Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben çıkıyorum, herkese iyi geceler kızlarr...

Allah hepinizden razı olsun, burdan aldığım destek olmasa hala ne yapıcam diye kara kara düşünüyor olurdum. Alllah hepinizi en kısa zamanda muradınıza erdirsin inşallahh..

inş canım . dimi ya alışcak bende umut ediyorum alışırım bunada kısa sürede inşallah ya. şu kas gevşeticiler işe yarıyormu acaba gerçekten bende alsam

inş canım . dimi ya alışcak bende umut ediyorum alışırım bunada kısa sürede inşallah ya. şu kas gevşeticiler işe yarıyormu acaba gerçekten bende alsam

olucak canım olucak azıcık daha sabret.ben kas gevşetici hiç kullanmadım canım ama iyi olduğunu söylüyorlar bide pasiflora diye bi sakinleştirici kullanan arkadaşlar vardı onu da iyi diyorlardı.istersen bi dene sen de.
tatlım ben de şimdi çıkmak zorundayım malum dün gece işimiz vardı baya geç yattım yarın işe kalıcam bu gidişle ayrılamıyorum sizlerden valla bağımlılık yaptı.iyi geceler canım için rahat olsun eninde sonunda olucak

arkadaslar merhaba , bende sitedeki bırcok hemcinsimin sorununu takip edip mutluluklarına mutlu olup,üzüntülerine üzülüyorum...Benim sorunumun ne oldugunu acıkcası ben anlamış deılım ve kafam karmakarısık eşiminde artık üzüldüğünü görmek beni daha çok isteksizleştiriyor..Biz 1 yıldır bu sorunla mucadele edıyoruz fakat bu 1 yıl ıcınde gorev sebeplerınden suan ıcın yanyana deılız sorunum sukı ılk gun bende panık,sorun,terleme ,titreme,reflex ,eşimi itmeler oldu ve alamıyordum ıcıme sonra eşim bıkacgun yanımda olabılecegı ıcın bız hergun denedık fakat bu kezde bende acı ve yanma oldu baya hemde 3.gun ılıskıye gıremedım aglıcak derecede yanmam oldu.Birkaç ay sonra gorevı bıtıp geldı esım ve yıne denedık ben bu surede hep psıkolojık olarak dr a gıtmeyı duzelmeyı ıstedım ama çekındım..Ve bu kez cok az bı gırme oldu kayganlık ve ıslaklık oluyor ama ıcıme gırdıgınde sankı bı duvar var o engel bı turlu ılerleyemıyor hanı burda yazılanlar gıbı arka tarafa ıtıyorum p..i ama olmuyor bıse ıcımde bana acı verıyor baskı oldukca ve yanmam hat safhada yanı bu vajınısmus mu yoksa baska bır sorun mu lutfen ve lutfen bana yardım edın ..evlılıgımın daha basından sorunlarla karsılasmak cok uzuyor benii..

çook sağoll canımm o sakinleştiriciyi bende deniicem inş dediğin gibi faydasını gören olduysa denemekte yarar var :) sanada ii geceler canımm

öncelikle hoşgeldin canımm
o dediğin duvar baskı hepsini bizlerde yaşıyoruz canım inanki sadece kasılmadan dolayı oluyor ama tabi genede jinokolojik muayene olmanı tavsiye ederim bir doktora gittinmi hiç?
yaşadıkların aynı bizim yaşadıklarımız . korku endişe titreme baskı acıyo gibi olması zorla gitmiyor bide sanki kapalı gibi değil mi?
sadece kasılmadan dolayı oluyor ve biz bunu istesekte engelleyemiyoruz gevşetemiyoruz tek parmak egzersizi ile gevşetmeyi öğreniyoruz heryerde uygulanan yöntem bu ve burada gördüğün gibi çoğu kişi kurtuldu çok şükür bizde ilerliyoruz .
zamanında aldığımız duyumlar işte ilk gece ile ilgili yalan yanlış bilgiler edindik bu psikolojimizi bozdu ve beynimiz oraya birşey gelince almamayı öğrendi içeri. kapattı kaslarla orayı. ve oradaki kaslar düz kaslar olduğu için o an gelince istesekte açamıyoruz.
burada yapılan egzersizlerle yavaş yavaş orayı gevşetip açmaya çalışıyoruz ve beynimize aslında acının olmadığını öğretiyoruz. canım sende ki sorunda bizimki gibi bana kalırsa ama genede bir doktora görünmediysen bir görün derim.
eğer herşey normalse sorunun tamamen psikolojik kasılma ve tedavisi mümkün bişey kesinlikle. biz buradaki arkadaşlar herkes yardımcı oluyorlar. üzüntünü çok iyi anlıyoruz çünkü bizlerde aynı üzüntüleri sıkıntıları yaşadık
egzersizlerle bu sorunun altından kalkıcaz Allahın izni ile canım .

