Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim ayaklarım titremiyo ama ilk denemeden sonra sanki bütün gün koşmuşum gibi bacaklarım ağrıdı, artık nasıl sıktıysam kendimi :)
ama dünki denemelerde bunları hissetmedim. sanırım deneye deneye aşcaz bunları.
sende canını sıkma canım, inşallah deneye deneye kendimizi rahat hissetmeyi öğrenicez.
sadece biraz sabır.. Allah kolaylık hepimize versin...

canım benim çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim çok sev,ndim maşallah Allah başka dert sıkıntı yaşatmasın tatlım benim darısı başımız hadi halaya

*Rahmet (رحم&#1578 iLe zahmet (زحم&#1578 arasınDa bir nokta farkı varDır; ALLah DiLerse zahmetteki noktayı kaldırıverir!..*
YÜCE ALLAH hepimize RAHMETİNİ esirgemesin.Amin. ‎

aminnnnn inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

canım benim yaaaaaa senin adına çok mutlu oldum Rabbim bizede bu mutluluğu en kıa zamanda yaşatsın inşallah

canımcım panik olduğun yerde dur hiç bişey yapma inan bana 30 sn kal o şekilde paniğin geçiyor...p...s çıkarma öylece kal kıpırdamadan...1 defa dene ne demek istediğimi anlayacaksın çünkü o an olacak

olmazmı bebişim ben zangır zangır titrerdim o bacak açma ölüm gelirdi zamanla alışıyorsun merak etme evdeyken tv seyrederken yatarken yayılarak otur kendi kendini öyle alıştır canım...ilk zamanlar ağrı oluyor sonra eser kalmıyor

Arkadaşlar şu üst pozisyon denemenizi açık ayrıntılı anlatırmısınızzzzzz

eşin yatağa yatıyor bacaklarını kapatarak sende üstte ters posizyonda otuyorsun dizlerinin üstünde yani...deneme öncesinde jel sürün istiyorsanız emla yada anestolda kullanabilirsiniz...sonra eşinize söyleyin o yerleştirsin p...sin ucunu vajiye göre ve size takıldığınızda nefesi hatırlatsın önce yavaş yavaş yukarı aşağı oturun kalkın zaten alışık olmadığınızdan zorlanarak yapacağınız için ister istemez harketleriniz yavaş olacak milim milim ilerleyeceksiniz öyle devam edin sonra eşiniz sizin poponuzdan tutup açısını ayarlasın yavaş yavaş ittirin ama git gel yapmaya çalışarak takılırsanız nefes egzersizi baktınızki bi yerde takıldınız orda durun eşinizde hiç kıpırdamasın orada hiç bişey yapmadan bekleyin en önemli bölümü bu bölüm lütfen p...si çıkarmadan bekleyin nefes alın sakinleşin sonra azcık daha kaydırın cupppp olduda bitti

vay anasınınıııııııııııııııııııı bunu denicemm hemde yapana kadar doktorda bana üste yap dedii çoğu kadınlar üste rahat eder dedi nasıl rahat edersen bakarsın dedii... üste bi denedim çişimi yapar gibi oturup alim dediiim anam ayaklarım ağrıdı ben alana kadar neyse sora klasik pozisyana geçtimmm... doktor öle deyince eşim sevindiii ohhh ben yatacam sen sokacan birazda sen uğraş bakalım demişti ama onu yapamadım ama yapacam zorlada olsa denicemmmm

bu bana yazılmış sanırım şu anki ruh halim için

tebrikler canım Allahım başka sınıktı vermesin inşallah mutluluğunuz daim olsun

venüscüm dün star haberı izledin mi bılmıyorum ama gecen gun dedıgın ilaçlar varya hani benzincideki olanlar. çin malıymış bacım onlar aman haa sakın yan gözle bile bakma onlara. dün haberi izledim aklıma sen geldin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…