- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.421
kociş geldi ben kaçar muckkkkkkkkkkkkkkkkkk herkeseeeeeeeeeeeeee byeeeeeeeeee
Gerçekten çok Teşekkür ederim içimi ferahlattınız.
geldim yawru kuşum özelden çıkamıyorum bazen ama şimdik burdayım...çok sevindim 2. de olmuş nasıl zevk varmıydı ???
slm kızlar ne kadar kalabalık bugün burası böle.. bu aralar çok büyük bi sorunla karşı karşıya kaldım bu kadar kalabalıkta yazmaktanda utandım birascıkama siz yabancımısınız size sormuycamda kime sorucm yaa ben 2 hft dır 6-7 kere ilişki denedim ama sadece 1 kere haz alarak bitirdim yoksaaa vajiyi yendim derken başka şeylerdenmi oldummm ruhsuz duygusuz bi kız oluverdim çok kafama takıyorum nolur düzelir mi söyleyin moralim çok bozuk
slm kızlar ne kadar kalabalık bugün burası böle.. bu aralar çok büyük bi sorunla karşı karşıya kaldım bu kadar kalabalıkta yazmaktanda utandım birascıkama siz yabancımısınız size sormuycamda kime sorucm yaa ben 2 hft dır 6-7 kere ilişki denedim ama sadece 1 kere haz alarak bitirdim yoksaaa vajiyi yendim derken başka şeylerdenmi oldummm ruhsuz duygusuz bi kız oluverdim çok kafama takıyorum nolur düzelir mi söyleyin moralim çok bozuk
işte bunu çözemedim ben.benim zaten herşeyim terstir ben pe..s içimdeyken henüz bişey anlayamadım gerçi böyle bi uyuşukluk falan oluşuyo ama pe..si çıkardıkten sonra daha farklı bişey oluşuyo vajimde. benim zevk kısmı pe..s dışardayken oluyo o nasıl oluyosaeşim aldığını söylüyo gelgitlerimiz çok iyi değil şimdilik biraz hızlanınca daha iyi olucak inşallah
neye moralinin bozulduğunu anlayamadımki ben yawru kuşum ????
[/QUOT
haz meselesi cnm,ilişkiden haz-zevk hiçbişey alamıyorumdr bi süre tamamen vajiyi atlatana kadar zevk alamayabilirrsin demişti ama bu kadar kötü olacagını düşünmemiştim...
meraba canım vaji durumu bizde bir isteksizlik yapıyor sanırım daha doğrusu bende öyleydi.ee kolay değil psikolojimiz altüst oldu.daha yeni olduğu içindir belki zamanla ilişkiya alıştıkça düzelir bence sıkma canını
bebişim şu an karışık duygular içindesin zamanla anlayacaksın şu an anlamaya çalışıyosun sadeceaslında zevk alsan bile alıp almadığını anlayamıyosun çünkü kafanda binbir tilki dolaşıyo zevk alsan bile farkında olmassın azcık zaman geçsin farketceksin
neye moralinin bozulduğunu anlayamadımki ben yawru kuşum ????
[/QUOT
haz meselesi cnm,ilişkiden haz-zevk hiçbişey alamıyorumdr bi süre tamamen vajiyi atlatana kadar zevk alamayabilirrsin demişti ama bu kadar kötü olacagını düşünmemiştim...
sabırsız şaziyem hele bi dur anacım vaji bi kendine gelsin senelerdir uyuyodu uyandırdın garibimi uyku sersemi o şimdi hele bi kendine gelsin gör o zaman sen ondaki ruhuwalla siz durup durup kendinize üzülcek bişey arıyosnuz heeee
anlamadımki bende hç bu kadar isteksiz olmamıştım, acaba çok uğraşıyorum bu konuyla ondanmıki bilemiyorum
bende taze gelin olmak istiyorum artıkkk :2::2:
offff:2:
sabırsız şaziyem hele bi dur anacım vaji bi kendine gelsin senelerdir uyuyodu uyandırdın garibimi uyku sersemi o şimdi hele bi kendine gelsin gör o zaman sen ondaki ruhuwalla siz durup durup kendinize üzülcek bişey arıyosnuz heeee
tatlım ben kendim için üzülmüyoruum kii kocam için yazık deneme tahtasına döndü ben hakkaten çok sabırsızım,olcakmı acaba olcakmı diye rahat bırakmıyorumki adamı
minik kuşum şu an hangi aşamadasın rapor ver bakiimmm ???
canım er yada geç burdaki herkes başarıcak yeter ki isteyin[/QUOTEm ]
çok istiyorumm :2:
ondan olabilir canım aklımızdan çıkarmalıyız bence artık vajiyi zamanla herşey yerine oturucaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?