canım acının kesinlikle kasma ile ilgili olduğunu söyleyebilirim ama eğer yanmam o kadar fazlaysa bi doktora görünmeni tavsiye ederim.kayganlaştırıcı,uyuşturucu sprey ya da krem kullanıyorsan belki yanma normaldir ama kullanmıyorsan mutlaka bi doktora görün.mantar olabilir iltihap olabilir ama bunlar çözülmüycek şeyler değil.bi de hergün denemişsiniz ya onun da etkisi olabilir belki tahriş olmuştur korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum yanma konusunda.ama acı konusuna gelince hepimizin temel sorunu bu zaten acıycak düşüncesi.beynimizden bunu silip atmak için bizler egsersiz yaparak aşmaya çalışıyoruz bu sorunu.parmak egsersizleri içeriye bişey girebileceği düşüncesini beynimize yerleştiriyor ve işimiz kolaylaşıyor ayrıca takıldığın yerde ne olursa olsun sor burda herkes yardımcı olucaktır mutlaka sana.tek başına çözülücek bişey değil malesef zor olur olsa da.burdaki arkadaşların hepsi psikolog zaten yakında mastır doktora falan yapıcaklar nerdeyseAllah yardımcın olsun canım burayı takip edersen mutlaka başarıcaksın

Aramıza hoş geldin canım...
O dediğin duvar vajina girişi...
Acı çekmenin nedeni vajinismus olabileceği gibi kalın kızlık zarı da olabilir...
O yüzden öncelikle bence muayene olmalısın...
Dediğim gibi duvar dediğin yer vajina girişi ve eğer fiziksel birşey yoksa ve vajinismussan kasıldığın için öyle duvar gibi oluyor...
O kısma geldiğinde ıkınma ve nefes egzersizi yapabilirsin...
Özellikle nefes egzersizi çok etkili çünkü o an nefes almayı bile unutuyoruz...
Bunun dışında eşin yanında yokken hiç egzersiz denedin mi?

kesinlikle venüstencim sana katılıyorum bende aynen böyleydim ve 3.5 yıl bekledim salakca p... denemesiyle çözerim dedim bak 3.5 yıl geçti kesinlikle parm. egz. başka bir şekilde çözmenin yolu yok ben sana söleyeyim dünyanın neresine gidersen git bu rahatsızlık psikolojik ve parmak egz. beyne oranın esnediğini ve acı olmadıgını öğretiyoruz. okey hem o sırada orası esnemiş oluyor bu sayede ilişki sırasında hiç zorluk olmuyor bir an önce hocamız venüsü ve bizleri dinle egz. başla lütfen tatlım yanındayız merak etme bizi dinlersen kurtulursun bizlerde venüs nazlı ve diğer ark. sayesinde yendik.hadi biran önce başla...

oooo süperrrr kızlar ben size diyeyim az kalmış pandoooda aramıza katılıyor valla:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım mmmmmmmmmmm bugun yenen var mı soyleyın bakam rana ne durum

günaydın cnm valla en son aksam 10da ranayla sohbet ediyoduk. kocişiyle kaş göz yapıyodu hadi artık diye sonra ben kovaladım gitti gerisini bilmiyoruz gelir birazdan. pandooyuda kovaladım yarıya kadar olmuş onun :))) senin nasıl durumlar rahatmısın cnmcm...benim regl pazar bitcek bakalım inş. sorunsuz olur bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…