- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.441
söylersem kızarsınızz
egzersiz yapmıyorum ben pe. denemesiyle aşmak istiyorrum
lütfen biri böyle de başarılacağını söylesin böyle yenebilirim di mi :2:
evet cnm haklısın artık atmak lazım bu kötü düşünceleri ,vaji diilizki kurtulduk ..bi silkelenip kendime geleyim ben en iyisi
çok fazla düşünme bunları kendine güvenin geldi artık bi kadınsın gerisini her şekilde gecersin...
oda olur elbette cnm,biraz sabır biraz çaba herşey çook güzel olacak
4 aydır evliyim, fazla deneyemiyoruz açıkcası iş yoğunluğu mesailer çok yoruluyoruz bide bende bi kaç aydır şiddetli baş ağrısı var migren gibi , tabi bunlar birazda bahane gibi biliyorum ama gerçekten. bi de cesaret edemiyorum tam olarak
4 aydır evliyim, fazla deneyemiyoruz açıkcası iş yoğunluğu mesailer çok yoruluyoruz bide bende bi kaç aydır şiddetli baş ağrısı var migren gibi , tabi bunlar birazda bahane gibi biliyorum ama gerçekten. bi de cesaret edemiyorum tam olarak
migrenin olması çok normal bu durumda bendede var vaji hatırası olarak var migren saklıyorum beynimin bir kenarına astım çerçeveletipgörüyosun dimi kendimize ne eziyetler ediyoruz...yanı uzun lafın kısası hiç bir şey yapmıyorsun canım zaman geçtikçe her geçen gün bu içinde dahada büyüyecek lütfen bunu kendine ve eşine yapma şu an cicim aylarındasın ama gün gelip eşin sana bi şey söyleyecek alınacaksın kendini eksik hissedeceksin ve olay daha çıkılmaz bir hal alacak...bahane olduğunun farkındasın parmak yapamıyorum diye kestirip atıyosun ama p...de denemeye cesaretin yok...sana ödev bu hafta vajiye dokunma çalışması yapacaksın yatarken elini koy vajinin üstüne öyle dur hissetmeye çalış oda senin bi organın neden ona üvey evlat muamelesi yapıyorsun ??? cumaya kadar dokunma egzersizi her akşam 10 dk vajiye dokunacaksın üstte gezeceksin dudaklarını falan incele sadece...c. tesi yeni ödev verecem sana unutturma bana
canım daha çok yenisin bence yol yakınken başarmaya çalış.zaman ilerledikçe gerçekten daha zor oluyor.bak ben de 1,5 yıl bekledim sanki bi mucize mi olucaktı hayır ama bekledim işte eşim de hiç üstüme gelmedi ama noldu 1,5 yıl boşu boşuna uçtu gitti.eşim bile şimdi keşke daha önce bulsaydın bu forumu diyor geçen zaman geri gelmiyor zararın neresinden dönersek kardır
iyi geceler herkese....
ahaaaaa ateşli spedy gonzalesimiz pando yuvaya geri döndüpetrol buldunmu anacım
geldim geldiiimmm :)
ay çok mutluyum kızlaaar....daha tam beceremedik ama pe.. yarısını aldım.o durumda baya gel git yaptık.nasl mutlu oldum anlatamam :))))
çok heveslendimmmm, yakında biter bu iş inşalllaaaahhhhhhhh..
ooo maşallah canım ben pe..sin yarısını aldığım zamanlarda gelgit yapamıyordum mesela sen benden iyi durumdasın.gelgit olduktan sonra işin daha kolay başarıcaksın inşallah çok yakında
ecrin ve jasmin gözüm üzerinizde haberiniz olsun bu defada sizin için parlatcam oklavayı ne durumdasınız ??
geldim geldiiimmm :)
ay çok mutluyum kızlaaar....daha tam beceremedik ama pe.. yarısını aldım.o durumda baya gel git yaptık.nasl mutlu oldum anlatamam :))))
çok heveslendimmmm, yakında biter bu iş inşalllaaaahhhhhhhh..
süpersinnmaşallah canım devamıda gelir işi bitiriverirsin hemen inşallah bacım
çok sağol jasmincim inşalllah, hepimiz yakında kurtulcaz bu dertten. sen de çok iyi durumdasın inşallah hepimiz çok yakında güzel haberlerle geliriz
:)) canım sen gözünü bizden esirgeme sayenizde devam ediyoruz egzersizlere
çok şükür iki parmağa geçebildim dünbugünde denedim tabi şimdi zorla oluyor sıkışık gibi orası
ne zaman alışırım ne kadar sürer bilemiyorum bundan sonrasında nasıl devam ederim onuda bilemiom :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?