- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.801
Canım,moralini hiç bozma...bu işi bir kere başardıktan sonra başa dönmek diye bir durum yok..Yanma mantardan kaynaklanıyor olabilir,bir dra gidebilirsin yada emla kullanıyorsan ondan kaynaklanıyor olabilir..Birde başardıktan sonra günaşırı ilişki olması lazım yani çok ara vermemek lazım..[/QU
efet güzel ilerliyodu aslında ama araya regl girince kaldı bu hafta regl li geçecek eşimde 1 haftalık şehir dışına çıkacak bunlar bende duygusallık yaptı sanırım... eğzersizdende ilişkidende uzun süre uzak kalıcağım için başa dönücem die düşündüm
Canım,sen zaten son aşamadasın..Artık başardın gözüyle bakıyorum,ben..Ne kadar çabuk denersen,o kadar çabuk alacağız bence senin başarı haberini..
canım inan ki ben de çok sabırsızlanıyorum artık bir an önce olsun bitsin istiyorum.o yüzden de sürekli denemek istiyorum ama işte engeller çıkabiliyor malesef.tek sorunumuz ereksiyon şu anda onu da deneye deneye çözüceğimize inanıyorum.kafamda korkuymuş acıymış hiçbişey kalmadı artık tek derdim başarmak bir an önce.sana da çok teşekkür ederim canım hiçbir zaman desteğini esirmediğin için
[/QUefet güzel ilerliyodu aslında ama araya regl girince kaldı bu hafta regl li geçecek eşimde 1 haftalık şehir dışına çıkacak bunlar bende duygusallık yaptı sanırım... eğzersizdende ilişkidende uzun süre uzak kalıcağım için başa dönücem die düşündüm
Canım,ben sizin başarı haberlerinizi alayım başka birşey istemem..Yeterki bir arkadaşımız daha kurtulsun,bu illetten..Ereksiyon problemi egzersiz yaptığım zamanlarda bizdede olmuştu ama şimdi geçti çok şükür...İlk günler birşey yoktu eşimde,kocalarımızın psikolojisi değişiyor haliyle ama o zamanla düzelir merak etme..Başarı haberini bekliyorum,tatlım..
teşekkür ederim canım inşallah ben de çok istiyorum o güzel haberi vermeyi.benim gelgit yapamamdan kaynaklanıyor bizdeki ereksiyon sorunu bi de dediğin gibi eşler de çok etkileniyor.sık sık deneyerek herşey yoluna giricek inşallah.şimdi çıkmam lazım canım cumartesi de çalışıyorum malesef.herkese iyi geceler dilerim
Hayır tatlım,sakın başa döneceğim diye birşey düşünme...bunu bende zamanında düşünüyordum ama çok yanlışmış,yok böyle bir şey..eğer bir kere başardıysan ve gözünle bu işin olduğunu gördüysen bu olay bitmiştir...Eşin bu hafta yoksa,sende reglin bitince o gelene kadar egzersizlerini yaparsın geldiğinde hazır olmuş olursun..[
yaaa belki saçma olacak ama ben hiç parmak filan yapmadım direk mum yaptım bi kaç kez ondada 5-6 cm bişii alabildim bu şekildemi devam edeyim parmak mı yapayım bilemedim
Canım hangisiyle rahat ediyorsan onunla devam et..Aparat önemli değil,önemli olan oraya birşeyin girebildiğini genişlediğini beyine kabul ettirmek..ben mesela hep mumla yaptım,son aşamada kendi parmağımla(vajinin esnediğini hissedebilmek için) ve eş parmağıyla(eşe güveni arttırmak için) yapmıştım..Birde p... boyutunda aparatla yaparak başarmıştım..
Ama birçok arkadaşımız parmak egzersizleriyle yendiler..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla pek keyfim yok canım ya koca hafta bi kere olsun deneme yapamadıkher Allahın günü misafir geldi ya artık insanlar inanmıycak diye foruma bile girmek istemedim 2 gündür.çok heveslenmiştim bu hafta olucak diye inşallah haftasonu bari bişey çıkmaz.bişeyi çok isteyince olmuyo sanırım.kendimi tamamen hazır hissediyorum artık ama fırsat bulamıyoruz malesef çok canım sıkıldı hiç bu kadar istememiştim denemeyi eşim bile hayret ediyor eskiden o peşimdeydi hep şimdi ben onun peşindeyim.offf çok istiyorum güzel haberler vermeyi inşallah bir an önce verebilirim canım teşekkür ederim ilgin için
günaydın kızlar. nasılsınız bugun bakalım.
cumartesi sabahın köründe işe geldiğim için herkese gıcığım burda
ama neyseki sizi görebiliorum evde olsam göremem....sizin keyifler nasıl kızlar hafta sonu da geldi denemeler full devam tmm mı
canım benim sıkma canını zaten sonuna geldın artık sen. bi fırsat ayarla kendıne . gerekırse kımseye kapıyı acma, tlf kapat canım.gelmek ısteyenlerı kabul etme bak. zaten 1-2 deneme yapsan olacak.
günaydın canım.aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum zaten telefonumu kapatıcam bugün ve yarın.yoksa aradıklarında bahane uyduramıyoruz biz ya en kesin çözüm teli kapatmak olucak.normalde de bize çok misafir gelir ama bu hafta hergün olması Allah heralde sabrımızı deniyor diye düşündük bakalım inşallah güzel haberler veririm ben de.sabrın sonu selamet olur inşallah
Bende ilk günler bebeyağı kullanıyordum,venüstencim uyardı...Dru bunu belirtmiş,sağolsun oda paylaşmıştı...Sanırım oda ultrason jeli kullanmış,ben ultrason jelinin zararı olduğunu kimseden duymadım..Al canım,kullan bencede..
