- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.461
canım kastığın için sıkışık geliyodur sana zamanla 2 parmağa alışınca açılıcak orası rahatlıycaksın kasmıycaksın 2 parmaktan sonrası çok kolay az kalmış az ardarda başarıcaksınız sanırım
ben çıkıyorum, herkese iyi geceler kızlarr...
Allah hepinizden razı olsun, burdan aldığım destek olmasa hala ne yapıcam diye kara kara düşünüyor olurdum. Alllah hepinizi en kısa zamanda muradınıza erdirsin inşallahh..
inş canım . dimi ya alışcak bende umut ediyorum alışırım bunada kısa sürede inşallah ya. şu kas gevşeticiler işe yarıyormu acaba gerçekten bende alsam
olucak canım olucak azıcık daha sabret.ben kas gevşetici hiç kullanmadım canım ama iyi olduğunu söylüyorlar bide pasiflora diye bi sakinleştirici kullanan arkadaşlar vardı onu da iyi diyorlardı.istersen bi dene sen de.
tatlım ben de şimdi çıkmak zorundayım malum dün gece işimiz vardı baya geç yattım yarın işe kalıcam bu gidişle ayrılamıyorum sizlerden valla bağımlılık yaptı.iyi geceler canım için rahat olsun eninde sonunda olucak
arkadaslar merhaba , bende sitedeki bırcok hemcinsimin sorununu takip edip mutluluklarına mutlu olup,üzüntülerine üzülüyorum...Benim sorunumun ne oldugunu acıkcası ben anlamış deılım ve kafam karmakarısık eşiminde artık üzüldüğünü görmek beni daha çok isteksizleştiriyor..Biz 1 yıldır bu sorunla mucadele edıyoruz fakat bu 1 yıl ıcınde gorev sebeplerınden suan ıcın yanyana deılız sorunum sukı ılk gun bende panık,sorun,terleme ,titreme,reflex ,eşimi itmeler oldu ve alamıyordum ıcıme sonra eşim bıkacgun yanımda olabılecegı ıcın bız hergun denedık fakat bu kezde bende acı ve yanma oldu baya hemde 3.gun ılıskıye gıremedım aglıcak derecede yanmam oldu.Birkaç ay sonra gorevı bıtıp geldı esım ve yıne denedık ben bu surede hep psıkolojık olarak dr a gıtmeyı duzelmeyı ıstedım ama çekındım..Ve bu kez cok az bı gırme oldu kayganlık ve ıslaklık oluyor ama ıcıme gırdıgınde sankı bı duvar var o engel bı turlu ılerleyemıyor hanı burda yazılanlar gıbı arka tarafa ıtıyorum p..i ama olmuyor bıse ıcımde bana acı verıyor baskı oldukca ve yanmam hat safhada yanı bu vajınısmus mu yoksa baska bır sorun mu lutfen ve lutfen bana yardım edın ..evlılıgımın daha basından sorunlarla karsılasmak cok uzuyor benii..
sayfanın ateşli hatunları hepinize günaydın
arkadaslar merhaba , bende sitedeki bırcok hemcinsimin sorununu takip edip mutluluklarına mutlu olup,üzüntülerine üzülüyorum...Benim sorunumun ne oldugunu acıkcası ben anlamış deılım ve kafam karmakarısık eşiminde artık üzüldüğünü görmek beni daha çok isteksizleştiriyor..Biz 1 yıldır bu sorunla mucadele edıyoruz fakat bu 1 yıl ıcınde gorev sebeplerınden suan ıcın yanyana deılız sorunum sukı ılk gun bende panık,sorun,terleme ,titreme,reflex ,eşimi itmeler oldu ve alamıyordum ıcıme sonra eşim bıkacgun yanımda olabılecegı ıcın bız hergun denedık fakat bu kezde bende acı ve yanma oldu baya hemde 3.gun ılıskıye gıremedım aglıcak derecede yanmam oldu.Birkaç ay sonra gorevı bıtıp geldı esım ve yıne denedık ben bu surede hep psıkolojık olarak dr a gıtmeyı duzelmeyı ıstedım ama çekındım..Ve bu kez cok az bı gırme oldu kayganlık ve ıslaklık oluyor ama ıcıme gırdıgınde sankı bı duvar var o engel bı turlu ılerleyemıyor hanı burda yazılanlar gıbı arka tarafa ıtıyorum p..i ama olmuyor bıse ıcımde bana acı verıyor baskı oldukca ve yanmam hat safhada yanı bu vajınısmus mu yoksa baska bır sorun mu lutfen ve lutfen bana yardım edın ..evlılıgımın daha basından sorunlarla karsılasmak cok uzuyor benii..
4 aydır evliyim, fazla deneyemiyoruz açıkcası iş yoğunluğu mesailer çok yoruluyoruz bide bende bi kaç aydır şiddetli baş ağrısı var migren gibi , tabi bunlar birazda bahane gibi biliyorum ama gerçekten. bi de cesaret edemiyorum tam olarak
fantazi yapın farklı mekanlarda deneyin değişiklik iyi gelir heyecan katın ilişkinizebi film vardı geçen acayip bişeydi yoğunluktan indiremedim bi bakayım ona size tavsiye ederim güzelse acayip ip uçları vardı
geldim geldiiimmm :)
ay çok mutluyum kızlaaar....daha tam beceremedik ama pe.. yarısını aldım.o durumda baya gel git yaptık.nasl mutlu oldum anlatamam :))))
çok heveslendimmmm, yakında biter bu iş inşalllaaaahhhhhhhh..
tatlım ben kendim için üzülmüyoruum kii kocam için yazık deneme tahtasına döndü ben hakkaten çok sabırsızım,olcakmı acaba olcakmı diye rahat bırakmıyorumki adamı
canlarım benim zevk alma olayı zamanla olan bişey birde psikolojik siz o an vajiye odaklandıgınız için zevk almıyorsunuz hos bende daha alamadımda benim mantar girdi araya bakalım regl sonrası ben neyle karsılacagım. oda ayrı ama ben düşünmüyorum :))) artık yendim olacak gerisi :)) cinsellik konsantre olma olayıdır hanı eşimiz ereksiyon kaybı oluyor diyorsunuz. ama bakın onlarda geçiyor. çünkü o an bizler egz.yaparken gördüklerinde ödev gibi görüyorlar bızım zevk alma olayımızda buna benziyor. ilişki yaşamaya alıştıkca rahatca bu işi yaptıkca zevk almada olacak hepsi corap söküğü gibi gelecek... merak etmeyin kafaya takmayın yaw takıntılı hatunlar sizi.relax olun yawrularım. bakın serene :))) serencim günaydın tatlım nasıl gidiyor ...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım mmmmmmmmmmm bugun yenen var mı soyleyın bakam rana ne durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?