haberini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…