Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geldim yawru kuşum özelden çıkamıyorum bazen ama şimdik burdayım...çok sevindim 2. de olmuş nasıl zevk varmıydı ???

işte bunu çözemedim ben.benim zaten herşeyim terstir ben pe..s içimdeyken henüz bişey anlayamadım gerçi böyle bi uyuşukluk falan oluşuyo ama pe..si çıkardıkten sonra daha farklı bişey oluşuyo vajimde. benim zevk kısmı pe..s dışardayken oluyo o nasıl oluyosaeşim aldığını söylüyo gelgitlerimiz çok iyi değil şimdilik biraz hızlanınca daha iyi olucak inşallah

slm kızlar ne kadar kalabalık bugün burası böle.. bu aralar çok büyük bi sorunla karşı karşıya kaldım bu kadar kalabalıkta yazmaktanda utandım birascık ama siz yabancımısınız size sormuycamda kime sorucm yaa ben 2 hft dır 6-7 kere ilişki denedim ama sadece 1 kere haz alarak bitirdim yoksaaa vajiyi yendim derken başka şeylerdenmi oldummm ruhsuz duygusuz bi kız oluverdim çok kafama takıyorum nolur düzelir mi söyleyin moralim çok bozuk

neye moralinin bozulduğunu anlayamadımki ben yawru kuşum ????

meraba canım vaji durumu bizde bir isteksizlik yapıyor sanırım daha doğrusu bende öyleydi.ee kolay değil psikolojimiz altüst oldu.daha yeni olduğu içindir belki zamanla ilişkiya alıştıkça düzelir bence sıkma canını

bebişim şu an karışık duygular içindesin zamanla anlayacaksın şu an anlamaya çalışıyosun sadece aslında zevk alsan bile alıp almadığını anlayamıyosun çünkü kafanda binbir tilki dolaşıyo zevk alsan bile farkında olmassın azcık zaman geçsin farketceksin

anlamadımki bende hç bu kadar isteksiz olmamıştım, acaba çok uğraşıyorum bu konuyla ondanmıki bilemiyorum

evet ya çok karmaşığım gerçekten neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum alışana kadar böyle devam edicek heralde aman olsun ben razıyım

ondan olabilir canım aklımızdan çıkarmalıyız bence artık vajiyi zamanla herşey yerine oturucaktır bence

evet cnm haklısın artık atmak lazım bu kötü düşünceleri ,vaji diilizki kurtulduk ..bi silkelenip kendime geleyim ben en iyisi

bende taze gelin olmak istiyorum artıkkk :2::2:
offff:2:

oda olur elbette cnm,biraz sabır biraz çaba herşey çook güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…