Kızlar ben de başardım, başardım , başardım, yaptım... tekrar tekrar söylüyorum çünkü inanamıyorum ben ve şu an ağlıyorummm10 gün önce eş parmağı yaptım, deneyemeden regl oldum.. bugün yapmak istedim çünkü yarın sabah erkenden memlekete gideceğiz, bu gerçekten el öpme olacak( annem biliyordu ve hatta yapabilmem için 3 gün oruç tutmuştu)...nerden başlasam bilmiyorum anlatmaya... Öncelikle allah hepinizden razı olsun ve tüm vajilerde başarsın, her şey gönlünüze göre olsun.reglim bitince gusül abdesti aldım ve bir şey dürttü beni en son ramazanda namaz kılmıştım temmuzdaki düğün günüm gecesi gibi 2 rekat namaz kılıp dua ettim.kendim ve herkes için ama herkes tanıdığım tanımadığım herkes ( sizler için de ettim).önce kas gevşetici yuttum, emla sürdüm, kayganlaştırı ile önce serçe parmağımı soktum, bunda ilk başta birazcık zorlanıyorum, sonra işaret parmağım, eş parmağı ve ilk defa iki parmak eş parmağı, bunu ilk kez yaptım.. böyle anlatıyorum ama inanın ben yaptıysam herkes yapar.ben oraya dokunsa kaskatı kesilen deli gibi ağlayan biriydim. 6. ayımda başardım. bunları yaparken ıkınmayı vajiyi gevşetmeyi de yapıyorum tabi..pe. s denemesinde sanırım venüstencim sen söyemiştin eşimin üstüne ters oturdum yani sırtım dönük olarak ıkınarak önce başını aldım ve yavaş yavaş hepsini. eşim girdi bebeğim hepsi girdi diyor, ben görüyorum AMA İNANAMIYORUM.inanmak içim biraz yukarı çıkıyorum iniyorum giriyor çıkıyor inanamıyorum.. hiç acımıyor ve daha da kalın biir şeyi alabilecek kadar geniş. ağlıyorum tekrar tekrar soruyorum eşime doğru kadınım oldun benim oldun diyor..eşimin yüzünü gözlerinin ışıltısını görmek için tekrar girmek istiyorum bu sefer yüzüm ona dönük olarak, çok daha kolay giriyor eşim içimde yavaşça gidiyor geliyor ama ben inanmıyorum hala ağlıyorum bu arada hiiç acı yok, çok rahat..eşim içimden çıkmadan beni yavaşça kaldırdı. aynaya doğru yürüdü bak içindeyim dedi, yatak ucuna yatırdı gitti geldi, yatağa yatırdı bu sefer üst pzisyonda gitti geldi ama yavaşça, dakikalarca içimde kaldı hiç çıkmasını istemedim buna inanmak istedim . 4 pozisonda yaptım ben inanamıyorum, en sonunda mutlulukla içime boşaldı.. bu muydu benim en büyük derdim bu kadar kolay mıydı bu göz yaşları hep mutluluktan.. ben artık küçük bir kız çocuğu değilim bir kadınım aşkımın kadını..ben hala ağlıyorum bu arada...temmuzda yapamadık ama tesadüf az önce aklıma geldi bugün bizim 1. nikah yıldönümümüz.6 aylık evliyim ama 11 aydır aynı evdeyiz eş durmuyla yanına atandım, düğün gecemize ise sakladım kendimi ve eşim beklemişti.....şu an vaji parmak egzersizi yaptığımdaki kadar hafif zonkluyor sadece..ama bu da çok güzel bir duygu. kırmızı gelmedi benden genişletmişim.. hepinizi çook seviyorum allah yuvanızda eşimnizle çook mutlu etsin sizi canım arkadaşlarım benim.. ben de bir halayla kapatayım, hem ağlarım hem halay çekerim :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:bunlar sizee
valla pek keyfim yok canım ya koca hafta bi kere olsun deneme yapamadıkher Allahın günü misafir geldi ya artık insanlar inanmıycak diye foruma bile girmek istemedim 2 gündür.çok heveslenmiştim bu hafta olucak diye inşallah haftasonu bari bişey çıkmaz.bişeyi çok isteyince olmuyo sanırım.kendimi tamamen hazır hissediyorum artık ama fırsat bulamıyoruz malesef çok canım sıkıldı hiç bu kadar istememiştim denemeyi eşim bile hayret ediyor eskiden o peşimdeydi hep şimdi ben onun peşindeyim.offf çok istiyorum güzel haberler vermeyi inşallah bir an önce verebilirim canım teşekkür ederim ilgin için
ben biraz aceleci davrandımm parmak yada eş parmağı denemedim mumla yaptım bi kaç kez 5-6 cm alabildim onu sonrada hmn eşimle p... le denedikkk ondada alabildim ama çok yanma oldu ertesi günü bile zor durdum yanmadan,şimdi de regl oldum biraz morelimde bozuldu acaba parmak eğzersizlerini yapmamamdan mı kaynaklı yine başamı dönüyorum bilemedim buda üzdü beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?