Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım,sen zaten son aşamadasın..Artık başardın gözüyle bakıyorum,ben..Ne kadar çabuk denersen,o kadar çabuk alacağız bence senin başarı haberini..

canım inan ki ben de çok sabırsızlanıyorum artık bir an önce olsun bitsin istiyorum.o yüzden de sürekli denemek istiyorum ama işte engeller çıkabiliyor malesef.tek sorunumuz ereksiyon şu anda onu da deneye deneye çözüceğimize inanıyorum.kafamda korkuymuş acıymış hiçbişey kalmadı artık tek derdim başarmak bir an önce.sana da çok teşekkür ederim canım hiçbir zaman desteğini esirmediğin için

[/QUefet güzel ilerliyodu aslında ama araya regl girince kaldı bu hafta regl li geçecek eşimde 1 haftalık şehir dışına çıkacak bunlar bende duygusallık yaptı sanırım... eğzersizdende ilişkidende uzun süre uzak kalıcağım için başa dönücem die düşündüm[/QUOTE]

Hayır tatlım,sakın başa döneceğim diye birşey düşünme...bunu bende zamanında düşünüyordum ama çok yanlışmış,yok böyle bir şey..eğer bir kere başardıysan ve gözünle bu işin olduğunu gördüysen bu olay bitmiştir...Eşin bu hafta yoksa,sende reglin bitince o gelene kadar egzersizlerini yaparsın geldiğinde hazır olmuş olursun..

Canım,ben sizin başarı haberlerinizi alayım başka birşey istemem..Yeterki bir arkadaşımız daha kurtulsun,bu illetten..Ereksiyon problemi egzersiz yaptığım zamanlarda bizdede olmuştu ama şimdi geçti çok şükür...İlk günler birşey yoktu eşimde,kocalarımızın psikolojisi değişiyor haliyle ama o zamanla düzelir merak etme..Başarı haberini bekliyorum,tatlım..

Hayır tatlım,sakın başa döneceğim diye birşey düşünme...bunu bende zamanında düşünüyordum ama çok yanlışmış,yok böyle bir şey..eğer bir kere başardıysan ve gözünle bu işin olduğunu gördüysen bu olay bitmiştir...Eşin bu hafta yoksa,sende reglin bitince o gelene kadar egzersizlerini yaparsın geldiğinde hazır olmuş olursun..[

yaaa belki saçma olacak ama ben hiç parmak filan yapmadım direk mum yaptım bi kaç kez ondada 5-6 cm bişii alabildim bu şekildemi devam edeyim parmak mı yapayım bilemedim

teşekkür ederim canım inşallah ben de çok istiyorum o güzel haberi vermeyi.benim gelgit yapamamdan kaynaklanıyor bizdeki ereksiyon sorunu bi de dediğin gibi eşler de çok etkileniyor.sık sık deneyerek herşey yoluna giricek inşallah.şimdi çıkmam lazım canım cumartesi de çalışıyorum malesef.herkese iyi geceler dilerim

İnşallah canım,herşey yoluna girecek..İyi geceleeer..

Son düzenleme:

Canım hangisiyle rahat ediyorsan onunla devam et..Aparat önemli değil,önemli olan oraya birşeyin girebildiğini genişlediğini beyine kabul ettirmek..ben mesela hep mumla yaptım,son aşamada kendi parmağımla(vajinin esnediğini hissedebilmek için) ve eş parmağıyla(eşe güveni arttırmak için) yapmıştım..Birde p... boyutunda aparatla yaparak başarmıştım..
Ama birçok arkadaşımız parmak egzersizleriyle yendiler..

efet ondan dedim bendee parmakla yenen çokkk ark. var. neyse şu hastalık geçsinde bi... teşekkürederim cnm iyi bak kendine yatıyorum ben iyi geceler....

canım benim sıkma canını zaten sonuna geldın artık sen. bi fırsat ayarla kendıne . gerekırse kımseye kapıyı acma, tlf kapat canım.gelmek ısteyenlerı kabul etme bak. zaten 1-2 deneme yapsan olacak.

