Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

*Rahmet (رحم&#1578 iLe zahmet (زحم&#1578 arasınDa bir nokta farkı varDır; ALLah DiLerse zahmetteki noktayı kaldırıverir!..*
YÜCE ALLAH hepimize RAHMETİNİ esirgemesin.Amin. ‎

canimm o kadar cok sevindim ki senin adina duygularini apacik bir sekilde anlatmisisin cok etkilendim.insallah bundan sonra mutlulugun daim olsun.RABBIM baska sIkInti yasatmasin insallah.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ecrin günaydın canım nasılsın?

gunaydin canim
bende ise geldim.:84:dun ne guzel hazirlamistim kendimi ama tam aksam eve gidiyordum tel geldi misafir bu gun icin geleceklerini soylediler.haydaaaa alisverris di bilmemneydi 12 di yattim.sabahta kalktim ise geldim iste aksama misafir senin gibiyim bende canim.artik allahtan bir mani cikmazsa pazar aksamina kaldim.
sen nasilsin canim?

iyiyim canım ben de sağol bi de şu cumartesileri çalışmasak daha iyi olucam ama:97:valla planlayınca olmuyo güzelim en iyisi başka işler çıkartalım kendimize bu akşam şunu yapıcam bunu yapıcam diye o zaman olur belki

evet ya cumartesi de calismak zor oluyor :84:
bende varya dun senin dusundugunu dusundum dedim ki yok deneyecem diye dusunmeyecem eve gidecem sunu yapacam bunu yapacam cok isim var aman isler nasil yetisecek diye dusunecem bakarsin belki ters tepeerr denemek lagzim canim

bu arada bizim atesli ranasena ne yapti acaba
insallah regli falan takmamistir da bitirmistir isi canim kankam benim.bide o gelse simdi basardim yazsa da halayini ceksek iyice moral olsa bize :92::92:

ay okurken çok duygulandım :2::2:
çok çok tebrik ederim, Allah bir ömür mutlu etsin sizi. inşallah yakında bizde bu mutluluğu yaşarız..

herkese günaydınlarr...

biz dün akşamki denemelerimizde henüz beceremedik.
ama gelişmelerden dolayı eşim ve ben çok mutluyuz, ikimizde çok umutlandık :)
dün biraz daha içeri girdi, ama ben yine panik yaptım. her seferinde panik oluyorum yaa..
biraz daha sakinleşsem direk olcak gibime geliyo çünkü daha önceden söylediğim daralma üstte olduğunda açılıyor.
ay inşallah yakında hepimiz bu dertten kurtuluruz. çok umutluyum çook :)

öncelikle çilekli_şekeri tebrik ediorumm Rabbim mutluluğunu daim etsin Rabbim o mutluluğu bizede nasip etsin inşallah.... ben eşimle küsmüştük.. dün hatasını anlamış ben çileği çok severim bu mevsimde çilek almış gelmiş bana bende bana çilek alma alabiliorsan kırılan kalbimin yeriine yeni bir kalp al dedim.neyse özür diledi sonlara yaklaşıoruz ya olacak ya işimiz şeytan aramıza girio dediii çok doğru aslında bunun sizde farkındasınızdır ne zaman deneme yapsanız ilerleseniz bi tartışma olur denemezsinizz.. zaten şeytan karı koca arasına çok girermiş...neyseee ben sizlere bişi sorcam yaa ben üst pozisyonda deneyemiorum yani nasıl yapıonuz idrarını yapar gibi ayakta durup p...s alıorsunuz benim ayaklarım ağrıoo onu hiç yapamıom bide kilomdan dolayı galiba bu sıkıntıdan 11 kilo aldım bir senede.. bide 2 parmağımı sonuna kadar alıodum su regl girince araya regl den sonra yapınca biraz zorlandım kolay girmedi 2parmak gene sokuom ama zorlanıom baya...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama, biraz duraksa,neler olup bittiğine anlam verme.
Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi ve varlığın ile buluşamadı.
Sorun yok, sadece bekle.
Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktır, rüzgar esecektir ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yoktur,
olması gereken kendiliğinden olur!
Izlemene devam et, şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde,
o bir dengedir, o anlamlıdır, şahit ol, tanık ol, olan ile bütünleş,güzellik olanların içinden filizlenecektir;
zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur!..
Hayat üçbuçukla dört arasındadır...
Ya üçbuçuk atarsın, ya da dört dörtlük yaşarsın...

ya bide dün akşam p...s ucu denemesi yapıoruzz ya elimde olmadan aayaklarımı çok kasıorum şeyimde acı hissetmiorumm ayaklarım acıoo kastığım için bide tir tir titrio ayaklarım kastığımdan dolayııı aslında elimde değillll yanii kendimi rahat bırakmak istiorum olmuooo kasılıooo kendiliğinden...ayakların titremesi sizdede oluomu

gunaydin canim hos geldinnn
nasilsin?egzersiz durumlari ne halde???

günaydın canım, ben parmak egzersizi yapamıyorum, pe... egzersizi yapıyoruz :)
hergün biraz daha gelişme yaşıyoruz ve acayip umutlanıyoruz.inşallah yakında Allahın izniyle hepimiz kurtulcaz bu problemden.
senden ne haber? parmak egzersizini yapabildin mi?

çok mutlu oluyoruz bu site sayesinde başaranları görünce çünkü bizde daha çok inanıyoruz başaracağımıza sana ömür boyu mutluluklar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…