cumartesi sabahın köründe işe geldiğim için herkese gıcığım burda
ama neyseki sizi görebiliorum evde olsam göremem....sizin keyifler nasıl kızlar hafta sonu da geldi denemeler full devam tmm mı

valla hafta sonunu ıple cekıyorum tatıl olsun dıye
rahat rahat evımde oturuyom ne guzel. gercı dısarda buzz gibi bi hava var ama.evde takılacaz artık bu hafta sonu.
kızlar devam edecek denemeye tabi.bu hafta sonu basaracak olan arkadasları hissedeiyorum ben...

canım benim sıkma canını zaten sonuna geldın artık sen. bi fırsat ayarla kendıne . gerekırse kımseye kapıyı acma, tlf kapat canım.gelmek ısteyenlerı kabul etme bak. zaten 1-2 deneme yapsan olacak.

günaydın canım.aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum zaten telefonumu kapatıcam bugün ve yarın.yoksa aradıklarında bahane uyduramıyoruz biz ya en kesin çözüm teli kapatmak olucak.normalde de bize çok misafir gelir ama bu hafta hergün olması Allah heralde sabrımızı deniyor diye düşündük bakalım inşallah güzel haberler veririm ben de.sabrın sonu selamet olur inşallah

bencede öyle yap canım. insallah canım benım beklıyoruz hepimiz güzel haberlerini.

hala ara sıra kullanıyorum çok memnunum...bebe yağı mantar yaptı bana zaten dr da uyarmıştı...ben 1 lt. 1 TL. aldım..tavsiye ediyorum bu arada nazlıcım jel kullanarak hamiş kaldıysan demekki sperme bi zararı yok bunu duyduğuma çok sevindim zaten şu ana kadar kimseden şikayet duymadım ultrason jeli ile ilgili...ve bozulmamasıda çok iyi aylarca kullan

canımmmmmmmmmm benimmmmmm tebrik ederimmmmmm çok sevindimmmmm bi kişi daha kurtuldu Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin

canım niye inanmayalım zaten vajiyi yenmek için program yapma hiç bir programa uymuyor en beklemediğin anda oluyor zamana bırak kendiliğinden oluvericek ooooo ben hep bu gün bu hafta sonu yok çıkma yıldönümümüzde olsun falan sayıkladım durdum tam ümidi kesmiştim o gün hiç beklemiyodum olacağını aaaaa oluverdi

canım yanma mantar/enfeksiyondan olabilir kullandığın jelin süresi geçmiş olabilir emla kullanıyorsan ondan olabilir...p...s içerdeyken mi yanma hissediyosun yoksa sonrasındamı ???

yaaa belki saçma olacak ama ben hiç parmak filan yapmadım direk mum yaptım bi kaç kez ondada 5-6 cm bişii alabildim bu şekildemi devam edeyim parmak mı yapayım bilemedim[/QUOTE]

canım genelde dr lar parmak egzersizi öneriyorlar bizim kendimizin içerisini keşfedip vajinin kırılacak, parçalanacak bi dokuda olmadığını içerisine giren cismin büyüklüğüne göre esneyebileceğini o şekilde beynimiz algılıyor..bu açıdan kendi parmağın önemli...sonrasında eş parmağı yabancı bir cisim olduğu için önemli ama bazı dr lar tedavide dilatör kullanıyor bazı arkadaşlarda mum...sen hangisiyle rahat ediyorsan onu dene diyorum ama benim kendi fikrim parmak egzersizi yapan arkadaşlar mum egzersizi yapanlara göre daha rahat ve daha çabuk ilerliyorlar ben meraktan mumuda denedim sonrasında ama parmak çok daha rahat ve kolay....

venüscüm ne bileyim öyle düşündüm sanki bahane üretiyomuşum gibi düşünülmesini istemedim belki de ondan.biz zaten ne zaman plan yapsak hep bi terslik olur akışına bıraksak daha iyi olucak da bi sabırsızlık oluştu bizde belki de ondan hep aklımızda bu konu var.çünkü olucağının farkındayız artık çoğu gitti azı kaldı inşallah.bakalım inşallah haftaya güzel haberler veririm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…